Speltips: V64-systemet Åby 31 januari

18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

V64-1: 11 Niky Flax var för oss en liten besvikelse senast som tvåa, han är normalt sett några snäpp bättre än så. Gången före handlade det om första starten efter lång vila och han avgjorde på bra sätt. Han har grymma speedresurser och att det nu är lite längre distans jämfört med senast är bara en fördel. Vi både hoppas och tror att han presterar bättre än senast och väljer att lämna honom ogarderad trots tråkiga läget. 6 Smokey Herman besegrade Niky Flax näst senast. Han öppnar snabbt bakom bilen och trivs i ledningen, senast avslutade han bra mellan hästar till slut och slutade femma. Han provas denna gång med Jeppe Juel i vagnen och måste rankas högt. 2 Everton är en bra häst i grunden och gör här intressant debut i ny regi Peter Untersteiner.

 

V64-2: Monté och inte allra högsta klass på deltagarna. 2 Tuffe Stingson och 11 Lowlife löpte senast dött lopp på Solvalla, och striden kan mycket väl komma att stå mellan dessa även denna gång. Fördel den förstnämnde som har det betydligt bättre utgångsläget, han har visat att han kan öppna raskt. 7 Mazarin Hönez slår till med bra insatser emellanåt och var fin vid seger näst senast. Hon har nu fått ett lopp i kroppen efter vila och passas direkt i sin debut under sadel. 5 Billy Boy Brizard har gjort en start i monté (29/11) och galopperade då i första sväng, han satt placerad i rygg på ledaren. Han skötte sig fint som tvåa gången efter och var även fullt bra som trea 28/12, han måste ses med chans att blanda sig i segerstriden i en omgivning som denna.

 

V64-3: 8 Hera di Quattro håller fin form för dagen. Näst senast slutade hon fyra från spets i V75 och känns väldigt tidig denna gång trots att läget inte är det bästa. 11 Bring Me Happy är en talangfull häst, hon inledde tävlandet med två raka segrar och har både styrka och snabbhet. Hon fick inget med sig i V75 på hemmabanan senast, men lär hävda sig bra i denna omgivning. 12 Here She Goes har gjort två starter i sin nya regi och skött sig bra i båda dessa, andrapriset senast bärgades efter en resa utvändigt om ledaren. 10 Mystery Tile vann direkt efter lite vila senast, hon gästade då Danmark och vann utan att övertyga helt. Grundkunnandet är det verkligen inget fel på och hon kan ha gått framåt en hel del med det senaste loppet i kroppen.

 

V64-4: 5 Love Håleryd är en stark fux med Love You som pappa. Han har på slutet tagit två raka segrar och tål att köras ganska offensivt. Kanske att han liksom senast kan få överta befälet relativt tidigt, han lär då inte bli enkel att besegra. Gången före avgjorde han den tunga vägen. 10 Bankrobber vann i fin stil från spets senast, gången före blev det galopp tidigt i en snabb öppning. Han är ganska kapabel för denna låga klass och ett givet segerbud. 1 Miscellaneous har inlett plusbetonat i sin nya regi, det har varit pigga spurter i de två senaste starterna och han lär få en fin resa från detta läge – han kan mycket väl räcka till vinst. 7 Tony Afrika är en i grunden kapabel travare som dock inte startat på ett tag, han känns främst platsaktuell här.

 

V64-5: 5 Powderfinger visade tidigt i karriären prov på stort kunnande. Han har visat fina takter i ny regi och uppgiften känns passande för den startsnabbe sexåringen. Att han pausat ett tag är inget som oroar oss, Peter Untersteiner brukar ha ordentligt förberett när det vankas start. Senaste starten skedde i en V75-final på Solvalla, han slutade då fyra. 11 Elway AM slog på en galopp ganska tidigt senast, men reparerade snyggt trots att han slutade oplacerad. En häst med fin kapacitet, får han bara lite hjälp med tempot här så räknar vi med att han fäller många till slut. 6 Seethestar kan mycket, han har segrat i åtta av sina 31 starter och det blev senast vinst direkt i sin debut i ny regi. Han står bra inne i detta lopp och är definitivt att räkna med.

 

V64-6: 6 Verdetto R.L. felade till slut som slagen senast. Dessförinnan tog han två raka och är givetvis tidig, det har hittills blivit fem vinster på elva försök och han får fortsatt Johan Untersteiner i vagnen. 9 Pagano har styrkan som vapen och kommer från seger, han avgjorde då kort före mål som lärlingskörd. Nu sitter Carl Johan Jepson upp bakom och läget är inte alls så tokigt. 2 Coktail Abb är en formstark sjuåring, det har blivit tre segrar på de fem senaste starterna och när han senast vann direkt efter lite vila så handlade det om den aktuella distansen. 4 Fullpoint lever på styrkan, men är inte alls att lita på och har galopperat bort en hel del slantar så här långt i karriären. Lurigt läge här, skulle han sköta sig så slutar han långt framme.

 

Stora systemet:

V64-1: 11 (6-2)

V64-2: 2-5-7-11 (4-6)

V64-3: 5-7-8-10-11-12 (9-3)

V64-4: 1-5-10 (7-6)

V64-5: 2-4-5-6-11 (12-3)

V64-6: 2-6-9 (4-11)

1080 rader / 1080 kronor

 

Lilla systemet:

V64-1: 11 (6-2)

V64-2: 2-11 (7-5)

V64-3: 8-11-12 (10-5)

V64-4: 1-5-10 (7-6)

V64-5: 5-11 (6-2)

V64-6: 2-6-9 (4-11)

108 rader / 108 kronor

Redaktionens blogg

Redaktionen

Detta är Trav.se-redaktionens eget konto där vi postar nyheter om sajten, information samt ett och annat tips.

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100 kr extra
  NordicBet
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Snabbast
  100 kr extra
  Betsafe
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.