Häng med och jobba med oss på Trav.se!

FSport fantasy trav

Tycker du att trav är förjäkla roligt? Tycker du att sol och hav är ett plus? Just nu söker vi på Trav.se både medarbetare på plats på vårt kontor på Cypern, och även travrekare som vill skriva tips för oss på frilansbasis.

Du som vill jobba med oss på plats på Cypern ska ha mycket god hand med svenska språket i skrift, ha en djup förståelse för både trav som spelform och svensk travsport som industri. I jobbet ingår både att skriva travtips vad gäller såväl vinnare, placering som poolspel, liksom att ansvara för att utveckla tävlingar, innehåll på sidan, och arbeta med våra marknadsföringskanaler både internt (sociala medier, nyhetsbrev) och externt (andra medier och dylikt).

Du som vill skriva travtips för oss på distans bör ha god hand med svenska språket, vara en dokumenterat vinnande spelare samt kunna argumentera för varför ett spel är bra.

Oavsett vilket av dessa jobb du är intresserad av vill vi att du skickar din ansökan till oss på info@trav.se, med ett personligt brev om varför du är vår man eller kvinna. Arbetsprover och och spelhistorik är ett stort plus om du bifogar redan i din första ansökan.

Redaktionens blogg

Redaktionen

Detta är Trav.se-redaktionens eget konto där vi postar nyheter om sajten, information samt ett och annat tips.