Speltips: Dagens Dubbel Tips till Åby torsdag 15/12

Åbytravet

Torsdagen bjuder på lopp från Åbytravet där jag länge var inne på att spika 5 Without A Doubt i inledningen men då han är sårbar om han missar spets så landade jag i gardering. I avslutningen tycker jag de flesta på framspår är ganska bleka så jag lutar mig åt en duo på bakspår. Tror att det är med nummer 9 och uppåt man hittar vinnaren ikväll och intressantast är 12 Biscuit som gått bra i tuffa gäng och ner i klass nu.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart

Favoriten :

5 Without A Doubt är naturligt startsnabb och kommer laddas. Kommer från en blek insats men det var i stentufft gäng och man lyckades inte ta sig förbi Atomic Face första biten och sedan blev det bara längre och längre bak. Bet ingenting när man vred på sen. Mycket handlar så klart om man lyckas ta sig till ledningen här och som jag kan se det så är 1 Majors Corona värst emot i spetsstriden men den bör släppa frivilligt. Möjligtvis 4 Gazza B.R men jag tror nog man tar en längd på honom. Även 6 och 7 är startsnabba men tar ingen längd i starten. Så långt allt väl alltså med att det är stor chans på spets och distansen är den rätta där man är obesegrad i spets på tre starter. Ska vi lyfta någon negativt så skulle han startat i Klass I finalen på Solvalla men ströks för sårskada så formen är aningen oviss med tanke på senaste insatsen också. I det stora hela en vettig favorit.

Motbuden :

4 Gazza B.R. är en riktig hårding men har inte räckt till på rikstoton. Går snabba tider men till skillnad från favoriten så har han inte riktigt räckt till på rikstoton då en tredjeplats är bästa resultatet. Inledde karriären riktigt lovande men sedan tog det lite stopp och kanske att man inte riktigt kunde bära de snabba pengarna. Går han bara i väg så tror jag inte man räds dödens över korta häcken och har favoriten en dålig dag blir han vinstfarlig.

2 Digital Eye fick ledningen sist men gav sig. Borde vilja ha rygglopp nu. Fick ge sig senast mot min vinnare Graces Candy även om jag trodde på tvärt om i loppet med min vinnare i spets och Goops i rygg. Vidhåller fortfarande att hon går bäst i ryggar och skulle hon lyckas nå vinnarhålet är tror jag vi får se en helt annan skalle sista biten. Sitter annars i andraspår så borde inte få allt för tokig position och 10% är väl ganska korrekt tycker jag. Vid gardering.

9 Muscle Lane har gjort tre starter för Svanstedt och vann senast. Alltid visat bra kunnande men hoppat mellan olika tränare i karriären och nu landat hos Anders Svanstedt. Vann från spets senast och lite annorlunda läge nu men bara 6% i gengäld. Klaffar det bara lite i starten tycker jag inte alls han är borta men det är lite som ska stämma.

6 Stella Nova Race är rätt startsnabb men tar sig inte förbi i starten. Som jag läser loppet så borde hon dock kunna få andra/tredje ytter och med tanke på sällskapen hon varit ute i så är det nog aningen enklare emot ikväll. Stenströmers hästar har dock inte visat någon toppform sista tiden men ingen katastrof heller. (fyra segrar på 29 starter) Dessutom är man tveksam till om hon funkar med skor och möter hingstar och valacker så till 25% tycker jag hon är grovt överstreckad.

Skrällen :

10 Spinal Tap A.T. visade knallform senast och Stefan upp igen. Avslutade riktigt vass senast i ett lopp som kördes i alldeles för högt tempo. Rätt startsnabb bakom bilen så kan nog slinka igenom i starten med lite tur. Stefan som körde senast får chansen igen och distansen passar bra så till 2% känns han lite bortglömd.

Vår Vinnare : 5 Without A Doubt

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

11 Fritjof S.H. kommer med tre raka segrar i Danmark. Allround. Enligt tränaren så är detta lopp ett led i matchningen inför en tilltänkt start i Danmark så man hoppas att det ska bli lite tempo på loppet så man kan gå i ryggar men annars är man inte främmande för att vara offensiv tidigt i loppet. Dock aningen långt mellan starterna nu och har inga meriter på svensk mark för att bli så här stor favorit men möter heller inte så värst blodigt motstånd.

Motbuden :

12 Biscuit radar inte upp segrarna men intressant uppgift här. Går tider som ska räcka riktigt långt, kanske ända till seger. Senaste starten på Åby så var han tvåa bakom en viss Faeza Zet på ett bra sätt. Har visat även efter det att insatsen inte var en tillfällighet och går ner ganska ordentligt i klass här. De få nollorna hon har i resultatraden är från uttagningslopp till Stochampionatet samt Derbystoet och nu senast stenhårt Breeders Crown lopp så inget jag tar så allvarligt på i dagens omgivning. Gedigna insatser för övrigt och går bra med skor. Gick bra direkt efter vila senast. Kul chanstips.

9 Remburs R.D. kommer från riktigt tuffa lopp och gjort det bra trots svåra spår. Senast i Klass II finalen hade man äntligen ett bra utgångsläge bakom bilen men då satt man fast i stället och fick luckan i stort sett när vinnaren var i mål. På minussidan är väl att det inte blivit några segrar på svensk mark sen debutloppen men har sällan varit dålig så 6% är nog spelbart vid gardering.

10 Bold Knick var fin som tvåa näst senast trots ryckigt lopp. Osäker dock. Också strulat en hel del med galopper på slutet men jag inbillar mig att han kanske kan bli något mer travsäker med alla skor på hovarna. Skulle Victor lyckas få runt honom felfri så finns det absolut fart för att vinna ett lopp som detta.

4 Legacy H.H. kan i avsaknad av startkanoner nog komma till spets här. Kommer från seger i lite billigare gäng och trots detta var man en skräll på toton. Betydligt hårdare emot nu och skulle nog kunna komma till spets där man gjort en del bra lopp. Tycker nog ändå 13% är i högsta laget trots bra spår. Rankas ner ett par hack hos mig.

2 Ashanti Bi drar mycket streck men är hopplöst osäker. Knappast värd över 10% Visar bra fart mellan galopperna men har felat i över hälften av alla starter senaste två åren och det är inte precis så att vinsterna duggar tätt ens när hon går felfritt.

Skrällen :

13 Dig For Ember har bra fart men helt fel läge för startsnabb häst. Missgynnas aningen av bakspåret då han är naturligt startsnabb men spår 13 är bättre än 11 eller 12. I gengäld får vi ynka 3% vilket måste vara riktigt bra värde. Visat att han går bra när han anfaller efter rygglopp också. Med lite klaff kan han nog chocka många. Men behöver lite tur då han är som bäst på kort speed och inte harva för länge i spåren.

Vår Vinnare : 12 Biscuit

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 4-5-10

DD 2 : 11-12


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 1000 kr
8.6
18+ | Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 1500 kr
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt

100% upp till 500 kr

+ 100 freespins

18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se