Speltips: V64-systemet Åby 14 mars

18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

V64-1: 3 Making Love verkar inte bry sig speciellt mycket om vilken distans han är ute över, han hanterar det mesta. Näst senast vann han över 1640 meter och kommer närmast från vinst i ett långlopp. Nu handlar det om kort sträcka samt ett bra läge bakom bilen, han står perfekt inne i detta lopp och blir troligen inte lätt att stoppa – spikas på det mindre spelförslaget. 7 Sun Esterel är en speedig häst som gjort det bra i årets båda starter. Kort distans är en fördel och om kusken så önskar kan hästen öppna rejält snabbt. 5 Dokonjo presterar lite ojämnt, men i ljusa stunder är detta en häst som hävdar sig bra i tuffa sammanhang. Han är ganska kvick iväg, gillar kortlopp och räds inte att göra jobb. Han har varit ute i V75 i de tre senaste starterna.


V64-2: 5 Global Writer har slutat bland de tre främsta i sex av sina nio starter. Han gick bra som tvåa på Åby näst senast och fullföljde senast fint som trea från svårt läge på hemmabanan Halmstad. Han lever mestadels på sin fina styrka och motståndet här skrämmer inte direkt, vi väljer att spika honom. 9 Leo Leo visade inget extra då han näst senast testades i V75, han slutade oplacerad. Han återkom senast efter en tids vila och ledde då loppet länge, han fick se sig slagen med cirka 50 meter kvar till linjen. Ett framspår hade varit att föredra då han öppnar raskt, han skall ändå räknas tidigt i denna omgivning. 10 Backup D.K. har slutat tvåa i båda de starter han gjort i ny regi Flemming Jensen, han är en het platskandidat även denna gång.


V64-3: 2 Absolut Gehör har varit tvungen att tävla med skor på hovarna i de tre senaste starterna (barfotaförbudet) och då inte nått några framskjutna placeringar. Nu är det fritt fram för barfotatävlande och det passar henne betydligt bättre. Hon har ett fint läge, öppnar riktigt snabbt och får tipsettan. 9 Amphibian Madness har tänt till rejält och även om hon ”bara” slutade sjua senast så är formen fortsatt riktigt bra, hon blev senast fast med gott om krafter i behåll och det handlade om V75. 7 Day Sun Dream hanterar både sulkylopp samt att starta under sadel. Han avslutade senast mycket bra som tvåa och hade då varit ifrån tävlandet några månader, han är därmed näppeligen sämre till denna start och vi streckar honom i ett tidigt skede.


V64-4: 5 Hairos F.Boko var senast ute på tävlingsbanan 2/8 (Berlin, slutade trea). I comebacken handlar det om debut i ny regi Peter Untersteiner och denne har ju för vana att presentera sina nyförvärv i strålande skick, hästen har segrat i fyra av sina 13 starter och kan mycket väl vara en vinnare direkt i första starten på svensk mark. 3 Far From Over unnar vi verkligen en seger, han har visat prov på riktigt fin kapacitet vid några tillfällen. Han visade fortsatt bra form senast (slutade fyra trots dubbla galoppinslag) och är given på vår kupong. 9 Miscellaneous har inte direkt glänst i de två senaste starterna, men innan dess visade han flera gånger i rad prov på fin spurtförmåga och tar normalt sett en framskjuten placering i detta sällskap.


V64-5: 3 Torpedo W.F. har inte vunnit på ett tag, men kan mycket och formen är antagligen fortsatt i stigande med blott tre lopp i kroppen efter det långa tävlingsuppehållet. Han avslutade strålande till andrapriset hemma i Danmark senast och måste räknas tidigt här. 9 El Cantante trivs allra bäst i ledningen, men hanterar även på ett fullgott sätt att få attackera bakifrån. Hittills i karriären har det blivit elva vinster på 25 försök och han var senast helt okej som femma efter att ha varit ifrån tävlandet väldigt länge (senaste starten skedde i oktober 2017). 4 Ibelieveinamerica är riktigt bra emellanåt, segern näst senast togs över aktuella distansen och det skedde i V75. Ett givet segerbud, om inte snäva startspåret ställer till det.


V64-6: 9 Evan Williams Sisu levererade en härlig avslutning som trea i V75 näst senast. Han var skaplig som femma senast (även då V75), han kan ha behövt det loppet i sig efter lite vila och skall räknas mycket tidigt här. 6 Calypso AM är klart bra i grunden och har nu gjort två starter efter det långa uppehållet. Han höll senast strongt som fyra efter ett tufft upplägg, kanske att han nu är mogen att segerstrida.


Stora systemet:
V64-1: 3-5-7 (4-6)
V64-2: 5 (9-10)
V64-3: 2-6-7-9-10-12 (8-3)
V64-4: 3-5 (9-2)
V64-5: 3-4-5-6-8-9 (10-2)
V64-6: 3-4-6-9 (10-5)
864 rader / 864 kronor


Lilla systemet:
V64-1: 3 (7-5)
V64-2: 5 (9-10)
V64-3: 2-7-9 (6-10)
V64-4: 3-5 (9-2)
V64-5: 3-4-6-9 (5-8)
V64-6: 4-6-9 (3-10)
72 rader / 72 kronor

Redaktionens blogg

Redaktionen

Detta är Trav.se-redaktionens eget konto där vi postar nyheter om sajten, information samt ett och annat tips.

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100 kr extra
  NordicBet
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Snabbast
  100 kr extra
  Betsafe
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.