Speltips: Dagens Dubbel Tips till Åby torsdag 25/5

Axevalla travhäst

Kaffe kaka, vi går för tredje raka och i tisdags fick vi bra betalt med över 40ggr pengarna. Som grädde på moset så var båda två rankade etta i sina respektive lopp så hoppas det gladde flera. Nog med skryt för det är nya lopp som gäller och jag tror mycket på 10 Moses Boko i inledningen men det kan vara svårt att komma till från bakspår ibland på Åby så jag dubblar med 1 Lozano som har intressanta förutsättningar ikväll. I avslutande avdelningen känns det ganska heltäckt med mina tre streck då jag tror de på tillägg får svårt.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

2 The Pirate gör andra starten i Goops regi. Slät figur senast men årsdebut nu. En av de bättre i sin norska kull och Björn tar knappast in hästar i träning som han inte tror på men första starten på svensk mark lämnade en hel del frågetecken. Var dock favoritspelad i riktigt tufft gäng i Hästägarkannan och nu har man kunnat forma hästen lite bättre under vintern så klart att man räknar med en bra prestation men Goops hästar brukar behöva något lopp i kroppen för att vara som bäst. Nu är detta uppenbarligen en häst med hög grundkapacitet och man rycker alla skor direkt så ska nog tas på allvar men svår att singla.

Motbuden :

10 Moses Boko tog dödens frivilligt senast och höll riktigt bra som trea. Mötte 4 Doutdes senast från liknande förutsättningar och då stod man i 3ggr och tillhörde favoriterna. Var visserligen efter i mål men det var precis och att strecken ska vara helt omvända till ikväll tycker jag är helt uppåt väggarna. Det här är en riktigt fin individ som visat flera gånger att han duger mot dessa till skillnad mot många andra betrodda i loppet som gör debut i på svensk mark och lite av ett osäkert kort. Här vet vi vad vi får och med minsta klaff tror jag han ska han bra chans att hinna dit. Min vinnare i loppet till bara 10%.

1 Lozano gör första starten på svensk mark och intressant förutsättningar. Chansartat med innerspår men ska nog kunna öppna ok och man behöver ju inte tokladda när det är Åby och man har en stretch att tillgå över upploppet. Jänkarvagn och barfota runt om direkt är intressant och med tanke på att han oftast är med där framme så tycker jag det är ett tidigt streck även ikväll vid gardering.

4 Doutdes gjorde första starten senast på svensk mark även han. Svårbedömd. Öppnade bra från innerspår senast och kunde nog svarat spets om han hade velat men valde ledarryggen på Johan vilket förmodligen var ett klokt val. Däremot backade man sig loss i sista sväng och tappade längder och fick runda Moses Boko sista biten och det slog väl inga gnistor men tiden i mål var bra efter vilsam resa och det var full fart över mål. Tror man vill spets och släppa återigen. Uhrberg är ju snabb så kan lyckas och hästen borde utvecklas för varje start så. Räknas.

8 Leroy Boko tycker jag utan tvekan är en av de bättre i fältet men tveksam form och läge. På tal om hög grundkapacitet så inledde den här karriären på ett sätt som gjorde att man förväntade sig lite klassklättring men man får erkänna att det har inte riktigt räckt till när man kommer upp i V75. Dessutom tveksamma insatser hittills i år gör ju att man vill se en bra prestation innan man tror helhjärtat på seger. Borde normalt sett göra sig gällande här men på visat form bara ett streck vid gardering tyvärr.

Skrällen :

7 NY Make Some Noise hade bra fjolår och årsdebuten avklarad. Inte riktigt räckt till på svensk mark tidigare men samtidigt alltid tuffare omgivningar än detta. Jepson upp är alltid intressant när det är första gången och Henriksen har haft en tid att forma hästen nu så till 3% ska det vara en tänkbar skräll i loppet.

Vår Vinnare : 10 Moses Boko

Dagens Dubbel 2 – 2640m Voltstart

Favoriten :

1 Daniel S.H. har verkligen höjt sig i år men tuffare emot nu. Bra förutsättningar dock med innerspår i volten då man tagit båda segrarna på slutet från just spets och det ska nog vara bra chans på ledning även denna gång. Distansen ska nog gå bra men alltid litet frågetecken första gången plus att motståndet hårdnar för varje start. Tänkbar och vettig favorit kanske men garderingen känns given.

Motbuden :

2 Hashtag Simoni har gjort bra insatser hela året och gick fint över distansen senast. Inte så startsnabb i volt men sitter i ett andraspår så borde få en ok resa härifrån och senast gjorde han loppet själv i tredjespår sista varvet och höll nästan undan till tredje raka. Ska tas med stor respekt även ikväll.

5 Kung Carl Autriche går bra varje gång och nu rycker man alla skor för första gången. Untersteiner vet vi har stallet i storform som vanligt när det närmar sig juni månad och ska normalt sett duga väldigt bra i denna typ av omgivning. Intressant också med första barfota runt om någonsin. Har visat att han klarar göra lite själv i loppen och här tror jag på ett offensivt upplägg.

4 Ruffian har fått ett lopp i kroppen efter vila. Bättre nu? Lång distans är passande då han är mer stark än snabb och enligt stallet ska han kunna öppna trots spåret. Barfota runt om är första gången och man räknar med bättre insats med lopp i kroppen. Jämn och säker i loppen men vinner som sagt inte så ofta. 7% är nog kanske som det ska.

6 Alvena Matteus är Untersteiners andra häst i loppet. Vinner sällan dock. Intressant läge med springspår om Peter prickar starten och man kan komma ner och få en invändig resa och sen använda stretchen. Tror han behöver en vilsam resa över distansen för att kunna räcka till för att utmana om segern. Kanske tänkbar men lite som ska klaffa.

Skrällen :

13 Jimbaran Zon kan mycket om felfri. Spåret kan bli både vinst och fälla. Egentligen tror jag inte så mycket alls på hästarna från tillägg då jag tycker dom står ganska hårt inne i loppet men skulle Lugauer pricka starten här från ensamt springband så kanske han kan komma igenom till en ok position och felfri ska han ha ett ganska starkt slutvarv i så fall.

Vår Vinnare : 2 Hashtag Simoni

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 1-10

DD 2 : 1-2-5


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se