Speltips: V75-systemet Bollnäs 28 juli

18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

V75-1: Voltstart i den första avdelningen och vi tar med hela sju hästar på kupongen då det känns rätt så öppet. Första strecket till 5 Esprit Sisu även om denne har ett lurigt startspår att brottas med från början. Senast galopperade han in på upploppet och hade varit i segerstriden annars. Given den här gången om han sköter sig hela vägen. 9 Wellino Avenue trodde vi skulle vara lite bättre senast, men kanske behövde han det loppet i kroppen och grundkapaciteten är det inga fel på. Skrällen i gänget kan 7 Lugnets Sardonyx vara. Han vann lätt i ett billigare gäng senast, men känns allmänt på gång uppåt för dagen. Skulle kusken pricka rätt kan överraskningen vara ett faktum.

V75-2: Ett stolopp där det känns som att hästarna på tillägg ska ha vettig chans att hinna upp på dem på främsta startvolten. Allra vassast och bäst är nog 11 Millie Millionaire som dessutom får Ulf Ohlsson i sulkyn den här gången. Läget är däremot lite lurigt och det gäller att man hittar ut från innerspåret i tid. Därför plockar vi med ytterligare två streck. 12 Quite Nice är en stark och rejäl sort som var positiv igen senast som tvåa. Nu låter det som att Per Lennartsson är inne på att köra henne barfota runt om och vi tycker att hon är given. Sista strecket för vår del till 15 Pastell Tilly som inte lär bli så hårt betrodd. Hon hade varit i segerstriden utan störning senast och tränare Norman låter uppåt på sin häst för dagen. Vi stannar där, men har man råd kan större gardering löna sig. Främst är det då 13 Chapter Review och 5 Corona Brick som ska med på kupongen.

V75-3: En eller ett gäng är frågan i veckans gulddivision. På lilla systemet lämnar vi 5 In Vain Sund ensam. Daniel Redéns elithästar fortsätter att gå som tåget och den här har nu två lopp i kroppen efter lång vila och formen borde vara nära zenit nu. Samma tränare har också 3 Canari Match med i loppet. Han gick en rejäl avslutning som tvåa senast och lär prova mot ledningen den här gången. 1 Queer Fish håller toppform för dagen, men läget med spår ett är lite lurigt. Vår känsla är ändå att han kan öppna bättre än man anar och körande Kaj Widell lär säkert prova vad som går från början. Vi tar även med outsiderbuden 2 Nappa Scar som gillar smyglopp och hemmahoppet 4 Spitcam Jubb som såg uppåt ut igen senast som trea.

V75-4: Omgångens kallblodslopp är inte heller det lättlöst. Överlag är det en lurig omgång som bjuds och utdelningen kan mycket väl skjuta i höjden. Första strecket här till Jan-Olov Perssons 12 B.W.Sture som sånär hann fram till seger från kön senast. Hästen har brottats med många svåra lägen och många tillägg vid flera tillfällen i år. Nu känns uppgiften mer passande och med minsta klaff bör det vara god chans. 9 Fender är tidig i våra ögon. Han blev störd till galopp senast, men kom tillbaka på bra sätt. Har sedan varit struken, men tränare Grundmann tror inte att det ska ha satt ner formen. 4 Nordby Fröy var kanske inte som allra bäst senast, men står perfekt inne på pengarna i det här loppet och duger fint om han bara kliver iväg från spår fyra. Sista strecket för vår del till outsidern och hemmahästen 7 Klack Vilja som eventuellt ska tävla med jänkarvagn den här gången.

V75-5: Framme vid omgångens första spik och det är en lite chansbetonad sådan. Vi gillade dock vad vi såg av 4 B.B.S.Jhonny senast när tränare Stefan Arvidsson körde själv. Upploppet var klart plusbetonat och det utan att hästen på något sätt var vässad inför uppgiften. Lång distans passar hemmahästen fint och Örjan Kihlström hoppar upp i sulkyn den här gången. Vi noterar också att hästen hade toppform den här tiden i fjol och vann lopp såväl 14 juli som 5 augusti 2017. Många om budet där bakom, men vid gardering rekommenderar vi först och främst streck för 12 Västerbo Pokerface och 3 Harvey.

V75-6: Vi går direkt på nästa spik i form av startsnabba 6 Västerbo Grosbois som kommer från en lätt spetsseger senast på Rättvik. Visserligen är det lite tuffare emot när det handlar om V75, men då vi tror att han tar tät igen känns han som en vettig spik. När han provade V75 näst senast på Östersund hade han halsinfektion, så den insatsen var med tanke på det ändå helt okej. Väljer man att gardera loppet går det åt en del streck även här. 5 Masterglide är lite upp och ner i sina prestationer. Nu låter det på tränare Untersteiner som att hästen är på väg uppåt och då duger han bra i klassen. 2 Barbara L.Hanover strulade det för senast och formen är bättre än vad hon visade den gången. Bra läge bakom bilen och om man garderar loppet ska hon med tidigt.

V75-7: Ett långlopp avslutar omgången och är tar vi med sex hästar. 1 Antonio Tabac är det givna förstastrecket på det han visat i de senaste starterna. Lite tveksamt om det kan bli ledning från innerspår, men omöjligt är det inte. Hur som helst ett givet streck. 8 Sir Q.C. var ut över medeldistans senast och var okej. Att det nu är halvvarvet längre gynnar honom och hästen går hela vägen till mål. 6 Sobel Conway hängde mest med senast, men kan bättre och skickas knappast från Halmstad till Bollnäs utan att tränare Untersteiner tror på chans. 12 Linus Boy fick inte aktionen att fungera fullt ut senast. Svårt läge nu, men bör ändå kunna fälla många. Bland outsiderbuden nämner vi 4 Super Zantos som har toppform för dagen och 9 Bottnas Commandeur som tränar bra men inte får till det i lopp.

Stora systemet:

V75-1: 3-4-5-7-8-9-11 (12,1)

V75-2: 11-12-15 (13,5)

V75-3: 1-2-3-4-5 (12,9)

V75-4: 4-7-9-12 (11,10)

V75-5: 4 B.B.S.Jhonny (12,3)

V75-6: 6 Västerbo Grosbois (5,2)

V75-7: 1-4-6-8-9-12 (7,2)

2520 rader = 1260 kronor

 

Lilla systemet:

V75-1: 3-4-5-7-8-9-11 (12,1)

V75-2: 11-12-15 (13,5)

V75-3: 5 In Vain Sund (3,1)

V75-4: 4-7-9-12 (11,10)

V75-5: B.B.S.Jhonny (12,3)

V75-6: 6 Västerbo Grosbois (5,2)

V75-7: 1-4-6-8-9-12 (7,2)

504 rader = 252 kronor

 

 

 

Det går även att spela motsvarande system hos Legolas.bet, via den här länken: 
https://www.legolas.bet/?utm_source=trav.se&utm_medium=content

Redaktionens blogg

Redaktionen

Detta är Trav.se-redaktionens eget konto där vi postar nyheter om sajten, information samt ett och annat tips.

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100 kr extra
  NordicBet
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Snabbast
  100 kr extra
  Betsafe
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.