Ny kan du få notiser om våra travtips direkt via mail!

Vi kan nu stolt erbjuda er läsare gratis notifikationer via mail när era favoritrekare postat ett nytt travtips. Vad som krävs för att kunna prenumerera på de en specifik blogg är att du har ett aktivt konto här på trav.se, och att det kontot är kopplat till en fungerande mailadress.Därefter är det bara att börja välja ut de bloggar du vill ha notifikationer på!

Hur gör jag?

Gå in på ett travtips från den rekare du vill prenumerera på, och tryck på prenumerera-knappen längst upp. Se det inringade exemplet från vårt eget redaktionskonto!

Du kan också prenumerera på en hel spelform! Om du väljer till exempel V64 i vår toppmeny hittar du "Prenumerera på V64-system ovanför det senaste tipset i den listning som kommer upp.

Hantera dina prenumerationer!

Vill du ta bort en prenumeration, så görs detta mycket enkelt på din egna profilsida. Den finner du alltid längst upp i höger hörn på trav.se. När du väl klickat på den gröna knappen(som syns när du är inloggad) går du sedan till "prenumerationer" och justerar dina prenumerationer.

Att prenumerera på bloggposter via mail är helt gratis! Har du ytterligare frågor om prenumerations-tjänsten får du mer än gärna av dig till oss på info@trav.se!

Redaktionens blogg

Redaktionen

Detta är Trav.se-redaktionens eget konto där vi postar nyheter om sajten, information samt ett och annat tips.

Missa inte veckans bästa bonusar!