Speltips: Dagens Dubbel Tips till Åby torsdag 2/3

Åby Stora PRis 2019

Nästan 12ggr på dubbeln i tisdags och nära att raka DD:n satt då Källsjöviking gjorde en strong prestation utvändigt om ledaren men fick ge sig sista biten mot Ängsbrage. Skönt att kliva en dålig favorit i alla fall då Tekno Viking återigen inte tog ett travsteg. Till kvällens dubbel på Åby är det Axvallatränare i fokus vilket känns kul så klart. David Perssons stall går från klarhet till klarhet och för mig är han Axevallas affischnamn. Dock tror jag hans favorit i inledningen får sträcka vapen mot en annan Axevallakollega, nämligen Anders Svanstedt och 1 J.S.Peaky Blinders som jag tycker har en riktigt passande uppgift och jag spikar på allt då han inte ens är favorit vilket är fel tycker jag. I avslutningen har jag tre streck men viktar insatserna lite med mest på 8 Cheeky Doc från Sedström/Jernemyr som också håller till ett stenkast från mitt tangentbord. 2 Yours To Keep och 6 Daniel Autriche kompletterar i den ordningen.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2640m Autostart

Favoriten :

5 Gloster Gladiator från David Persson har varit ute på V75 på slutet. Spets nu? Klart gynnad av att få rycka dojorna men det samma gäller för flera andra med så plus men inget avgörande. Lopp i kroppen på V75 senast och man låter väldigt uppåt från kuskhåll. Tränaren David Persson brukar vara lite mer återhållsam men har alltid fina hästar till start. Borde nog kunna kuppa sig till spets här och ska väl vara favorit på det men bara knapp sådan tycker jag. Lite tveksam stridsmoral på slutet om man ska syna i sömmarna men utvecklas åt rätt håll och starterna i lite hårdare gäng kan så klart ge utslag ikväll. Helt ok chans men jag lutar åt en annan vinnare. Men tidigt streck så klart om man inte gillar min spik.

Motbuden :

1 J.S.Peaky Blinders tror jag vinner det här loppet fram och baklänges. Spik! Ja, jag kanske tar mig lite vatten över huvudet men har galopperat två gånger i rad nu med segern på gaffeln och när man kan rycka alla skor hoppas jag på en ändring på den fronten. Distansen är stort plus, två raka över lång distans i september på ett bra sätt. Spåret är vad det är och man kan nog inte ens svara upp innerspåret mot trebenta kameler men det är ok för har sin bästa bit till slut i loppet ändå. Här tror jag inte ens man laddar utan backar sig loss så snart det går vilket brukar lösa sig dels över distansen men även på Åby där många vill ner på innerspår. Hittar bara Anders ut i tredje ytter eller liknande tror jag ingen står emot sista varvet. Jag spikar på allt för i min värld ska han vara favorit i ett lopp som detta så när han inte är det tar jag värdet direkt.

7 Draupner har vilat under barfotaförbudet men intressant ikväll ändå. Raden ser inte så rolig ut kanske och dessutom avsaknad av lopp men tycker faktiskt han tillhör de som tävlat i tuffast omgivning i loppet och i somras var det idel V75 på schemat. Skrällvann också på Mantorp och slog då Erv Zet och Wingait Henke som man känner igen. Lite osäkert kort ikväll så klart men tycker nog han är värst emot min vinnare ändå. 6% är ganska smaskigt och jag streckar nog den med före favoriten faktiskt.

10 Danilo H.B. går bra mest varje gång och är distansgynnad. Gjort det bra hos Eric Martinsson och verkar vara en väldigt löpärlig häst då enda plumpen på slutet kom på V75 så det förlåter vi. Distansen funkar utmärkt och kusken går inte av för hackor heller så ska så klart streckas om man tar ett par stycken.

8 Mamaneedshismoney gick undan på lätta fötter senast. Värre emot nu. Ska inte skämmas för segern senast för han gick undan på ett bra sätt och var väl värd segern. Blir nog dock svårt att upprepa löpningsförhållandet senast då man körde sig till spets varvet från mål i ett ganska så trött gäng får man ändå säga. Nej. Jag tror inte på andra raka.

Skrällen :

3 Inspector Gadget vinner sällan men ett par faktorer gillar man här och bara 4% Ja, det är glest mellan segrarna men när det kommer till skrällbuden så handlar det ju mycket om att hitta plusfaktorer som andra kanske inte riktigt har tagit med i beräkningarna. Hästen har hela tiden varit hos Kim Eriksson och gör sitt mest varje gång så ägarna klagar nog inte även om man så klart hade velat ha en seger emellanåt och det tänker så klart Kim med. Därför tror jag medvetet man har gått ut i lite tuffare lopp på slutet för att hitta lite nytändning nu när man går tillbaka till ordinarie klass. Dessutom över rätta distansen och ett bra spår. Skulle mycket väl kunna få rygg ledaren alternativt tredje inner här och sen kunna utnyttja stretchen. Det handlar som vanligt om att ”fånga knivar” och det känns lite som att man i alla fall ger hästen chansen denna gång. Intressanta förutsättningar och en kul skrällidé om man letar sådana.

Vår Vinnare : 1 J.S.Peaky Blinders

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

6 Daniel Autriche är en dansk gäst som radar upp segrar hemmavid men stor favorit nu? Inte så märkvärdig tidigare hos Untersteiner men verkar trivas i nya regin och fyra segrar på fem senaste ska så klart tas på allvar. Dock svår att sätta in då han tidigare inte riktigt räckt på svensk mark tidigare mot hästar i samma klass så spelvärdet som favorit känns aningen visset men samtidigt är loppet ganska skiktat och det är 3-4 hästar som sticker ut rejält. Svår att rata helt men inget jag vill spika heller. Streckas trots allt?

Motbuden :

8 Cheeky Doc var ute i Klass II försök redan i lördags. Täta starter nu. Galopperade i kön i lördag vilket inte är positivt men nu verkar man släppa alla bromsar som finns. Barfota runt om och jänkarvagn på är första gången man kombar dessa två och har visat riktigt bra form innan dess så vad månde det bliva ikväll. Så klart ingen garanti att det slår väl ut men duon Sedström/Jernemyr har riktigt bra form på stallet i stort och med de aviserade ändringarna samt nedstruken ett spår så är han mitt första streck i loppet men ska garderas.

2 Yours To Keep ska kanske normalt vara första strecket i loppet men formen? Vilat efter att man gjorde en start med skor som inte alls fungerade så man valde att invänta barfotaförbudet helt. Svår att riktigt sätta in ikväll men har lottats till ett perfekt andraspår och fattas det inte för mycket i comebacken så ska han absolut kunna duga direkt. Första Jepson med så bör nog streckas på alla seriösa kuponger för grundkapaciteten är hög.

7 Monte Carlo kommer från seger och verkar ha hittat toppformen. Varit med och nosat på segern på slutet så var välförtjänt att han fick spräcka segernollan senast men fick det ganska serverat då och tycker det är aningen tuffare emot ikväll. Kommer vara med på målfotot men tycker nog han är aningen överstreckad till 16% här. Första reserv på lappen blir min take på chansen för jag tror inte han kan slå min trio utan lite hjälp.

Skrällen :

5 Yes Sun är naturliga skrällbudet i loppet från rygg ledaren. Rätt så segerrik tjej men tuffare emot nu så klart men rent tidsmässigt med en smygresa så varför inte? Startsnabb och brukar spetsa från öppna spår men med tanke på motståndet och att Åby har open stretch så skulle det förvåna mig om man inte släpper till någon av de lite mer betrodda och tar ryggen. Underpresterar sen några så ska hon väl kunna speeda ner från rygg ledaren över upploppet. Borde få chansen i alla fall vilket är en stor plusfaktor.

Vår Vinnare : 8 Cheeky Doc

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 1 J.S.Peaky Blinders

DD 2 : 2-6-8


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1500 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se