Speltips: Dagens Dubbel Tips till Åby torsdag 1/2

Genrebild

Åby står som värd för tävlingarna denna första dag i februari och det är två ganska ojämna lopp som ska avgöras. Finns vissa skrällbud kanske men de hästarna som är mest streckade är det av en anledning känns det som. Som jag läser loppen så kommer de hästarna som är med där framme efter en bit även de som är med och gör upp om segern. Jag väljer att spika 3 Estreet Simoni i avslutningen i stället för 4 Marla Boko i inledningen då jag är lite rädd för att 1 Unique Wine kan få perfekta loppet och hon är van vid ganska tuffa gäng och skulle kunna ta sig förbi på stretchen. Nöjer mig med dessa två kombinationer och förväntar mig inga superodds denna torsdag.

Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart

Favoriten :

4 Marla Boko – gjorde debut på svensk mark senast men i monté
Lite svår att sätta in för såg lite seg ut senast mest hela loppet senast innan upploppet nalkades för då fick Carre verkligen fart på henne mellan hästar. Nu var det en ganska medioker tid i mål så det kanske såg bättre ut än vad det var. Vid segern i raden snabbstartade man till spets, släppte och liftade med i rygg. In i sista sväng galopperade ledaren och favoriten från dödens tog över. Ut i andraspår och utmanade favoriten rejält hela upploppet ner tills den felade strax före mål så man fick segern. Hade nog inte tagit sig förbi annars men gick starkt hel upploppet. Det enda jag är helt 100% säker på är att Ebbinge tar spets om han vill här för hon är ruggigt explosiv första biten och har spetsat från åttonde bakom bil. Sen hur långt det räcker är svårt att sia om men klart första strecket på att hon kommer ta spets och vettig chansspik när båda avdelningarna är så pass öppna. Bra känsla att det ska räcka långt från spets.

Motbuden :

1 Unique Wine – har visat lite uppåtform på slutet. Bäst med smygare?
Hade innerspåret på just Åby i slutet på november och gick ut och tog över spets den gången. Fick favoriten Vancouver High över sig sista varvet och kunde inte alls freda sig utan gick i mål som femma långt efter täten. Efter det har man visat lite bättre inställning och senast Svanstedts M.T.Tomorrows Hope hela vägen in. Den startade ju senast på V75 så helt ok att vara tvåa bakom den från dödens sista varvet. Lite inne på att Peter gärna liftar med i rygg ledaren här, sen återstår det och se om hon har speeden som krävs via open stretch.

6 Henessi Jubilee – gör comeback nu efter lite vila.
Kanske inte superhet i comebacken men håller ganska hög klass för det här loppet. Johans val i loppet från stallet och garderar man med ett par så är hon tänkbar på ren grundkapacitet. 5 Suddenly Spring – var väldigt blek senast men två lopp i kroppen nu. Även här kan man öppna bra bakom bilen så borde få en ok position nu men måste givetvis höja sig en bit för att räcka. Tycker ändå att 1% som han är streckad på just nu är väldigt lågt från så fint spår.

9 Thomasine – vann från spets senast. Vilat kort nu.
Aningen långt mellan starterna nu och även om man vann senast och det är Jepson upp igen så har man haft svårt att räcka till från liknande lägen tidigare så bara vid bredare gardering för mig.

Skrällen :

3 Isla Vanilla – kommer från ganska bra insatser på slutet.
Dubbla segrar i december och är snabb ut bakom bilen men kommer knappast dit nu när vi har en startraket utvändigt. Skulle man dock komma förbi invändiga och få rygg på ledaren så är man absolut aktuell för att skrälla till ett par procent.

Vår Vinnare : 4 Marla Boko

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart

Favoriten :

3 Estreet Simoni – öppnar alltid snabbt bakom bilen. Borde komma till spets.
Missar sällan spets från bra spår som detta bakom bilen och det känns som att Rick Ebbinge bakom 1 Jo Black gärna vill ha en rygg så borde komma dit återigen. Idel gedigna insatser på slutet och leder nog loppet länge. Hela vägen? Borde oavsett få ett bra lopp från detta spår och känns som en vettig spik i ett annars öppet lopp.

Motbuden :

1 Jo Black – öppnar bra bakom bilen men vill nog ha rygg.
Med tanke på open stretch och att man går bäst i ryggar så finns möjligheten till absolut bästa tänkbara lopp i rygg på ledande 3 Estreet Simoni. Haft svåra spår bakom sulkyn på slutet och dels suttit fast men även avslutat bra. Är tvärspeedig med rätt resa så taktiken är nog given.

5 Man U. – Debuterar för Lugauer nu men varit borta länge.
Inte startat på nästan exakt ett år men borde duga rätt så bra i nuvarande konkurrens och bättre spår bakom bilen kan man knappast önska sig. Blir lite av ett test detta men kan absolut duga direkt på gamla meriter.

6 Hamilton Atout – Lähdekorpi varvar monté och sulky med blandade framgångar.
Kan en hel del emellanåt men lite ojämn i prestationerna för att motivera 16% som det är just nu. Har annars gått bra även i tuffare omgivningar än detta så kanske om det stämmer fullt ut.

4 Kentucky Lobell – har inte levt upp till förväntningarna men nytt upplägg nu.
Kom med väldigt fina vitsord från Holland men inte riktigt levt upp till förväntningarna hos Henriksen. Tätare starter nu och lite omlagd träning så man andas lite mer optimism nu än tidigare. Måste dock visa det i lopp först innan jag streckar.

7 Boss Design – gjorde debut för Samuelsson senast.
Gjorde ett ok lopp men inte mer. Återigen svårt spår nu och behöver nog en hel del tur för att kunna räcka ända till seger men 1% med Stefan känns väldigt lågt om man letar kupongrensare.

Skrällen :

10 Cash Bore – har visat toppform på slutet och jänkarvagn nu.
Galopperade bort trolig seger näst senast då man fastnade i en knäkappa och följde upp med en tredjeplats senast. Med seger i raden i stället för galopp hade vi nog inte fått så här låga procent den här starten. Absolut skrällduglig om det skulle bli lite för hög fart på loppet inledningsvis.

Vår Vinnare : 3 Estreet Simoni

Spelförslag dagens dubbel :

DD 1 : 1-4
DD 2 : 3 Estreet Simoni


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se