Speltips: Dagens Dubbel Tips till Åby torsdag 24/8

Axevalla travhäst

3 Guli Orkan fick man in i måndags som förstarankad till nästan 8ggr smeten men det hjälpte föga när mina två streck inte gjorde jobbet som 3:a och 5:a i andra avdelningen. I stället skrällen 10 Accolade som gjorde att oddset stack i väg ordentligt. Till kvällens DD på Åby är det ett oerhört jämnt lopp streckmässigt som avslutar dagen. Kan man hitta lösningen där så sparar man många kombinationer. Jag streckar fyra och känner mig inte helt säker. Spiken kommer i stället i inledningen där jag tycker 4 Dubbio Amletico borde vara favorit i loppet efter insatserna på V75 på slutet och när han inte blir det är valet av spik enkelt. Missa inte heller V75-videon som kommer under torsdagen nu när det är 75 miljoner i jackpot till helgen.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart

Favoriten :

3 M.T.Rapunzel kommer från seger i spets och bättre distans nu. Helstängt huvudlag, barfota runt om och jänkarvagn låter Stenströmer hälsa så att man är ute efter ledningen igen är nog ingen hemlighet. Även om stallet i stort haft det lite tungt inledningsvis i år så vann ju den här på bra sätt senast och lite bättre förutsättningar nu men kanske tuffare emot i stället. Just att det är på Åby ger ju ökad spetschans men det kommer hästar från alla håll till slut och jag tror hon får svårt att freda sig sista biten om det blir lite körning inledningsvis så jag går emot och spikar en annan.

Motbuden :

4 Dubbio Amletico kommer från imponerande insatser på V75. Ner i klass nu. Kommer från riktigt starka insatser på V75 med bland annat vinst på Halmstad som följdes upp av en strong andraplats bakom Global Dubhe på Axevalla och den såg vi ju kvala in till Derbyt igår så ingen skam att ge sig mot den sista biten. Opassande spår efter det men två raka femteplatser är inte fy skam när man möter hästar som Kendall Jackson, Monastery Boko och Danger Bi. På visad form och bra spår bakom bilen tror jag Gustav Johansson avgör det här loppet i god tid på upploppet från alla positioner. Given förstahäst för mig och passande DD-spik när han inte ens är favorit.

7 Gloster Gladiator har lite missvisande rad tycker jag och bra för den här klassen. Det har varit galopper, hästar i vägen och tunga resor så inte så rolig rad men desto mer oddshöjande i stället. Kan också öppna rätt så kvickt bakom bilen och får han en bättre position den här gången och får lite draghjälp så kan han bli en obehaglig överraskning som singelprocentare. Helstängt huvudlag, barfota runt om och jänkarvagn, säger David Persson så garderar man loppet tycker jag han är tidig.

9 Global Bodyguard har också varit ute i tuffa lopp på slutet. Spetsade senast men fick tuff press av 65-oddsaren Dominic Wibb och Dante Kolgjini så man hade inget val utan släppte. Fullföljde sedan bra som tre i ett konstigt lopp som Draupner vann. Har bra startrygg och skulle kunna få perfekta resan i tredje inner och utnyttja stretchen.

1 Special Topsecret blir det spets och släpp med som vanligt. Ständig outsider från dessa lägen och speciellt på Åby då. Hade ju samma spår senast i loppet som Boli You S.M vann och öppnade bra då men efter lite körning blev det sedemera tredje inner. Visserligen bra fart på loppet så borde kanske kunnat lite bättre på stretchen för att man ska tro på riktigt att han har skrällchans här. Borde nog hamna ett hack längre fram den här gången så kanske men det var ganska stumma ben mitt på upploppet senast.

Skrällen :

5 Broadway Sun är fortfarande segerlös i år men bra fart i sig. Lite tveksam form kanske men annars tycker jag han är en tänkbar skräll till ett par procent bara. Jepson upp igen och kan faktiskt öppna bakom bilen han med så kanske kommer ner i bra slagläge vilket krävs då det är tuffare emot nu än på slutet.

Vår Vinnare : 4 Dubbio Amletico

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

4 Mustang Racer har det varit surr om på V75 på slutet men svikit. Nu hoppar chefen själv upp i vagnen och så ner i klass en aning även om det är rätt så tufft emot för att vara en torsdagskväll. På visad tveksam form på slutet tycker jag det är hårt att spela honom till favorit i loppet, om än knapp sådan då det är ruggigt jämnt streckat men jag håller samtidigt med om att han tillhör de bättre i loppet och kanske ska ha vettig vinstchans trots allt. Går inte att spika men heller inte att såga så första strecket med viss tvekan.

Motbuden :

3 Souvenir D'Inverne står bra till för spets vilket är favoritpositionen. Har varit ute i två stentuffa lopp på slutet så de nollorna kan man bara glömma. Vet inte om det fanns en tanke bakom när man nu går ner ordentligt i klass för startsnabb är han och Janne brukar ladda från dessa spår. Vann ett liknande lopp på Arvika i somras och skulle kunna rinna undan igen då loppet är väldigt jämnt.

1 Borups Tornado var ute i styrkeprovet på Axevalla senast över fyra varv. Blek då. Var ganska påpassad senast och visst blev det inte optimalt med låg fart i spets men nog borde han kunnat lite bättre tycker jag. Redan varit inne på stallformen men från bra spår så borde han vara med och göra upp om segern i detta sällskap. Måste dock visa bättring för 2023 har inte börjat alls likt året innan men möter ju beskedligt motstånd nu och bra spår. Streckas trots tveksamheterna.

6 Oxidizer var riktigt bra i våras men strulat lite på slutet. Segerrik herre med hela 19 segrar på kontot. Rätt startsnabb så kan nog söka position. Tänkbar vid bred gardering om han hittat formen.

7 Orkan Von Haithabu har gjort ett par starter för Lugauer nu. Comeback senast. Billigt gäng senast men bra avslutning efter vila och har nog gått framåt med det loppet i kroppen och nog bör man hamna bättre till nu än sjätte utvändigt? Tänkbar men behöver kanske ett lopp till i kroppen för att vara segeraktuell.

2 Arvid S.H. har inte haft ett roligt år men lite joker i loppet. Kanske inte för jag tror han räcker till seger men jag är helt övertygad om att han kommer ta spets inledningsvis så på så sätt måste man räkna med honom när vi ska analysera loppet. Släpper nog till första bästa vilket borde bli 3 Souvenir D'Inverne men det finns också på kartan att man laddar bara medel och hjälper innerspåret att hålla upp för att sen krypa ner. I vilket fall inte så het vinstchans och väldigt överstreckad till 17% just nu.

10 Randemar R.D. har testat V75 på slutet men senast var det på tok för tufft. Ska erkänna att det är ganska långsökt att den här ska hinna fram till seger men jag är lite svag för hästen och nu har han fått pusta lite sen tuffa loppen så har han tagit de på rätt sätt så har han en vass avslutning. Åker med på min kupong som lyxstreck.

Skrällen :

5 Beauty Wind avslutade bra senast i monté. Verkar formstark. Gillar att mixa sadeln och sulkyn så nu hoppar Goop upp i vagnen och enligt stallet tror man att hon hittat formen igen nu efter ett par montélopp. Om så är fallet så tycker jag hon är väldigt intressant till bara ett par procent. Skrällbud.

Vår Vinnare : 4 Mustang Racer

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 4 Dubbio Amletico

DD 2 : 1-3-5-10


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se