Speltips: Dagens Dubbel Tips till Åby torsdag 21/9

Åby Stora PRis 2019

Torsdag och som ofta Åby som har tävlingarna där Flemming kommer med två riktigt bra hästar för klassen i första avdelningen. Den ena blir favorit men den andra som jag inte tycker är mycket sämre verkar bli aningen bortglömd så jag nöjer mig med hans duo då jag tror att favoriten 3 Demon ska ha väldigt bra chans i avslutningen så länge han bara går felfritt. Då borde till och med en lugn dödens vara tillräckligt men släpps nog till spets om Jepson vill då det är Åby.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

3 Game On Butcher är jämnheten själv och står perfekt inne i loppet.
Flemming tränar sen årsskiftet men Ken Ecce som kör känner hästen utan och innan eftersom han tidigare hade hästen i träning och hade på svensk mark fyra starter och lika många segrar med hästen. Mötte då rätt så tuffa svenska hästar men var påpassad på toton varje gång. Tre av segrarna är tagna från spets från spår likt detta bakom bilen och vid fjärde segern hade han bakspår i volten så verkar väldigt allround häst. Senast var dock första segern i regi Flemming i sjunde försöket men har inte varit sämre än fyra någon start och vid senaste besöket på Åby var han på linje med Tearsinheaven som fyra efter en bra avslutning i spåren. Kan som sagt öppna bakom bilen och antingen blir det spets eller rygg ledaren här och med tanke på Åby så funkar ju båda. Med tanke på vad han har mött hittills och att han står perfekt inne på kronan i loppet så tror jag Ken vet vad han kör och är offensiv direkt som han brukar med den här. Spik!

Motbuden :

11 Generalen D.K. är Flemmings andra häst i loppet och totalt bortglömd nu.
Inte alls sämre än favoriten och får Goop upp i vagnen. Vid senaste Sverigebesöket för fyra starter sen så stod han i 5.66 från spår 12 och då hade en viss Capitano innerspår men var mindre spelad ändå. Visst har det strulat lite på slutet men man ska komma ihåg att den här hästen inledde med sex segrar på sina sju första starter hos Flemming. Därefter tre galopper i rad men gick i alla fall felfritt senast som trea i enklare gäng. Svårt att sia om formen så klart då han svek senast som favorit trots spets men kanske att det passar bättre med lopp på rulle och Goop upp är knappast negativt. Kommer nog dock stiga på strecken under torsdagen men håll koll för bra för det här loppet.

5 Capitano är härdad mot tuffa hästar och nu blir det första barfota runt om på svensk mark.
Sju starter på svensk mark har givit två segrar och barfotabalansen fungerade bra som unghäst utomlands så allt väl så långt. Aningen långt mellan starterna nu dock då han varit sjuk sen senast men allt är bra i jobben nu hälsar Erwin. Kan öppna bakom bilen men har släppt tidigare och är inne på att man nog gärna gör så igen när det finns open stretch. Utmanar.

4 King Of The Hill är en tysk import som gjort fem starter för Kolgjini.
Kraftigt förbättrad två senaste på kort distans och höll ifrån sig en så pass bra häst som Sobel Caviar i spurten vid vinsten. Verkar hålla absolut toppform och med rätta klaffen räknas han här med även om distansen är ett halvvarv längre.

6 Peach går bra varje gång men vill nog ha lite tempo på loppet.
Tränarkörd återigen men brukar ha en bra avslutning om det bara blir lite tempo på loppen för gillar bättre längre distanser. Barfota och jänkarvagn återigen nu när det är bilstart. 4%.

Skrällen :

8 Email har fått två lopp i kroppen efter vila och nu maxar man allt.
Svårt spår nu givetvis men i våras testade man att rycka alla skor för första gången och fick då en höjning så efter två starter och två andraplatser så hängde man även på en jänkarvagn och den kombon resulterade i två V75-segrar innan man fick omöjligt läge i finalen. Gick till vila efter det och har nu gjort två starter där man har sparat bakhovarna men nu rycker man allt och hänger på jänkarvagnen som i våras. Köper att det är svårt att vinna med 2% med optimala ändringar känns lågt och ett vettigt skrällbud i loppet om man garderar.

Vår Vinnare : 3 Game On Butcher

Dagens Dubbel 2 – 2640m Autostart

Favoriten :

3 Demon övertygade enormt senaste starten på V75. Få övermän här felfri.
Dansade ifrån riktigt tuffa hästar senast på Jägersro när man ryckte norsken och i det slagna fältet fanns hästar som Boli You S.M, Crown Wise As och Rossi Garline som inte hade en chans att freda sig. Nu är man redan klara för finalen men Gennaro hälsar att man kommer köra för vinsten även här och felfri borde han bli väldigt svårslagen. Även om det kan vara kul att strecka något motbud eftersom han trots allt galopperar en del så är det lite för mycket frågetecken på motbuden bakom. Däremot lite konstigt att man hänger på jänkarvagnen nu när man vann med vanlig vagn senast men det där har nog Gennaro koll på. Spik!

Motbuden :

4 Company S.M. är ny i Lövgrens träning så svårbedömd men distansgynnad?
Mestadels montélopp på slutet men på Vincennes betyder det bra motstånd och borde ju gynnas av 2640 nu. Får bedömas på gamla meriter men skulle ju teoretiskt kunna vara hur bra som helst för den här klassen så kan vara magiskt spelvärde till 5% men lika gärna vara flopp. Ändå intressantast bakom favoriten just därför.

5 Stenson är snabb ut men var sämre senast. Bra innan det från spets.
V75-härdad som fått pausa lite sen senast så man ligger aningen lågt från stallet men är van att tävla i tuffast tänkbara konkurrens och näst senast höll man sånär undan från just spets och slog Draupner och Robthebank till exempel men fick ge sig mot Redéns Chestnut. Länge sen seger dock men delvis ursäktat av motståndet. Tänkbar om favoriten gör bort sig och man får bestämma en bit.

11 Mustang Racer har efter lite V75-lopp gått ner i klass och körts riktigt offensivt.
Båda senaste starterna har man gjort ett ryck i loppen och kört till spets. Näst senast höll det hela vägen om än knappt men senast blev det lite för tufft och luften tog slut sista biten men var ändå bra. Bergh kommer säkert vara offensiv återigen och mycket beror på hur långsam start favoriten får men lyckas Bergh kuppa sig förbi så kanske. Tvivlar dock att man orkar stå emot hela vägen vid ett sånt upplägg.

Skrällen :

10 Starbec's A.To Z. återkommer efter vila men har en vass avslutning med rätt lopp.
Har visat kapacitet för ganska tuffa gäng och har en riktigt vass avslutning när han får ryggar in på upploppet. Att plocka ner en felfri favorit blir nog svårt men räknas där bakom och vi får bara 4% ikväll.

Vår Vinnare : 3 Demon

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 3 Game On Butcher och 11 Generalen D.K.
DD 2 : 3 Demon


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se