Speltips: V86-systemet Jägersro/Solvalla 6 mars

V86-1: Onsdagsomgången från Jägersro och Solvalla inleds med ett sprinterlopp med autostart. 2 Cody kommer från en blekare insats senast, men det visade sig att hästen hostade efter loppet och rapporteras nu träna bra igen. Läget är fint och insatsen näst senast vid seger var riktigt bra. Givet streck, men inget spikförslag. 1 Vis Dell´Olmo kunde inte försvara innerspåret bakom bilen i sin näst senaste start. Det blir säkert full laddning för ledning och skulle man lyckas hålla spets den här gången kan det absolut hålla hela vägen. Chans annars också om luckan kommer till slut. En som kan utmana om spets är 7 Quattro Töll – trots spår långt ut på vingen. Hästen vinner inte så ofta, men är jämn och säker. 4 Brosa Am har ett par lopp i kroppen efter lång vila och ska inte glömmas bort den här gången.

V86-2: En häst på startvolten och sju jagandes från 20 m tillägg. Där är förutsättningarna i den andra avdelningen. Stor favorit blir 7 Ritchie Ås och efter insatserna på slutet är det inte mycket att säga om. Senast gick han en rejäl slutrunda från kön och avgjorde på bra sätt utan att se tom ut över mål. Bör sitta fint på det direkt från springspår med Adielsson i vagnen. Vid gardering är 1 Chieftain Takoda intressant som ensam på start. Han vann från ledning senast i ohotad stil och Per Lennartsson som kör den här gången lär säkert prova att leda så länge som möjligt. 5 Fonda Boko har bra fart i grunden, men är lite ojämn och senast gjorde han bort sig med galopp i första sväng. 6 Herrera Boko såg fin ut när han vann näst senast och bör även han med om man väljer att strecka på lite i loppet.

V86-3: Lärlingar sitter upp bakom hästarna i avdelning tre. 1 Taiga Woodland återkom senast efter lång vila och vann direkt i överlägsen stil från ledningen. Kapacitet för andra raka såklart, men en häst som är skör och nu gör andra starten inom en månad känns värd att gardera enligt oss. På fyra fräscha ben kan det dock mycket väl vara ”spets och slut” igen. 8 Dali Pagadi hade otur i spårlottningen, men platsar ändå tidigt på vår kupong. Han galopperade med sparade krafter i sin senaste start – V75 kvällen innan julafton – och återkommer nu efter paus. 3 A Leth Life ser formstark ut för dagen och har ett passande läge bakom startbilen. 11 Terminator Face kan komma in i matchen om det går lite för fort i täten och stall Kolgjini ångar på fint för dagen.

V86-4: Lång distans – 2640 m – och ”spårtrappa” handlar det om i V86-4. Här tar vi ställning för 5 Jaguar Tooma som senast gjorde första starten i ny regi. Trots att han tappade mycket mark – upp emot 40 m – i starten, vann han på till synes lätta fötter och det hela smakade verkligen mera. Lång distans har hästen tidigare visat att han hanterar och läget bakom bilen är vettigt – spik på vår kupong. 10 Regent d´Inverne har en allt annan än snygg rad för dagen, men hästen har bra kapacitet i grund och botten. Har inte tävlat på nästan tre månader nu och är värd en markering vid gardering. Detsamma gäller 6 B.B.S.Hudson som avslutade i fin stil senast och kan rätt mycket i ljusa stunder.

V86-5: Från 20 m tillägg i det här voltstartsloppet lär 13 Sevilla bli klar favorit. Vi gillar den här sjuåringen som hittat nya växlar i Joakim Lövgrens regi. Höll bra som tvåa senast och han är ett tänkbart singelstreck på de mindre kupongerna. 11 Everton är dock ingen konkurrent man ”leker med” hur som helst. Han såg mycket fin ut vid spetssegern senast och han går även bakifrån. Ett givet streck på en större och garderad kupong. 9 Il Boscaiolo vinner lopp när som helst snart igen och han höll starkt efter ett rätt så tungt upplägg senast. 1 Gaya Di Quattro är bättre än raden och har ett intressant utgångsläge den här gången då han tidigare visat sig trivas bra i ledningen. Två luringar som kan bli bortglömda är 7 Kiss Forever H.C. och 8 Hives.

V86-6: Ännu ett långlopp, nu med hästar utspridda över tre startvolter och amatörkuskar vid tömmarna. Niclas Benzon håller sig alltid långt framme i den här typen av lopp och hans vapen den här gången är 12 Den Of Warlock som kan bättre än vad han visade senast. 10 O.P.Q.C. gör sällan ett dåligt lopp, men samtidigt är det inte varje gång han vinner heller. Lite lurigt spår i starten, men utan strul är han långt fram igen. Med bara fyra på startvolten bör 4 Living The Dream klara spåret och kliva iväg felfritt. Hon visade gryende form hela vägen och är den av hästarna på startvolten vi tror mest på. 8 Fred Cobra ska inte glömmas och 15 Mr Perfection är på gång igen med två lopp i kroppen efter lite paus. 9 Bison Spiro var tillbaka på svensk mark igen senast efter en sejour i Frankrike. Det loppet bör ha fört honom framåt i form och Patrick Hedqvist är en säker amatörkusk.

V86-7: Från bra läge tror vi mest på 2 Frankie Brodde i den sjunde avdelningen. Han galopperade kort efter start senast, men svarade för en stark upphämtning så vi tror inte det är någon fara med formen. Normalt sett en travsäker häst med passande läge bakom startbilen här. 10 Great King Wine såg finfin ut i sin årsdebut senast och lär inte vara sämre med den genomköraren i kroppen. Bakspår är aldrig enkelt, men med lite klaff är han med och gör upp om tätplatserna igen. 3 Thunder Peak gick ett bra upplopp i skymundan som fyra näst senast och Thomas Uhrberg upp i sulkyn den här gången känns intressant. Han lär inte bli så hårt betrodd av spelarna, men vi sätter upp ett varningens finger för honom.

V86-8: Det hela avslutas som det inleddes – med ett lopp över sprinterdistans med autostart. Fem segrar på sju starter blev det för 6 Deep Pockets i fjol som treåring. Hästen tävlade då barfota runt om och nu meddelar tränare Båth via sin hemsida att man behåller skorna på i årsdebuten. Detta föranleder oss att gardera med 9 Pomeroll Am som åter får Örjan Kihlström i vagnen. Spår nio känns som ett intressant smygläge och hästen är i bättre form än vad man kan antyda av raden. 1 Heartbeat kommer från seger och har ett fint läge bakom bilen. Här är tidig om man garderar vidare, liksom 7 Ivan Pavlov A.T. som höll starkt senast efter att ha gjort grovjobbet utvändigt om ledaren hela vägen.

Stora systemet:
V86-1: 1-2-4-7 (10,5)
V86-2: 7 Ritchie Ås (1,5)
V86-3: 1-3-6-8-11-12 (5,2)
V86-4: 5 Jaguar Tooma (10,6)
V86-5: 1-7-8-9-13 (6,3)
V86-6: 4-8-9-10-12-15 (6,2)
V86-7: 2-3-10 (4-6)
V86-8: 6-9 (1,7)
4320 rader = 1080 kronor

Lilla systemet:
V86-1: 1-2-4-7 (10,5)
V86-2: 7 Ritchie Ås (1,5)
V86-3: 1-3-8-11 (6,12)
V86-4: 5 Jaguar Tooma (10,6)
V86-5: 13 Sevilla (11,9)
V86-6: 4-8-9-10-12-15 (6,2)
V86-7: 2-3-10 (4-6)
V86-8: 6-9 (1,7)
576 rader = 144 kronor

Det går även att spela motsvarande system hos Legolas.bet, via den här länken:
https://www.legolas.bet/?utm_source=trav.se&utm_medium=content






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se