Travstatistiks blogg

Speltips: Vi har ett gäng skrällar till StoChampionats-V7:an!

FSport fantasy trav

Zizou nådde inte riktigt ända fram i går, men väl en plats och dessutom hyggligt med återbäring. Vi investerar den återbäringen direkt i dag när det är StoChampionatssöndag med en härliga V75:a som bonus!

Vi har flera spel i dag, men kommer att lyfta fram ett huvudspel i bloggen och krydda med några till, men dessa behandlas inte lika utförligt.

Huvudspelet tar vi i V75-2, lopp 7, Stora Amatörpriset. Här tror och hoppas vi på lite körning, vilket skulle gynna vårt drag, nr 11 Waikiki Silvio med Peter Arnqvist i sulkyn. Ekpiaget står strax utanför favoriten, nr 10 Macelleria. En bra favorit, men vi gillar spelvärdet på vårt drag.

Waikiki Silvio har hög segerprocent (vilket inte favoriten har), ej alltför höga siffror vad gäller eventuellt vinnarodds, mest kr/start, mött hyfsat tufft motstånd och bevisade spurtförmåga senast. Unibet betalar 15x insatsen på vinnarspelet och 3x på plats. Det tar vi.

Sedan tar vi även följande spel:

V75-1: här bara måste vi spela plats på nr 1 Inge B.Svärlig till 8x. Inge leder loppet ett tag åtminstone. 55x på vinnarspelet är ju också kul.

V75-4: ingen skräll, men 8x på nr 14 Souzy med Örjan är bra.

V75-6, StoChampionatet: här går vi inte emot storfavoriten, nr 4 Conrads Rödluva, men vi gillar drygt 4x på plats på den hästen som tjänat tredje mest i loppet, nr 11 Racing Brodda.

Ha en trevlig travsöndag!