Speltips: Dagens Dubbel Tips till Åby torsdag 17/2

Buttermere gjorde jobbet i tisdags och visst var 7 Indy Lane moraliska vinnaren i loppet efter men det blev svar om spets och även om han gick urstarkt i dödens går det inte att dra fram en så bra häst som favoriten 9 Amazing Warrior hela vägen. Bra insatser men synd att inte Lennartsson hade vett att släppa med usle örnen för från dödens tror jag inte favoriten vinner om Indy Lane går i ledningen.
Kvällens lopp på Åby är lite småroliga och speciellt första avdelningen känns vidöppen.
Jag tar ett par och spikar i avslutningen där jag tycker 3 Natorp Bo är kvällens bästa spik/vinnare.

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart
Favoriten :
10 Luringen La Ma bär ett knappt favoritskap här trots bakspår över korta häcken och förmodligen för att vi har en startrusning att vänta men jag tror inte han kommer vara favorit oavsett på strecken eller procenten när starten går.
Har varit riktigt fin på slutet från just krångliga lägen men vid vinsten på Axevalla näst senast fick man överta ledningen efter ett halvvarv och det lär knappast hända ikväll.
Med tanke på inledningen på loppet så är det klart att vinstchansen ska vara ok med dom avslutningarna han levererar i loppen.
Tycker ändå han är tidig ikväll då det vankas fart i loppet och de hästarna på framspår känns rätt så blöta flera av dom.
Motbuden :
2 Nice And Quick är väl troliga favoriten när loppet går på läge och form. Med tanke på att det är Åby så är ju rygg ledaren lika bra som spets men ofta måste man ändå svara en bit i loppet för att inte riskera att det släpps tät i omgångar och vips så är man i tredje/fjärde invändigt.
Bra prestation på V75 nästa senast men den tiden är nog runt maxkapaciteten då det var tomt i mål på fjärdeplatsen och en väldigt maximal resa.
Kan bli tuff att stå emot men jag tycker inte han är så märkvärdig faktiskt och avstår spel när han blir favorit.
3 Spinal Tap A.T. tycker jag är tidig här dock. Snabb i väg men tar gärna rygg ledaren och jag likaså.
Fått ett lopp i kroppen efter kortare uppehåll och känns ganska intressant i denna omgivning faktiskt.
4 Love Runs Out var man oerhört nöjda med senast och lät lyriska efteråt. Kommer med toppform men har inte startat på kort tidigare eftersom man inte trott han kan öppna.
Gjorde dock det senast så därför vill man prova kortare distanser med.
Tror det kan räcka ganska långt även ikväll och ska med på streckspelen.
11 Barbados Mail har ännu inte vunnit på svensk mark men kommer allt närmare. Rankas dock ner kraftigt då han ständigt felat med bilstart på slutet men bakspår kanske kan hjälpa honom att gå i väg? Har viss fart i så fall och bara 4%.
1 Galewindsonthepath ser jag drar på sig mycket streck och visst kan han hamna riktigt bra på det här men galopperar för ofta för att ett stressigt innerspår ska vara bra.
Till 10% tycker jag han är överstreckad och avstår spel.
Skrällen :
12 Ready Häggenäs kommer från Ola Samuelsson och ni som brukar läsa vet att jag gillar den här tränaren. Alltid hästar i fint skick och den här har fått rejäl hårdhet efter flera V75-starter och brukar bli påpassad när han återvänder till nuvarande klass men lite bortglömd idag.
Får även Adrian i sulkyn vilket jag inte tycker är minus.
Spåret är givetvis uselt men som vi redan varit inne på så kan det bli rejäl fart på loppet och då kan han avsluta vasst. Endast 5%
Vår Vinnare :
10 Luringen La Ma
Platskampen :
3 Spinal Tap A.T. 16M (Trolig)
12 Ready Häggenäs 5M (Rolig)
Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
3 Natorp Bo var min vinnare senast mot storfavoriten Orkan Von Haithabu på dd-tipsen och det var med nöd och näppe favoriten höll undan från ledningen. Visserligen fick även Bosse ett bra lopp i andra ytter hela vägen så bra insats av båda hästarna.
Denna gång tror jag man trycker av honom lite mer från start när man har bättre spår och från ledningen tror jag han blir väldigt svårslagen här även om risken är att värsta motbudet kan lifta med i rygg hela vägen.
Du får en chans till Bosse. Min Vinnare.
Motbuden :
2 Moses är utan tvekan värst emot och var länge favorit på strecken till och med.
Han borde kunna ta sig förbi Admiral Knick i starten även om han inte är någon raket ut och sen kunna krypa ner i rygg på favoriten.
Största brasklappen är väl att han har varit ifrån för en ögonskada och kanske saknar lite tempo i kroppen så därför blir det enkelt för mig att ta ställning.
Dessa två höjer sig ändock ganska rejält över övriga i loppet så jag antar att smyga med blir Stefans taktik.
Blir det däremot lite mer utdragen körning från start så kan någon annan hinna krypa ner före och då är Moses lite mer sårbar.
Är dock stark och rejäl och kan utmana från alla positioner men en Bosse i spets är han tuff att knäcka även för Moses, speciellt om det saknas lite tempo i kroppen.
11 Sato gick bra för Jepson senast och levererade en bra långspurt. Svårt läge idag och vid bredare gardering i så fall.
Skrällen :
8 Copaca Banana har ju inte bara ett skitfräckt namn utan kan faktiskt springa riktigt dj-vla fort vissa starter. Något av en humörhäst men fungerade senast så vi får hoppas på det bästa.
Svårt spår men är kvick ut och kan nog slinka ner någonstans. Kul skräll till 3%
Vår Vinnare :
3 Natorp Bo
Platskampen :
3 Natorp Bo 31M (Trolig)
8 Copaca Banana 2M (Rolig)
Spelförslag dagens dubbel :
DD 1 : 3-10-12
DD 2 : 3 Natorp Bo

Spelförslag Platskampen :
Åby lopp 8 :
3 Spinal Tap A.T. 16M
Åby lopp 9 :
3 Natorp Bo 31M
Öppen omgång där det kan löna sig att hitta en stabil häst i första avdelningen om man hittar vinnaren i sista.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se