Speltips: Dagens Dubbel Tips till Eskilstuna tisdag 10/5

Det blev för tufft för min chansspik 5 Zerozerosette igår när han försökte pressa sig till ledningen med en utdragen körning så fann inget svar när de tunga tilläggshästarna anföll sista varvet.
Kvällens dubbel till Eskilstuna ser spelvänlig ut och när inte 14 Teton Miss Annie inte ens blir favorit tycker jag spelvärdet ligger där och singlar. Men passa 11 Biscaia till bara 3% om du garderar.
Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart
Favoriten :
8 Ilos Sansibar var sämre senast efter överforcering men möter överkomligt motstånd nu. Kördes offensivt senast från svårt utgångsläge och dryg distans så när upploppet nalkades var krafterna slut och han stannade sista biten.
Möter inte alls lika tufft motstånd ikväll och dessutom är har värsta motbuden sämre lägen så ska ses med vettig vinstchans i ett öppet lopp. Normalt sett duger han bra mot dessa hästar.
Motbuden :
14 Teton Miss Annie har två raka tredjeplatser som facit i år. Bättre för varje start.
Markus B Svedberg håller den här tjejen högt och det förstår man när man ser henne tävla. Man sparade inte på krutet utan årsdebuterade mot tuffast tänkbara i ett försök till Diamantstoet.
Starten efter lottades man till ett svårt elftespår men tog dödens varvet från mål och höll bra till tredjepriset återigen.
Svårt utgångsläge även ikväll men även hon går ner ganska rejält i klass och dessa två höjer sig en aning över övriga och med minsta klaff ikväll blir hon segerfarlig.
11 Biscaia har fått två lopp i kroppen och nu hoppar Kontio upp igen. Speedig häst till bara 3%
Bra avslutningar i båda loppen från svåra spår och senast var det helt enkelt för långt fram för att kunna ta något men såg pigg ut när man vred på så den nollan kan man glömma. Inget fel på formen.
Vi fick se Kontios körhänder igår när han lotsade fram 8 Euskara till första segern på nästan två år och så klart är det stort plus att han kör den här ikväll med.
Visserligen ”bara” två segrar på 23 starter men har varit på plats i 15 av dessa så det är nog mest tillfälligheter för någon ickevinnare tycker jag inte det är. 3% är oerhört lågt och absolut streckvärd.
2 Gunvald är hästen på start med lite meriter. Kanske försöker leda loppet länge?
Ok senast och gör det han ska i loppet utan att glänsa tycker jag. Däremot är ju läget smaskigt och från spets kanske han kan bita ifrån sig en bit då man aldrig testat hästen i ledningen.
Med det sagt så är det ändå en ganska enkel individ så 9% är nog lite i överkant men den på start som skulle kunna överraska.
12 Balder D.K. vann sista starten i fjol men imponerade inte innan det och årsdebut nu.
Drar mycket streck ikväll trots bakspår på tillägg och jag tycker inte det är befogad i en årsdebut.
Hög segerprocent annars men jag tror bara det blir för tufft att vinna direkt så pass från mig.
Skrällen :
15 Pappajonnys Ilse är urstark och V75-meriterad men årsdebuterar från svårt läge.
Den här stenhårda märren var ute en hel del på V75 under fjolåret och man brukade inte spara på krutet här heller. Det var tuffa lopp fram i dödens och givetvis blev det ofta för tufft men i nuvarande klass brukar hon duga bra.
Dock så är det som sagt årsdebut då hon har haft lite hovproblem under vintern så uppehållet blev lite längre än vad Mikael ville så denna gång blir det lite mer avvaktande lopp i kön.
Nu är det mycket frågetecken men jag inbillar mig att det kan passa henne att gå till slut istället för att gå i tredjespår fram i dödens så till 5% tycker jag det är ett kul skrällbud.
Vår Vinnare :
14 Teton Miss Annie

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
4 Creme Brulee Font låter det påställt på. Intressanta utrustningsändringar och siktar på spets.
Här ska man testa grejer. Hon går från pg-skor fram, järnskor bak till barfota runt om med lätta boots i fram samt rycktussar för första gången. Tre raka från just ledningen och med tanke på alla ändringar är det så klart hästen att slå från spets men det finns en riktig tuffing i fältet.
Motbuden :
8 Hattusa är tuffingen som gjort det bra i V75-klass. Duger trots spåret.
Har inte riktigt haft marginalerna med sig senaste starterna och borde nog haft någon seger i raden om rättvisan fick bestämma. Rätt så kvick bakom bilen men med rapporterna på favoriten så får vi se hur mycket Uffe laddar för spets? Går bra bakifrån med och ska kunna utmana om segern.
5 Dior Lilly kommer även hon från V75-starter. En bra och en dålig. Bra läge ikväll.
Rätt så duglig märr så lottats till ett passande spår. Borde kunna riva åt sig andra/tredje ytter och har visat att hon duger bakifrån så med lite klaff ska hon vara med i segersnacket.
10 Island Smart testade kval till Drottningens pokal senast men räckte ej. Lättare emot nu.
Bakspår men har en bra långspurt och duger allt som oftast mot kvällens motstånd.
Till ynka 4% bör man strecka ganska tidigt om man garderar.
9 Calla Frontline har en smickrande rad men möter tuffare emot nu.
Är den som är mest streckad av hästarna från bakspår vilket är helt fel. Varit jättebra på slutet men möter tuffare motstånd nu och ganska ointressant till 9%.
Skrällen :
3 Geisha Brick är stallkamrat med favoriten och får nog rygg ledaren ikväll precis som senast.
Mötte favoriten även senast och släppte till densamme efter ett halvvarv. Fick perfekt lucka på upploppet och utmanade rejält över upploppet. Stod i 60ggr då och får nu Lennartsson i sulkyn i stället vilket kanske gör ett par extra cm i en upploppsstrid?
Till 2% är det lustigt nog ett av omgångens fynd då man nästan kan räkna ut hur loppet blir kört och har man stallkamraten i rygg kanske man kör undan lite extra för att ge henne chansen att bli tvåa så platsspelet är givet. Kanske även tvillingen?
Vår Vinnare :
4 Creme Brulee

Spelförslag dagens dubbel :
DD 1 : 14 Teton Miss Annie
DD 2 : 3-4-8-10






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se