Speltips: V64-systemet Rättvik 9 juli

18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

V64-1: Ett sprinterlopp inleder måndagsomgången på Rättvik. 4 Lamino har goda förutsättningar att tidigt ta sig till ledningen. Hästen har sett finfin ut i sina båda senaste starter när han löpt just i spets. Senast orkade han inte riktigt hela vägen, men nu är det sprinterdistans igen vilket vi tycker passar honom bra. Efter ett par strykningar under förmiddagen är en sådan som 11 Digital Yankee klart gynnad. Han är flitigt matchad på V75 på slutet och sådana typer av lopp brukar kunna ge fin hårdhet. Vi betalar för dessa båda och låser loppet på dem. Vill man leta outsiderbud kan duon 5 Raise Broline och 1 Chichen Itza vara aktuella att plocka med.

V64-2: Kallblod i den andra avdelningen och stona har fördel på så sätt att de har fått tjäna mer pengar än hingstarna och valackerna. 6 Silver Stjärna står bäst till propositionsmässigt och visade även färsk form då hon var stark tvåa i Sto-SM från utvändigt om ledaren senast. Hon har tävlat lite ojämnt det senaste året, men i ljusa stunder har hon absolut fart att vinna ett sådant här lopp. Det kan vara en chansspik. 5 Fröyu Pelle var bland de tre främsta vid 13 av 16 möjliga tillfällen i fjol. En bra statistik och femåringen var fullt godkänd senast på Hagmyren. En som håll bra form är 1 Skaffer Adrian. Han såg fin ut vid seger näst senast och satt fast med sparade krafter nu senast. Intressant läge bakom bilen och han ska inte glömmas bort. 4 Horgen Ylva vann senast Per Linderoth körde. Samma kusk i kväll och läget bakom bilen blev bra.

V64-3: Här lär 3 Eclat De Ranchval bli stor favorit. Inte så mycket att säga om då han vann i överlägsen stil senast efter att ha fått överta ledningen efter 600 m. Bara fyra hästar på startvolten och känslan är att Robert Bergh gärna vill placera honom i spets även den här gången. Går han en 15,5-tid eller något liknande bör de andra få det jobbigt. 7 Optimum Dragonfly har haft en hel del otur på slutet och formen känns lika bra som då hon radade upp fina placeringar i våras. Stämmer det lite bättre den här gången bör hon absolut göra upp om tätplatserna. 2 Test Pilot har inte tävlat sedan december och kan behöva ett lopp eller två i kroppen innan storformen sitter där. Grundkapaciteten finns för att sluta långt fram. 5 Allowable fick ett rätt tufft lopp på V75 senast och är ursäktad att han inte orkade riktigt hela vägen. 11 Emmylou Love har varit ifrån ett tag, men ska inte glömmas om man garderar loppet.

V64-4: Bara fem hästar med i femåringsloppet ”Henning Mårthand Minne”, men det är bra klass på hästarna och inte alls enkelt att bena ut vem som är först i mål. 4 Makethemark utmanade självaste Propulsion senast och såg kanske finare ut än någonsin. ”Jubileumspokalen” på Solvalla i mitten av augusti är målet och det är knappast någon toppform den här gången. Ändå ska han ha vettig segerchans om det löser sig då han är väldig speedig till slut. 2 Milligan´s School slutade tvåa bakom Diamanten senast och vi såg ju i går på Jarlsberg vad den hästen kan för dagen. Självklart ska han räknas som ett tidigt segerbud även i det här gänget. 3 Muscle Hustle är svårbedömd efter en rad misslyckanden under våren och ett kvallopp för några veckor sedan. Vi vet dock – som de flesta andra – vad han kan i grunden och det är såklart mycket farligt att räkna bort honom. 5 Policy Of Truth var fin i comebacken senast och med det loppet i kroppen kan det vara segerdags den här gången. 1 Test Drive är skrällbudet om det skulle klaffa från ett bra utgångsläge.

V64-5: Bara treåringar i den femte avdelningen. Svante Båth har två hästar med i loppet och 10 Mellby Guvernören lär bli hårt betrodd efter att ha inlett karriären med två segrar och en andraplats på sina tre starter. Orutin och bakspår gör ändå att vi garderar. Stallkamraten 11 Flair Delice känns inte alls chanslös. Hon har gjort några fler starter och utvecklas i fin stil. Skulle det bli hårt tempo hela vägen tror vi att hon fäller många till slut. 7 Dexter Brick vann lätt från ledningen senast och även han verkar vara inne i en fin kurva för dagen. Spår långt ut på vingen, men kom ihåg att det här är en ”spårtrappa” där hästarna som tjänat mest pengar får de sämre lägena. 8 Frequency Am jagar karriärens första seger. Den kan mycket väl komma den här gången om det klaffar från åttonde. 12 Quarcia är den häst i gänget som tjänat mest pengar och fått mest hårdhet. Hon mötte tuffare hästar senast i ett Breeders Crown-försök och lär fälla många här. Som rysare lyfter vi fram 5 Cesar F.C. med ny kusk och 9 Velegance om hon gör om insatsen från Rättviksbesöket i början av maj. Sammanfattningsvis ett öppet lopp där gardering rekommenderas.

V64-6: Ett fint lopp där flera hästar har V75-meriter i raden avslutar omgången. Vi tror mest på 6 Västerbo Grosbois som sällan eller aldrig gör ett dåligt lopp. Han var riktigt bra i V75-finalerna på Solvalla näst senast och känslan är ändå att han möter lite enklare hästar den här gången. 2 National Prince blev fast med sparade krafter senast på Boden, men såg formstark ut på alla sätt. Han har inte vunnit på ett tag nu, men även han möter lite enklare hästar och läget kunde inte ha blivit bättre. Dessa två kan räcka en bra bit, men även 5 Sambuca Knight har kunnande att vara med i segerstriden och 7 Order By Heaven får ses som ett outsiderbud om det löser sig från spår sju bakom bilen.

 

Stora systemet:

V64-1: 4-11 (5,1)

V64-2: 6 Silver Stjärna (5,1)

V64-3: 2-3-4-5-7-11-12-14 (8,1)

V64-4: 1-2-3-4-5 (4,2)

V64-5: 5-7-8-9-10-11-12 (4,1)

V64-6: 2-6 (5,7)

1120 rader = 1120 kronor

 

Lilla systemet:

V64-1: 4,11 (5,1)

V64-2: 6 Silver Stjärna (5,1)

V64-3: 3 Eclat De Ranchval (7,2)

V64-4: 1-2-3-4-5 (4,2)

V64-5: 5-7-8-9-10-11-12 (4,1)

V64-6: 2-6 (5,7)

140 rader = 140 kronor

Redaktionens blogg

Redaktionen

Detta är Trav.se-redaktionens eget konto där vi postar nyheter om sajten, information samt ett och annat tips.

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100 kr extra
  NordicBet
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Snabbast
  100 kr extra
  Betsafe
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.