Travstatistiks blogg

Speltips: Kallblodsdrag!

FSport fantasy trav

Natasha Avant gjorde ingen större succé i går, men så är det ibland.

Nya tag i dag när Hagmyren äntligen får arrangera en V75:a igen. En trevlig omgång där vi har ett huvudspel och ett tokspel kryddat med en halvkul trippel.

Vi börjar med huvudspelet som vi tar i kallblodsloppet, V75-4, lopp 8. Favorit är numera nr 8 Lukas Rauen med formkusken Magnus A Djuse. Logisk favorit, men tråkigt spår, så vi hoppar över den kusen och tar istället den hästen som ska vara före favoriten, iallafall de första meterna, nämligen nr 1 Demex med Rikard N Skoglund.

Demex är en av fyra med hög segerprocent, spetschans, ej alltför höga siffror vad gäller eventuellt vinnarodds och som bevisat spurtförmåga. I detta loppet hoppas vi dock att hingsten inte behöver utnyttja det utan kan spåra från start till mål. Obesegrad från spets. Stallet tror att formen äntligen kan vara på gång igen och tror på plats bland de tre om det blir ett fint lopp. Vi tror också på plats och tar två units till drygt 3x insatsen och en chansunit på vinnare till hela 15x insatsen.

Sedan har vi även ett tokspel i Klass II-försöket, V75-5, lopp 9. Att få 90x på vinnare och drygt 9x på plats för en häst som har två raka segrar och hög segerprocent händer inte ofta så vi går in på nr 11 Star’s Fighter!

Vi tar även en trippel i form av vinnare på nr 15 Amalia Cash i V75-2, plats på nr 11 Reverend Wine i V75-3 och så plats på Demex.