Speltips: V86-systemet Jägersro/Solvalla 13 mars

18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

V86-1: Ett fyraåringslopp med bara sex anmälda hästar inleder onsdagsomgången från Jägersro. De två som har tjänat mest pengar – 5 Devil Sound och 6 Smokin Joe – gör båda comeback efter flera månaders frånvaro. Den förstnämnde ska tävla med skor runt om enligt tränare Zackrisson och den sistnämnde är lite för ojämn för att man ska lita på honom direkt. Båda är givna på kupongen, men vi tycker det är läge att strecka vidare. Årsdebut även för 2 Zohar Font där tränare Malmqvist aviserar barfotabalans direkt. Fint läge och vi tycker han visade sådant kunnande i fjol att han ska räknas direkt. 1 Hurricane River har sin comeback avklarad. Hästen hade inte tävlat sedan maj i fjol när han senast fick en lämplig genomkörare. Vi begär inte toppform ännu, men kapaciteten finns.


V86-2: Solvalla tar vid i den andra avdelningen och bjuder på en ”spårtrappa”.  En betydande strykning kom under dagen iform av Remarkable Feet. 10 B.B.S.Canyankee har kapacitet att utmana, men han var inte helt till sin fördel i årsdebuten senast och är åtgärdad i munnen efter det. Rent ”fartmässigt” borde dock genomköraren ha gjort honom gott. 3 Bottnas Easy Cash gillar nog 2140 m bättre än den långa distans han var ute över senast. Trivs utan skor, men det är ett frågetecken vilket väder och vilken bana Solvalla kommer bjuda på den här kvällen.


V86-3: Ston körda av lärlingskuskar gör upp i den tredje avdelningen och stall Joakim Lövgren selar ut två hårt betrodda i form av 2 Global Whitechapel och 5 It´s My Boko. Båda blev störda till galopp i sin senaste start och här tror vi klart mest på It´s My Boko då vi räknar med att hon tar hand om ledningen. Därifrån kan det hålla hela vägen. 3 Call It Magic är inte så snabb från start, men intressant att hon ska tävla barfota runt om för första gången nu. 8 Lady Red Summer verkar de tidiga spelarna ha ”tappat bort” helt. Hon har visserligen ett trist läge, men hon hann med att visa rätt bra farter i fjol som treåring. 11 Tipsy Face kan fälla många över upploppet om det blir hård fart hela vägen.


V86-4: Efter frånvaro och sjukdom gjorde 1 Cobourg Hanover senast comeback på ett sätt som lovade mera. Normalt sett är det här en häst som blir bra mycket rappare med ett lopp i kroppen och han är snabb ut. Ändå ett litet frågetecken om han lyckas hålla 4 Indian Four utvändigt om sig i spetsrusningen. Denne kommer med säkerhet i och för sig att släppa spets, men frågan är då om Ulf Ohlsson är först framme för att få överta? 5 Wild Love har fördel så till vida att hon är sto och därmed får ha tjänat mer pengar än hingstarna/valackerna i loppet. En gedigen häst som sällan eller aldrig gör ett dåligt lopp – utmanar om segern. 3 Ile Saint Louis är bättre än raden och ska tävla barfota nu om underlaget tillåter. Glöm inte 6 Beautiful Bacardi vid gardering.


V86-5: Tre varv ska hästarna springa i den femte avdelningen. Inte fullt fält, men flera intressanta hästar med meriter från lite hårdare gäng. Vi tycker att två av dem höjer sig lite extra och tar ställning för 7 Staro Leonardo som gör det mesta rätt och fortsätter att utvecklas i fin stil. Distansen är ny för honom, men känslan är att han kommer hantera den på ett fint sätt. Kapacitetmässigt är nog 8 Cobbys Olifant lika bra och om man har råd så dubblar man systemet med Thomas Uhrbergs häst. Valacken har dock varit struken efter sin senaste start och rimligen behöver han loppet innan toppformen sitter där. Bakom dessa två passas 6 Crossfire Simoni och 3 Gaya Di Quattro om man letar outsiderbud.


V86-6: I den sjätte avdelningen ska tilläggshästarna försöka hämta in 20 m tillägg över kort distans. I grunden ingen enkel uppgift, men med få hästar på startvolten ska det ändå vara rimlig chans att de fixar det. 11 Lady Youline avslutade fjolåret med att vara finalist i Breeders Crown för de fyraåriga stona. Har vintertränat bra enligt rapporterna och läget här känns intressant. Kan vara en chansspik, men då det ändå kan saknas lopp väljer vi att gardera. Tidig är 10 Sigel Doc som är jämn och säker. Hon bör gå framåt med sin årsdebut avklarad. Markus B Svedberg visade fin stallform så sent som i måndags och här har han 1 Requiem Fora Dream från ett intressant läge – outsider. 5 Upstream debuterar för Oscar Berglund som dock är inne på att hästen behöver en genomkörare innan formen sitter där.


V86-7: Med 12 segrar på 24 starter i livet provar danske 11 Victory Island åter lyckan på svensk mark. Han gjorde det näst senast, just på Jägersro, och svarade för en övertygande insats vid seger. Då som nu hade han bakspår och från sådana lägen måste det alltid klaffa lite efter vägen. Stämmer det med positionerna kan det absolut bli vinst igen, men 2 Dontbreakthebankås är ingen enkel konkurrent och vi dubblar systemet med Adrian Kolgjinis häst. Han har varit ute i rätt så tuffa gäng på slutet och står på tur för årets första seger när som helst. Bakom dessa är 4 Global Tenderness och 1 Youngblood Pellini möjliga outsiderbud att plocka med på systemet om man letar ”rensare”.


V86-8: Ett öppet försök av ”Diamantstoet” avslutar omgången och här blir rådet att strecka på så långt plånboken räcker. 4 Robloxia gör debut för Jörgen Westholm som har materialet fint i ordning för dagen. Hästen har dock inte startat sedan november, vilket gör att vi garderar. Kapacitet finns för vinst och hon ska tävla i jänkarvagn den här gången. 5 Whitestripe Maid har kommit tillbaka efter uppehåll och ståtar med två raka segrar. Det har varit i lite enklare konkurrens, men skulle man hitta ända fram till ledningen kan hon duga fint även här. 9 Ninja´s Nightwish tyckte vi gjorde ett fint intryck vid segern senast och ett par lopp i kroppen efter paus lär inte göra henne sämre. 14 Livi Memory är bättre än raden och ett av flera outsiderbud i loppet.


Stora systemet:
V86-1: 1-2-5-6 (3,4)
V86-2: 3,5,7,10,14,15 (1,12)
V86-3: 5 It’s My Boko (3,8)
V86-4: 1-5 (3,6)
V86-5: 7 Staro Leonardo (8,6)
V86-6: 1-2-5-6-10-11 (8,3)
V86-7: 2-11 (4,1)
V86-8: 2-4-5-9-12-13-14-15 (6,1)
4608 rader = 1152 kronor


Lilla systemet:
V86-1: 1-2-5-6 (3,4)
V86-2: 10 B.B.S.Canyankee (3,15)
V86-3: 5 It´s My Boko (3,8)
V86-4: 1-5 (3,6)
V86-5: 7 Staro Leonardo (8,6)
V86-6: 1-2-5-6-10-11 (8,3)
V86-7: 2-11 (4,1)
V86-8: 2-4-5-9-12-13-14-15 (6,1)
768 rader = 192 kronor


Det går även att spela motsvarande system hos Legolas.bet, via den här länken:
https://www.legolas.bet/?utm_source=trav.se&utm_medium=content

Redaktionens blogg

Redaktionen

Detta är Trav.se-redaktionens eget konto där vi postar nyheter om sajten, information samt ett och annat tips.

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100 kr extra
  NordicBet
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Snabbast
  100 kr extra
  Betsafe
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.