Speltips: V64-systemet Rättvik 23 juli

18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

V64-1: Omgången inleds med ett treåringslopp där jag går ut hårt med spik på 5 Cesar F.C. Hästen står fint inne på pengarna i det här loppet och känslan är att han möter ett lite enklare gäng nu än när han var trea senast på Rättvik. Han rekordsänkte den gången och formkurvan pekar åt rätt håll. Kaj Widell upp i sulkyn igen och skulle man tidigt hitta till ledningen är det en vettig segerchans. Det går åt några streck där bakom om man garderar. 4 Zingy Kronos är en välstammad häst som tog karriärens första seger senast. Hon duger gott även den här gången. 9 Arras Cando kommer med två raka segrar och kan räcka om det löser sig från bakspår. Stall Jörgen Westholm startar två hästar och såväl 7 African Coast som 11 Ninepoints Yankee platsar på en garderad kupong. Detsamma gäller hemmahästen 2 In Love Boko.

V64-2: Fyraåringslopp för ston och det här känns streckkrävande. Förstahäst är 2 Almostunreal som utvecklats fint på slutet och har ett fint läge bakom bilen. Senast blev hon avslagen av en smygkörd konkurrent, men hon visade startsnabbhet och kanske kan det hålla hela vägen den här gången. Vi gillar Per Linderoths 9 Walkie Talkie som har gjort två lopp i år och varit bra i båda. Läget är såklart lite chansartat, men hon är absolut bra nog att segerstrida igen. 1 Kavata Käll provade senast att kvala in till Stochampionatet, men hade en del positionsstrul efter vägen. Läget kan vara en fälla då hon inte är så snabb från start, men kunnandet finns. Stochampionatskval var det också för 6 Ileach C.C. senast. Galopp redan innan bilen släppte satte stopp för alla förhoppningar då – skrällbud nu.

V64-3: Kortlopp och autostart känns upplagt för 3 Fortune Teller då hon är mycket snabb från start och trivs med förutsättningarna. Senast på Visby hade hon bakspår och hamnade fast mellan hästar till slut och det var inte tomt i mål. Gången innan var det ”spets och slut” på en låg 1.11-tid som gällde på Eskilstuna och det borde bli samma visa med ledning här. Återstår sedan att se om hon behöver springa så snabbt. Seger tror vi hur som helst att det blir, men är man ändå inne på att leta outsiderbud nämner vi tidigt 2 Kashmary Night som senast var med i Stosprintern och den typen av lopp brukar ge bra hårdhet. Även 1 Global Unlimited med V75-starter i ryggen ska i så fall med från ett passande utgångsläge.

V64-4: Omgångens kallblodslopp och 8 Järvsö Jomar lär bli favorit. Han galopperade direkt i starten senast, men visade efter det runt 1.23/2000 m så formen är det inga fel på. Vi tycker dock inte han helt är att lita på och väljer att strecka vidare. 10 Myllkärrs Sune gör en intressant start. Hästen har inte tävlat sedan början av februari och visst kan man sätta ett litet frågetecken för formen. Grundkunnandet är dock så pass högt att han måste bevakas direkt. 6 Guli Rubin har två raka galopper i raden, men känslan är inte att det handlar om någon osäker häst i grunden och han bör streckas tidigt. Ett outsiderbud är 7 Rus Can som letar fjolårsformen. Hästen är absolut bättre än raden och värd att bevaka.

V64-5: Ett spikförslag för de mindre kupongerna är 3 Luksom. Han provade lyckan i V75 senast, men gjorde bort sig från start. Såg helt okej ut i upphämtningen och vår känsla är att han står sig bra i det här sällskapet. Läget är passande och han kan öppna fint från start. Håller han sig i skinnet nu är det god segerchans. På stora förslaget väljer vi att gardera. 7 Radagast är en typ vi gillar. Han fick ett läge lite för långt ut på vingen för att vi ska kalla det toppchans, men ett givet streck tycker vi att han är. 1 Prediction är i grunden en fin häst som inte riktigt har fått till det i år. Senast trivdes han inte riktigt på banunderlaget, men fungerar han fullt ut nu är han ett givet bud. 11 Pases Amigo såg riktigt fin ut vid segern senast. Lite värre emot nu, men med intrycket senast på näthinnan vågar vi inte lämna honom utanför systemet.

V64-6: Ännu ett sprinterlopp avslutar omgången. Vi tror allra mest på 6 Van Kronos som senast var ut i försök och final av Sprintermästaren. Hästen var femma i finalen och hästar av den kaliber han mötte då saknas såklart den här gången. Lärlingen Anders Eriksson kör bra och var tvåa med Van Kronos senast de båda kamperade ihop i början av juni. 9 Ajlexes Cubano såg strålande fin ut. Allra vassast tycker vi nog att han är då han tidigt har tidig tätkänning, men som han agerade senast måste han med tidigt igen. Tredje och sista strecket till 1 Cut Him Some Slack. Han hade inte tävlat på några månader innan senaste starten och den genomköraren borde ha gjort honom gott. Han har ett passande läge och det kan räcka till seger nu om allt löser sig.

 

Stora systemet:

V64-1: 5 Cesar F.C. (4,9)

V64-2: 1-2-3-4-5-6-9-10-11 (8,7)

V64-3: 3 Fortune Teller (2,1)

V64-4: 3-6-7-8-10-12-13 (11,5)

V64-5: 1-3-7-9-11 (5,8)

V64-6: 1-6-9 (5,7)

945 rader = 945 kronor

 

Lilla systemet:

V64-1: 5 Cesar F.C. (4,9)

V64-2: 1-2-3-4-5-6-9-10-11 (8,7)

V64-3: 3 Fortune Teller (2,1)

V64-4: 1-3-7-9-11 (5,8)

V64-5: 3 Luksom (7,1)

V64-6: 1-6-9 (5,7)

135 rader = 135 kronor

 

Redaktionens blogg

Redaktionen

Detta är Trav.se-redaktionens eget konto där vi postar nyheter om sajten, information samt ett och annat tips.

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100 kr extra
  NordicBet
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Snabbast
  100 kr extra
  Betsafe
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.