Speltips: Dagens Dubbel Tips till Åby torsdag 26/1

Åby

Mycket favoriter på dagens dubbel denna vecka och det får vi försöka ändra på ikväll när Åby står för tävlingarna. Lite favoritvinklad i första avdelningen men i andra väljer jag att såga favoriten helt på spelförslaget. Vågat kanske men jag har svårt för hästar som aldrig vunnit även om just den här har få starter och bra resultat så inte världens bästa sample kanske. Dock så tycker jag inte det är givet att det blir spets heller och jag tror hon får vänta någon start till innan nollan spräcks. Streckar i stället min vinnare 9 Backdraft samt en skräll. Nära plocka med 3 She's Ann på förslaget men nöjer mig med fyra kombinationer.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

6 Loveley Lasse är ett högkapabelt yrväder som kan dumma sig emellanåt. Har ändå stabiliserats aningen på äldre dagar och felfri finns det fart så det räcker till och blir över för det här gänget. Snabb ut i så fall och jag tror knappast Conrad är intresserad av annat än att köra till front och sen hålla ett rätt så jämnt hårt tempo. Då han inte skenat i väg på strecken ännu kan det vara ett sunt singelstreck. Speciellt under 40% då känns lite som galopp eller vinst.

Motbuden :

5 Flirting Diamond har visat kanonform på slutet. Oturlig galopp i segerstriden på V75. Förlorade spurtstriden med absolut minsta marginal senast när en ensam vinnare tog hela potten på V86. Godkänd från svårt läge näst senast och galopperade bort tätplacering i stentufft klass I försök innan det på V75 så formen verkar på topp. Vasst motbud mot strulig favorit.

4 M.T.Rapunzel återkommer nu efter lite vila. Stenströmer uppåt. Startsnabb tjej som vunnit alla sina segrar från ledningen och brukar spetsa från liknande spår men nu är det ingen jänkarvagn och skor på. Återstår att se om det påverkar startsnabbheten men skulle inte tro det. Distansen är inga problem, alla fyra segrar är tagna över medeldistans men med tanke på att hon inte startat på ett tag, man vet inte hur skor funkar så kanske man väljer att försöka utnyttja stretchen i stället? Räknas på läget.

2 Key West Snapper ska normalt vara med i striden men vilat kort efter sjukdom. Formen är som sagt lite oviss men Jepson upp är intressant och skulle nog kunna hitta rygg ledaren här eller tredje inner och utnyttja stretchen. Ska till mycket klaff men samtidigt bara 5%.

12 Cester har visat rätt bra fart på slutet men spåret och orutinerad kusk. Gick bra senast för Dalborg i tufft sällskap och vann trots allt tre segrar förra året men kusken är väldigt orutinerad nu och det kanske blir svårt att få till det taktiskt från spår 12 på Åby med stretchen. Ville dock nämna hästen för fart finns och bara 3%.

1 Lee Sånna är startsnabb han med men otroligt överstreckad ikväll. Pass. Visserligen visat lite uppåtform på slutet och heta Gustav Johansson i all ära men 13% på en tioårig valack som vunnit en seger i karriären?? Nja.. Jag tror jag står över men visst. Streckar man många så.

Skrällen :

9 Barbados Mail är väldigt ojämn men det finns fart. Jänkarvagn och helstängt igen. Testades med jänkarvagn och helstängt i combo senast och Dalborg tyckte han svarade bra på det men hade lite otur i loppet och blev dragen bakåt i loppet och avslutade faktiskt vasst när väl luckan kom. Samma utrustning nu och dessutom riktigt bra startryggar men bara 1%

Vår Vinnare : 5 Flirting Diamond

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

2 Jelly Bean Mearas gör oftast bra lopp men har stannat i spets förut. Väldigt fin märr som så klart kommer vinna lopp när som helst men jag kan inte hjälpa att jag drar öronen åt mig lite när det är fem andraplatser på sju försök. Hårt att tveka kanske på en häst som ständigt levererar men som stor favorit är det inget jag vill spika. Speciellt inte på en bana som Åby där det kommer hästar i alla spår till slut. Med det sagt så möter hon rätt så beskedliga hästar den här gången och skulle nu min vinnare galoppera är det inte omöjligt att hon får sitta i fred i spets. Normalt sett borde kanske skrällen finnas på stretchen men jag är osäker på formen där så kanske vi får en rask avslutning ute i spåren i stället? En av två/tre tänkbara?

Motbuden :

9 Backdraft är en stenhård tjej men lite problem med travet emellanåt. Varit lite vinna eller försvinna på den här men när hon har ordning på benen så är hon riktigt tuff. Jepson vann näst senast, just på Åby efter att man avancerade upp utvändigt om ledaren varvet kvar och segern blev väldigt enkel. Just det faktum att favoriten kan få den här tuffa tjejen utanför sig i kombination med alla andraplatser gör att jag tippar den här absolut etta.

3 She's Ann ska utrustas med jänkarvagn för allra första gången och lättas i balansen. Galopperar lite väl ofta så som senast men det fanns krafter kvar i det läget och nu slipper man tillägg och i stället har ett bra spår. Ändå kul ändringar på en äldre häst som visade form senast. Speciellt när vi får bara ett par procent på strecken.

1 Bubble Queen är likt favoriten segerlös ännu med många andrapris. Skillnaden här är väl att hon bara är streckad på ett par få procent. Gjort en start Åby som favorit och fick ta över spets efter ett halvvarv då men orkade inte stå emot över upploppet då. Gick dock bra men fick stryk av smygkörd. Nu sitter man perfekt till för revansch att få betala tillbaka genom att själv ta smygresan från innerspåret. Kanske inte visat toppform senaste starterna men ny kusk nu i Stefan Persson vilket är en stor plusfaktor.

Skrällen :

8 Candlewick är rätt kapabel och kraftigt kuskförstärkt nu. 7% Kanske skevt att tycka Gustav Johansson är kraftig förstärkning jämfört med Peter Ingves men ser man till segerprocenten så skiljer det en hel del. Gustav är ung, hungrig och riktigt vass i sulkyn så spåret lämnar jag åt honom att lösa. Hästen har faktiskt startat i rätt så tuffa gäng emellanåt men när man går ner i nuvarande klass brukar det räcka rätt långt och skulle man ladda är hon rätt vass ut faktiskt. Lite bortglömd.

Vår Vinnare : 9 Backdraft

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 5-6

DD 2 : 8-9


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1500 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se