Speltips: V64-systemet Axevalla 12 mars

18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

V64-1: Obesegrade Dimoko Merci är struken. 6 Nyhet har segrat i tre av sina sju starter och höll senast undan på bra sätt från spets, gången före fullföljde han fint som tvåa från positionen utvändigt om ledaren. 7 Zizou gör första starten på svensk mark och det är debut i ny regi. Han har hittills segrat i fyra av elva starter och är troligen att räkna med direkt i comebacken. 2 Thirsty For More kan en hel del och avgjorde med lätthet senast, han tog då första segern i nya regin.


V64-2: 1 Magic Heart avslutade fint till andraplatsen i debuten efter att ha fått sätta in slutstöten ganska sent. Senast handlade det om ledning från start till mål och enkelt undan till slut. Visst kan hon spåra tunt om här med tanke på de fina förutsättningarna, men det är endast två hästar på startvolten vilket innebär att de jagande från tillägg kan få närkontakt ovanligt billigt. 11 Evelina C. gjorde bort sig med galopp näst senast. Det blev senast seger i Norge och hon gjorde då jobbet själv utvändigt om ledaren. 12 Emmylou gjorde det bra som tvåa senast och var fin vid seger för tre starter sedan. 8 Esta öppnar raskt och har ett riktigt intressant läge med ensamt springspår på tillägg, hon får fortsatt Rickard Svanstedt i vagnen.


V64-3: 4 Rocky Bear högg i galopp direkt från start senast, han hade annars skött sig fint i flera starter i rad och är kapabel för klassen. Han svarade näst senast för en rejäl prestation som tvåa, han fick då ingen enkel resa. Under fjolåret tog hästen tre segrar på tio försök. 12 Börge gör här spännande debut i ny regi, han inledde tävlandet lovande i Danmark. Han har skött sig bra i banjobb inför comebacken och vi tar honom på största allvar direkt efter uppehållet. 6 Justice Rhyme kommer från seger och har fin kapacitet, han var dock inte fläckfri i aktionen senast och är inget pålitligt kort. Om han fungerar på rätt sätt så kan han blanda sig i segerstriden. 5 Unlimit Lavec var nära vinsten senast, han fick se sig utkontrad strax före mål.


V64-4: 2 Barista Oak kan det mycket väl vara dags för nu. Han fullföljde bra som tvåa näst senast och gick starkt som trea efter galopp senast, han slog då på en galopp efter lite drygt ett halvvarv. Han har gjort fyra starter och väntar på första segern, vi är inne på att den kommer nu och väljer att spika. 13 Simb Triumph var inte så värst stort slagen som fyra senast, han serverades då en ganska tung resa. Han tog i fin stil två raka segrar i januari och är tidig för den som tänker gardera loppet. 4 Ivy Montana fick en fin resa senast och avgjorde med säker marginal till slut. Hon visade då i bilprovstarten inför loppet att hon kan öppna ordentligt snabbt om man väljer det upplägget, här är hon troligen med och fightas om en plats.


V64-5: 9 Mack Dragan är en grundkapabel travare som skördat fina framgångar i V75. Han inledde tävlandet med sju raka segrar och han kan uppvisa seger i exakt hälften av sina 34 starter. Han har inget emot distansen och har gått bra efter uppehåll tidigare, han är en het segerkandidat även om uppgiften inte är helt enkel. 4 Cantona Mearas skötte sig bra över aktuella distansen senast och kan mycket. Han segrade i överlägsen stil för tre starter sedan och måste räknas tidigt. 1 Bag´s Simoni har ett intressant läge samt en vettig uppgift, han anförde senast länge trots en riktigt tuff öppning. Här leder han troligen länge, kanske hela vägen. 3 Devs Dragon är en grundkapabel sort som nu gjort två starter i ny regi och efter ett långt uppehåll.


V64-6: 12 Kiss My Lips H.C. ger vi tipsettan trots det knepiga läget över korta distansen. Hon segrade i V75 för fyra starter sedan och avslutade senast, också då i V75, fullt bra lite i skymundan så formen är fortsatt god. 10 Princess Teemer svarade för en rejäl insats som tvåa för tre starter sedan och vann på bra sätt gången efter. Hon tål att göra en del jobb själv på vägen och kommer nu troligen att få tävla barfota runt om för första gången i karriären. 3 Västerbo Cheers har visat bra form på slutet. Hon är både stark och snabb och kan absolut vara med och kämpa om segern. 9 Right For Glory var godkänd trea senast och vann enkelt gången före. Får hon ryggar att gå i länge så kan han sedan avsluta riktigt rappt, han är att räkna med.


Stora systemet:
V64-1: 1-2-6-7 (3-8)
V64-2: 1-2-8-11-12 (5-4)
V64-3: 4-12 (6-5)
V64-4: 2 (13-4)
V64-5: 1-3-4-9 (6-2)
V64-6: 3-5-8-9-10-12 (11-1)
960 rader / 960 kronor


Lilla systemet:
V64-1: 6-7 (2-1)
V64-2: 1-11-12 (8-2)
V64-3: 4-12 (6-5)
V64-4: 2 (13-4)
V64-5: 1-4-9 (3-6)
V64-6: 3-10-12 (9-8)
108 rader / 108 kronor

Redaktionens blogg

Redaktionen

Detta är Trav.se-redaktionens eget konto där vi postar nyheter om sajten, information samt ett och annat tips.

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100 kr extra
  NordicBet
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Snabbast
  100 kr extra
  Betsafe
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.