Speltips: Dagens Dubbel Tips till Åby torsdag 24/11

Åbytravet

Har lite svårt att komma till rätta med spelförslaget denna torsdagskväll. Var ett tag inne på att spika 3 Excalibur Zet på rent värde då han är väldigt bortglömd ikväll. Streckar dock tre superskrällar och går lite fegare i avslutningen. Men man får vikta insatserna lite på de olika komberna. Skriver dom i rangordning denna gång så kan man välja lite själv. Raka DD-n blir 3-4 i alla fall.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

5 Denco's Galliano kvalade in till Amatör-SM men ströks så långt mellan starterna nu. Kom till Untersteiner förra sommaren som segerlös men har fem segrar på elva starter nu så har höjt sig i nya regin. Dock varit struken sen senast och nu kan det vankas svar invändigt om ledningen så förmodligen är garderingen rätt så given.

Motbuden :

3 Excalibur Zet vann senast efter lite uppehåll. Bättre nu med lopp i kroppen? Ute på V75 näst senast där Crown Wise As vann men blev sjuk efter det så aningen långt mellan starterna nu men visade ok form vid comebacken senast. Inledde karriären hos Redén så grundkapacitet finns det och Ole tycker han växer en klass i spets så taktiken är spets och slut. Skulle han komma i väg från start och få spets tror jag han blir svårslagen, ok vinstchans även från rygg ledaren eller dödens. Första strecket i loppet helt klart och 7% är riktigt bra spelvärde.

6 Al Pacino kommer från seger i lite enklare sällskap men är van vid tufft motstånd. Rätt duktig individ som vann på bra sätt senast men nog är det lite glest mellan segrarna? Dante upp nu i stället för Adrian är stort minus i min bok. Dock gått bra på Åby tidigare och spåret är helt ok med tanke på spårtrappan. Kanske om man tar ett par stycken.

1 Gossip Simoni har tjänat minst i loppet men kommer med två raka segrar. Låt vara i väldigt mycket enklare omgivning men man ska inte negligera bra form från bra spår. Varit 3-3-1-1 på barfota runt om på slutet och det blir samma balans igen. Bara 3%

14 Garry S.T. var tvåa i Amatör-SM för tre starter sen. Rätt ok efter det med. Svårt läge så klart och behöver lite hjälp på vägen. Tycker dock att man kan strecka på insatserna på slutet till bara 1% om man garderar loppet lite bredare. Kan komma igenom ok.

15 Neo Turbo slog ganska namnkunnigt gäng senast efter en bra start. Kom igenom fint från bakspår och kunde tidigt ta över ledningen. Höll eget tufft tempo i spets och gav inte hästar som Rampant och Lucifer Boko någon chans. Sega ben till slut men höll farten in i mål. Bra prestation av orutinerad kusk som får chansen återigen. Det var dock första segern på länge och svårt läge återigen så med kusken i åtanke kanske vinna igen låter tufft till höga 18%

Skrällen :

13 Barbados Mail har gjort två starter för Dalborg men galopperat i båda. Ny info. Intressant nyförvärv till Thomas Dalborg och tycker den blir väldigt bortglömd här ikväll. Var riktigt bra hos förra tränaren Giuseppe Lubrano men visst förstår jag att man tvekar när man ser alla galopper i raden men sen senast har man kastrerat hästen då han hade en vriden testikel. Om det nu var det som störde och han inte tappat för mycket i form under uppehållet så är 1% väldigt intressant som skrällbud. Ska ju klaffa med från läget men lite intressant är det. Anmäld med skor men det ska bli så lätt balans som möjligt.

Vår Vinnare : 3 Excalibur Zet

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart

Favoriten :

4 Indigo vann enkelt från ledningen senast och obesegrad i den positionen. Lite enklare gäng senast men trivs verkligen i spets. Får Rick Ebbinge bara en någorlunda start tror jag chansen är stor att invändiga gärna tar ryggen just på Åby. Sen ska han slås i en position han är obesegrad på fem försök. Första strecket och vettig favorit.

Motbuden :

1 Comes With Age kommer från seger och perfekt läge. Ändå bara 3%. Kommer nog stiga under torsdagen men har haft innerspår bakom bilen fyra gånger och försvarat ledningen samtliga gånger. Just från spets har han tre segrar och tre andraplatser på sex försök. Här kan Magnus välja om han vill prova i ledningen eller släppa till en bra rygg och testa på stretchen i stället. Extremt låg procent i skrivande stund från så bra spår.

2 Twigs Honor kördes offensivt av Goop senast och vann enkelt. Också effektiv i spets men tror det blir svårt att komma dit nu. Testas säkert dock. Får bra resa i andraspår men behöver lite hjälp med tempot för att chanserna att plocka ner favoriten ska öka. Bästa vinstchansen är väl om man lyckas komma förbi innerspårets och sen själv släppa till favoriten. Men är bra bakifrån med och även om Petter så klart är kuskminus så känner han hästen väl.

7 Lucifer Boko vann näst senast med Jepson i vagnen. Galopp senast i bra slagläge. Var nog inte tom senast vid galoppen men det blev aningen ryckigt kört i det loppet som 15 Neo Turbo kom igenom till spets. Med tanke på hur trötta ben det var där i mål så var det nog en framskjuten placering som rök. Runt 10% är nog ganska korrekt från spår långt ut.

6 Kron Vici Star är spetsälskare som får svårt att nå dit nu. Bara vid bred gardering. Kanske aningen missvisande att han ”bara” vinner från spets då han är naturligt startsnabb så kommer så klart ofta till just ledningen. Men faktum är att han tar i på ett annat sätt i spets, även under tryck så man kanske provar att trycka av ordentligt. Vingelrisk i så fall.

11 Ninja Zon stannade helt mitt på upploppet senast. Bättre distans nu. Märkligt kanske att ens nämna henne då hon går klart bäst där framme men testades i spets senast över medel vilket får mig att tro att hon måste känts fin innan. Höll bra till 100kvar så kanske att distansen tog ut sin rätt? Medger att det är långsökt men möter nog aningen enklare nu än senast och bättre distans samt Peter Untersteiner upp för första gången. Med det är ostreckad till 0% aningen lockande om man vill gardera.

Skrällen :

9 Hilltop Hawk är påpassad på toton varje gång och ner i klass nu. Vann från spets i liknande omgivning för fyra starter sen och gillar Åby. Visat ok form på slutet utan att få vinna. Skor bak nu men barfota fram och jänkarvagn. Kanske kan rygga 1 Comes With Age i starten och få tredje inner med lite flax. 2% är väldigt spelvärt i alla fall.

Vår Vinnare : 4 Indigo

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 3-1-14-13

DD 2 : 4-1-2


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa travbonusar

Insatsen tillbaka (500kr)
9.8
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Mr Green

Insatsen tillbaka (500kr)

på valfritt LIVE-bet

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
LeoVegas

100 kr gratisspel

utan omsättningskrav

Hämta bonus
18+ | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.
NordicBet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se