Speltips: V75-systemet Färjestad 9 mars

18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor här.

V75-1: 2 Perfect Dynamite svarade för en fullgod insats som tvåa i V75 senast via strax över 1.11 hela sista varvet. Men, sett till den ”grymma” insatsen vid vinsten gången före så var han ändå i mångas ögon en liten besvikelse då han inte lyckades hålla undan hela vägen hem. Han har sett strålande bra ut i sin nya regi och hanterar lång distans utan bekymmer, spår två är inget som oroar och han är ett givet segerbud här. 9 Global Undecided var den som besegrade Perfect Dynamite senast och den här grundkapable travaren kan mycket väl göra det igen. Han får liksom senast Örjan Kihlström i sulkyn och räds inte att göra jobb själv. 3 Je T´aime Explosiv har svarat för många fina insatser i nya regin och älskar lång distans, han vann senast trots galopp.

V75-2: 13 Southwind Feji var godkänd vid andraplatsen senast, men kan normalt sett ännu lite bättre än så. Vi har vant oss vid att hon vinner för det mesta, hennes strålande facit hittills i karriären är 20 vinster på 28 försök och hon verkar hantera de flesta upplägg. Visst kan hon runda till vinst. 5 Lutecia känns klart mest intressant av hästarna på startvolten, hon kan uppvisa seger i tre av de fem senaste starterna och hon var duktig tvåa på Solvalla senast bakom Nurmos-tränade löftet Hankypanky Rubyred. Hon kan bli tuff att hämta in tillägg på och skall räknas tidigt. 6 I´m Sailing kan mycket i grunden. Hon har fått två lopp i kroppen efter en längre vila och då tävlat med skor, nu är det fritt fram för skoryck och det är ett klart plus för henne.

V75-3: 5 On Track Piraten har hunnit bli elva år och har gjort 143 starter. Han verkar dock snudd på outslitlig och uppvisar fortsatt både stor löpglädje samt fin spänst i steget. Han har haft Rikard N Skoglund i vagnen två gånger tidigare, dels vid segern från spets på Axevalla senast samt då han rundade ett stort fält vid seger i ett långlopp 3/11 förra året. Ett obesegrat ekipage alltså och man kan absolut lösa även denna uppgift. 10 Phantasm Soa fick senast inte chansen att utmana om On Track Piraten om segern då han blev fast i ryggar hela vägen in i mål. Han såg väldigt formstark ut och är en riktigt bra häst i grunden. 9 Platon Face är väldigt stark, han segrade ju exempelvis i Harper Hanovers Lopp under fjolåret och gjorde det trots galopp.

V75-4: 11 Ådne Odin har en riktigt vass speed och har visat att han duger i tuffa sällskap. Han kommer från seger hemma i Norge och tillsammans med Björn Goop i vagnen kan det absolut bli andra raka. 15 Björs Frei är en rejäl häst som sällan gör en dålig insats. Han har ett intressant läge här med ensamt springspår på dubbla tillägg, han kan med en fin ”träff” sitta ganska bra till per omgående. 3 Rus Can är riktigt bra vissa gånger och vann smått överlägset från ledningen senast, han skall räknas tidigt denna gång. 9 Guli Rubin verkar vara helt på topp för tillfället. Det blev en övertygande seger senast och gången före felade han dubbelt (andra galoppen kom cirka 700 meter från mål och han var inte alls tom i del läget), han kan vinna detta.

V75-5: 12 Willmer Gel är en ganska tuff häst, men inte helt att lita på. Senast blev det dubbla galopper, gången före var han strålande bra vid seger på Solvalla, det handlade då liksom nu om ett lopp över tre kilometer och han var helt överlägsen trots en tung resa. Han står bra inne i detta lopp och är vår klara förstahäst. 1 Magic Cash gjorde bort sig med dubbla galopper i comebacken näst senast. Senast gick det betydligt bättre, han vann då enkelt sedan han övertagit befälet med två varv kvar till mål. Han är troligen inte snabb nog att hålla spets, men över den dryga distansen borde det kunna lösa sig med positionerna och han har utan tvekan kapacitet för vinst. 10 Testa di Cavolo går ofta starkt till slut i loppen och har visat prov på fint kunnande.

V75-6: 8 Weekend Fun känner vi som en i grunden väldigt kapabel travare och med ett brett register. Han avslutade vasst som tvåa senast och var inte stort slagen, han gick även starkt till slut gången före som fyra. Extra intressant denna gång är att han får Björn Goop i sulkyn och även om läget kunde varit betydligt bättre så väljer vi att spika. 9 Hawk Cliff gör det riktigt bra varje gång och besegrade senast med knapp marginal Weekend Fun. Han får liksom på slutet Örjan Kihlström i vagnen och räknas förstås tidigt. 5 Bullyoung var för oss överraskande bra som tvåa senast direkt efter en längre vila. Han tävlade då med skor på hovarna, han är normalt sett betydligt bättre barfota och tar mest troligt en framskjuten placering även denna gång.

V75-7: 6 Ronzon Face är väldigt startsnabb och trivs bevisligen bra i ledningen, de tre raka triumferna på slutet har tagits från den positionen. Vi anar att han ”dundrar” till spets även här och visst kan det hålla hela vägen på nytt, det är dock inte aktuellt att spika då vi anser honom vara lite klen till slut då det handlar om medeldistans. 10 Zio Tom Jet har gjort tre starter i sin nya regi och det blev senast seger på Åby via en snygg avslutning. Om det klaffar för honom här så kan han vara vinnaren. 1 Marvelous är kvick iväg och har ett fint läge, han fullföljde bra som trea senast och räknas tidigt. 3 Expensive River är ett hemmahopp som vaknat till ordentligt i sin nya regi. Han glänste senast, han tilläts då inte bestämma tempot i ledningen.

Stora systemet:

V75-1: 1-2-3-5-8-9 (12-7)

V75-2: 5-13 (6-9)

V75-3: 5-9-10 (7-8)

V75-4: 1-3-6-9-11-12-13-15 (7-10)

V75-5: 1-12 (10-5)

V75-6: 8 (9-5)

V75-7: 1-3-6-10 (2-12)

2304 rader / 1152 kronor

 

Lilla systemet:

V75-1: 2-3-9 (1-5)

V75-2: 5-13 (6-9)

V75-3: 5-10 (9-7)

V75-4: 3-6-9-11-15 (13-1)

V75-5: 12 (1-10)

V75-6: 8 (9-5)

V75-7: 1-3-6-10 (2-12)

240 rader / 120 kronor


Det går även att spela motsvarande system hos Legolas.bet, via den här länken: 
https://www.legolas.bet/?utm_source=trav.se&utm_medium=content

Redaktionens blogg

Redaktionen

Detta är Trav.se-redaktionens eget konto där vi postar nyheter om sajten, information samt ett och annat tips.

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100 kr extra
  NordicBet
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Snabbast
  100 kr extra
  Betsafe
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.