Speltips: Dagens Dubbel Tips till Åby torsdag 17/11

Åbytravet

Kvällens tävlingar på Åby är ganska skiktade där ett par ekipage i varje avdelning sticker ut lite extra. Kanske speciellt i avslutande avdelningen där loppet förmodligen kommer stå mellan 1 Global Agreement och 4 Zaffiro Jet med någon uppstickare bakom. Den uppstickaren heter 2 Goldstile som gör en intressant start ikväll med Peter Untersteiner upp i vagnen och skulle det bli utdragen körning i början så kommer det gynna 2 Goldstile kraftigt. I första avdelningen tycker jag 11 Ginger Peachy höjer sig aningen över övriga och känslan säger att hon kommer gå klart fortast över upploppet och är en rolig spik att luta sig emot för vettiga odds.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart

Favoriten :

3 Debutante bra startspår och gick äntligen felfritt senast. Lite småstökig tjej med hög kapacitet när hon vill fungera för dagen. Barfota senast men skor nu måste ändå vara ett litet minus även om hon galopperat med båda balanserna. Insatsen senast var stark och en liknande idag så är man nog nära segern men vågar man ladda? Förstår favoritskapet men köper det inte fullt ut då det finns lite för mycket frågetecken.

Motbuden :

11 Ginger Peachy har visat att hon duger bra i nuvarande klass. Bara vinner? Håller absolut toppform och har visat att hon står sig bra mot motstånd som detta vid tidigare resor till Sverige och trots spår 11 bakom bilen så är känslan att hon kommer blåsa runt samtliga bara det klaffar det minsta. Det blir återigen barfota runt om och jänkarvagn och jag tycker det är en ganska vettig vinnare i loppet så jag spikar till fint värde.

4 Hurricane Gilbert står bra till för att tidigt kunna ta eller ta över spets. Kommer också från en positiv insats senast och gör nog sina bästa lopp där framme. Dock brukar man släppa och lifta med så med tanke på att Åby har open stretch så tror jag att man nog gärna vill ha rygg även ikväll vilket krånglar till scenariot lite för det är inte säkert att det är en bra rygg som är framme utvändigt i första sväng. Måste dock nämnas i segerstriden om man vill gardera loppet.

9 Maestro Michel kommer från seger men aningen långt mellan starterna nu. Gillar distansen och båda årets segrar är tagna över korta häcken men då ifrån rygg ledaren så här försöker man nog lifta med på innerspår och hoppas på att det löser sig. Varit struken sen segern så lite oviss form.

10 Classy Knox är en fin individ som är i ny regi nu inför detta. Brödraparet Håkan och Stefan Persson har skördat fina framgångar under året där den ena utmärkt sig som tränare och den andre som catchdriver. Alltid intressant när hästar med hög grundkapacitet byter tränare och får andas ny luft. Den här tjejen är inte alls tokig men kvällens start blir så klart lite av ett test där man kanske kör aningen avvaktande. Tycker dock att det finns fart att duga direkt.

Skrällen :

8 Capriccio D'Amore har gjort bort sig i starten varje gång på slutet. Bra i skymundan. Riktigt yrväder som dessutom har uselt startspår men som jag påpekat så tycker jag Gustav Johansson är duktig och det ska bli intressant med ny kusk upp. Från detta spår har man nog inget val än att ladda framåt och en sväng i tredjespår är så klart bättre än galopp. Visst, det är en del som talar emot men att han har fartresurser som räcker långt har han visat och till bara 3% tror jag det kan bli en obehaglig överraskning om han bara travar. Kan nog till och med utmana från dödens.

Vår Vinnare : 11 Ginger Peachy

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

4 Zaffiro Jet tog ledningen senast efter tuff styrning. Höll länge. Snabbstartade men kunde inte komma förbi Red Bar senast på V75 utan fick trycka sig till ledningen och öppningen blev så pass tuff att det blev för svårt att stå emot en viss Charliebrown Effe. Ingen skam i det utan höll riktigt bra trots öppningen och här tror jag man återigen laddar men är Nicklas Korfitsen någorlunda påläst så borde man sikta på att komma ner i rygg på 1 Global Agreement i stället för att köra ihjäl båda ekipagen. Oavsett så känns det som att hästarna 1 och 4 kommer sitta i spets respektive vinnarhålet och jag tror det är de två som gör upp om segern ikväll väldigt många gånger. En av två men borde kanske inte vara favorit?

Motbuden :

1 Global Agreement har inte vunnit än i år men älskar läget ikväll. Han har haft innerspår bakom bilen fyra gånger tidigare och spetsat i samtliga. Just från spets har han åtta segrar och tre andraplatser på tretton försök. Nästan alla segrar är alltså tagna från spets så jag tror Johan kommer göra allt för att svara upp ledningen trots att det finns open stretch. Oavsett så är han den som är garanterad att få en bra resa av de två mest betrodda. Lyckas man hålla upp innerspåret tror jag han blir väldigt svårslagen denna gång faktiskt. Tipsetta och borde vara favorit.

3 Borups Tornado har inte riktigt visat form sen segern i långloppet. Laddas? Lite av en dark horse ikväll då han går ner ganska rejält i klass till det här loppet. Det har varit idel V75-konkurrens och usla spår. Ingen bra kombination. Så lättare emot och bra spår gör att man bör nog passa honom tidigt bakom de mest betrodda även om man så klart gärna vill se en bra prestation först innan man streckar.

5 Randemar R.D. vill till spets men får svårt att nå dit. Ändå skrällduglig. Aningen långsökt kanske men vi får 3% på en häst som varit och stångats mot riktigt tuffa kamrater på slutet så vill man gardera loppet bredare tycker jag han är 4-5:e strecket då han besitter fin fart men det måste klaffa lite om han ska vinna från andra positioner än ledningen.

Skrällen :

2 Goldstile var det ett tag sen man såg på svensk mark. Vann från dödens då. Inte så startsnabb så kan inte riktigt utnyttja startspåret men sitter ju i andraspår direkt och med så många strykningar så kan man nästan inte hamna så illa till hur man än gör. Besökte oss i februari och plockade då ner Stepping Moneyboy enkelt trots en tung resa så duger i klassen. Har också bra insatser med sig i ryggen och Peter Untersteiner upp är så klart plus. Bara 3% från ett så fint startspår känns som ganska spelbart om man vill gardera loppet och en perfekt skräll.

Vår Vinnare : 1 Global Agreement

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 11 Ginger Peachy +(8 Capriccio D'Amore med mindre insats)

DD 2 : 1-2-4


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1250 kr
8.0
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.0
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1250 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se