Speltips: V64-systemet Åby 7 mars

V64-1: 5 A La Partenza verkar vara i riktigt fin författning för dagen och detta är en häst som inledde karriären ytterst lovande för några år sedan (började faktiskt med fyra raka segrar i regi Goop). Hon var fin vid seger 28/1 och plusbetonad tvåa gången efter, som oplacerad senast fick hon inte fritt och gick i mål med sparade krafter. 3 Sincerely Face har rätt förutsättningar denna gång, den startsnabba damen är en het segerkandidat trots att det var ett tag sedan hon senast startade. 7 Bigarrå är en kapabel travare som är riktigt bra emellanåt, hon gynnas kraftigt av att få tävla skolös och kan öppna bra bakom bilen. 6 Volita Go är en allround häst med bra inställning till sitt jobb, hon har hittills segrat i åtta av sina 29 starter.

V64-2: I ett på förhand väldigt öppet lopp begränsar vi oss till fyra streck. 1 Donkie Ixi har fått två lopp i kroppen efter vila och kan inte anmärka på utgångsläget, Carl Johan Jepson sitter upp bakom och vi ger ekipaget förstarösten. 3 Linges Glide har haft en del hyss för sig i de senaste starterna då han velat bryta ut i sista sväng. Han har annars sett formstark ut och är en given segerkandidat här. 5 Carozzo kan en del i grunden. Han noterade en bra tid som fyra efter en tids vila senast och kan vinna detta om inte snäva startspåret sätter käppar i hjulet. 7 Felicia Silvåkra har som bäst ett andrapris så här långt i karriären. Läget passar och körande Henriette Larsen känner hästen sedan tidigare, ekipaget måste ses med vinstchans.

V64-3: 5 Explosive Class har visat hög kapacitet vid en del tillfällen, karriären har inletts med två segrar på fem försök. Det blev senast seger direkt efter ett längre uppehåll, han avgjorde då efter en vilsam resa. Han kan öppna kvickt bakom bilen och står sig gott i denna konkurrens, vi spikar honom på det mindre spelförslaget. 8 Cortez Bounce gör här första starten på svensk mark. Han var duktig tvåa för tre starter sedan efter en jobbig resa och slutar troligen långt framme här. 11 Amber Attack har visat fina takter som trea och tvåa i Danmark på slutet, hon får denna gång Jörgen Sjunnesson i vagnen och vi finner henne klart streckvärd trots det trista utgångsläget – ett högt tempo på loppet skulle tala till hennes fördel.

V64-4: 7 Arc en Ciel har presterat bra i båda starterna i nya regin och detta är en i grunden ganska kapabel travare. Näst senast avgjorde hon med knapp marginal efter en resa mestadels i rygg på ledaren, senast slutade hon trea efter att ha slagit på en galopp i första sväng. 9 Vale har ett tilltalande läge, träffar Johan Untersteiner bra från start så lär ekipaget sitta riktigt bra placerat – kanske en tidig attack mot ledningen då det endast är två ekipage på startvolten? Hon har visat prov på god kapacitet för klassen och var fin vid seger för tre starter sedan. 1 Karen Victory har ingen seger ännu på sina 21 försök, men visade bra form vid andraplatsen senast och måste räknas. Kapable 4 Milles Flirt är en streckvärd outsider efter långa uppehållet.

V64-5: 1 Kennedy är minst sagt välstammad, mamma är toppstoet Lisa America. Kapacitet saknas definitivt inte och skulle han sköta sig hela vägen så lär han inte bli enkel att besegra. Han tar dock väldigt lätt till galopp. 2 Vincent Horse känns spännande denna gång. Hästen har blott en seger så här långt, men nu handlar det om debut i ny regi Robert Bergh och det kan komma en vass prestation direkt. 4 Mr Etalon ståtar med två raka segrar och verkar onekligen ha tänt till på barfotabalans. Trots att han inte startat på några månader så kan han kanske blanda sig i det hela här.

V64-6: 8 Vertigo N.P. hade innan han dök upp i nya regin slutat bland de tre främsta i hela 13 av sina 14 starter i Italien. Han har slutat fyra i båda starterna för Magnus Dahlén och inte riktigt fått visa sitt egentliga kunnande. Det är positiva träningsrapporter inför denna uppgift och hästen kommer nu dessutom att tävla barfota runt om, vi tror på bra vinstchans trots att han inleder från spår längst ut på vingen och spikar. 7 Global Woodstock kan mycket och är en tuff motståndare. Han har segrat i två av karriärens sex starter och har rätta inställningen till sitt jobb. 6 Zeno Lans värmde strålande inför debuten i ny regi näst senast, han orkade då inte riktigt fullfölja efter en tuff resa. Han avslutade senast starkt fram till andrapriset.

Stora systemet:
V64-1: 1-2-3-4-5-6-7 (5-7)
V64-2: 1-3-5-7 (6-9)
V64-3: 5-8-11 (9-1)
V64-4: 1-4-7-9 (6-3)
V64-5: 1-2 (4-7)
V64-6: 8 (7-6)
672 rader / 672 kronor

Lilla systemet:
V64-1: 3-5 (7-6)
V64-2: 1-3-5-7 (6-9)
V64-3: 5 (8-11)
V64-4: 1-4-7-9 (6-3)
V64-5: 1-2 (4-7)
V64-6: 8 (7-6)
64 rader / 64 kronor






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se