Speltips: Dagens Dubbel Tips till Åby torsdag 23/5

Don Fanucci Zet

Sista tipset från mig denna vecka men om ni inte har ledsnat på min nuna så kommer V75-podden ut under torsdag kväll och dessutom kan ni se mig live snacka trav hela helgen då jag ska gästa Studio Allin som ni hittar på Twitch och Youtube. Sändningen pågår under hela V75 på lördag och fortsätter under söndagen tills vi korat en ny vinnare av årets Elitlopp. Välkomna att kika in.
Till kvällens lopp på Åby tror jag favoriten i första avdelningen blir väldigt svårslagen felfri då det är lite frågetecken på värsta motståndarna. Nöjer mig med två streck i andra. Motivering nedan.

Trevlig helg allez och lycka till <3

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart

Favoriten :

8 Make It Schermer – har en väldigt passande uppgift och känns som en bra spik
Springspår på tillägg och Jepson i vagnen borgar för en snabbstart och med bara en häst på start skulle jag bli förvånad om han inte sitter i spets efter 500m och sen vet jag inte vem som ska kunna utmana. Galopp emot?

Motbuden :

3 Steady Victory – bra vid två raka och duger fint i nuvarande klass.
Två nollor på slutet men jag tycker det finns förklaringar som kanske ursäktar lite men visst har det inte sett lika bländande ut. Att Hanna kör själv tycker jag snarare är ett plus och skulle Jepson mot förmodan missa starten så är nog Hanna offensiv. Kan bli tuff att plocka ner om man når spets där han är obesegrad efter tre försök.

6 King Of The Hill – höga toppar men möter några bra här.
Han är bra själv med och första med Adrian är klart intressant men när man provat på lite tuffare omgivningar så har framgångarna uteblivit. Nu är det inte så stort sample så inget jag tar så hårt på och tappar man inte för mycket från snäva startspåret så kan han göra en del själv.

1 Västerbo Voodoo – vann från spets senast och med Bergh vet man aldrig.
Ensam på start så om Bergh vill så kan han så klart prova i spets återigen men med tanke på open stretch skulle det förvåna mig ganska mycket om han inte släpper till i alla fall favoriten. Vill man sen gardera loppet är han ganska tidig med tanke på läget.

4 Mister Vredebest – idel bra insatser på slutet men ganska glest mellan segrarna.
Positiv insats senast med skoryck och det blir samma nu. Faktum är att flesta framgångarna har kommit just på barfota runt om men har också varit vanligaste balansen så vet inte exakt om det är superplus då hästen är väldigt jämn och säker. Sviker väldigt sällan i loppen även om han inte vinner så ofta. Första gången med Stefan Persson är lite extra intressant. Skräll?

Skrällen :

2 Labyad Bros – årsdebut nu men ska vara väl förberedd.
Barfota runt om direkt och han är inte alls så tokig den här. Hela tio segrar på tjugosex starter är starka papper. Speciellt när sju av de slutat i galopp. Ett år äldre och lite klokare nu så från ett fint smygläge är det ett roligt skrällbud till några få procent.

Vår Vinnare : 8 Make It Schermer

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

10 Fighter Simoni – höjt sig i år men segrarna i monté.
Nyttig krigare som ofta gör sitt i loppen men inte segrat bakom vagn på nästan två år. Delvis ursäktad av idel rikstotolopp och står ju perfekt inne i loppet samt Jepson upp. Håller honom i samma kategori som 8 So Far Away Ås. Kapabel och ner i klass men ingen riktig segerfeeling trots att båda förmodligen är långt framme. Att han ska vara knapp favorit här på tidiga spelet känns bara fel.

Motbuden :

5 LaFerrari Dimanche – galopp senast och omöjligt läge näst senast. Revansch nu?
Invändiga bör släppa och utvändiga tar nog ingen längd, 8 So Far Away Ås kanske undantaget. Men hur man än vänder och vrider på det så ska spetschansen vara god och då är det klart att även vinstchansen stiger. Dock varit glest mellan segrarna så det känns tryggt med två streck i loppet.

1 Ultra Violet – kan mycket men bara strulat på slutet.
Riktigt frustrerande för André Eklundh med insatserna på slutet då hon känts kanonfin i träningen och så har man inte riktigt fått ut det i loppen. Är uppfräschad efter senast och man ändrar inte på något utan hoppas att hon sköter sig. Lite känsla för att det kanske kan vara bra att bara köra rakt fram och att det inte spelar så stor roll om det blir tredje inner ifall man inte kommer ut. Felfri måste hon räknas väldigt tidigt. Kanske först.

11 Immigrant Am – fick äntligen hålla undan från spets senast.
Annat läge nu och Uffe låter ganska nedslagen och pratar redan om nästa lopp. Barfota runt om är optimalt dock och även om man ska köra till slut nu så har han i alla fall visat toppform på slutet.

8 So Far Away Ås – har gjort sex starter för Hanna och går ner i klass nu.
En seger och en andra plats är främsta framgångarna sen flytten men man har fortsatt matcha honom rätt så tufft. Alltid gillat den här hästen och kan öppna riktigt fort vid laddning men tror Hanna vill ha i alla fall en strykning invändigt för att ladda för fullt. Häst med V75-klass och det har inte alla i loppet så enklare emot. Ändå ingen superkänsla för att det ska räcka ända till seger men jag kan ju ha fel.

Skrällen :

9 Jello W. – helt ok som tvåa senast och intressant om vi får ändringarna.
Anmäld med barfota runt om och jänkarvagn, en kombination som man tog två segrar på för två år sen och inget man nyttjat så ofta sen dess. Nu är ju Henriksen lite för att anmäla och sen dra tillbaka så man får ha lite koll. Skrällbud med ändringarna, annars platsbud.

Vår Vinnare : 5 LaFerrari Dimanche

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 8 Make It Schermer
DD 2 : 1-5


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se