Speltips: Dagens Dubbel Tips till Eskilstuna tisdag 15/3

Gårdagen omkullkastade tipsen rejält när spetsbudet ströks tidigt vilket lämnade vägen öppen för 4 Precious Lane att ta ledningen och leda runt om. Vips så var den överstreckade inte alls så överstreckad längre. Det kan skifta snabbt.
Glädjande i alla fall att spiken 5 Wingait Henke visade sig från sin absolut bästa sida och kommer nog ses på V75 inom en snar framtid.
Då jag är på resande fot onsdag/torsdag är det inte säkert det kommer några tips för torsdagen till Åby så jag vill skicka med redan nu att jag tror 13 Västerbo Garonne i första dagens dubbel måste ha väldigt bra vinstchans. Debuterade på svensk mark senast från spår 12 bakom bilen över 1640m.
Hamnade sist utv och avslutade riktigt vasst till tredjepriset och 50m till så hade hon nog vunnit och varit stor favorit här. Passa på för nästa start tror jag inte vi får över dubbla pengarna.
Kvällens tävlingar på Sundbyholmstravet bjuder på en personligt stor överraskning. Aldrig trodde jag att jag skulle tippa Kenneth Haugstad etta med egentränad i lopp.
I avslutningen bör 9 Arch Lane bara vara bäst men svek rejält senast så jag garderar med en bra häst som jag tror kan ta över ledningen tidigt. Lennartsson upp gillas med.

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart
Favoriten :
6 O.M.Hazebrouck gjorde bra lopp senast, startsnabb och 4/6 från ledningen. Bra favorit.
Gjorde annars ett bra lopp i dödens senast och var kanske värd segern men det var i lite enklare gäng än vad han möter ikväll.
Har gått bäst med tätkänning så man söker sig nog framåt direkt men det blir nog återigen dödens känns det som. Sårbar därifrån och lite överstreckad på det och ska han vinna här behövs nog en rekordsänkning. Nja.. Pass.
Motbuden :
7 Yankee Dee gör visserligen årsdebut och man maxar ingenting balansmässigt så kanske knasigt att tro på vinst direkt, speciellt då Kenneth kan vara lite väl passiv ibland i sina styrningar.
Men hästen ska vara bara bäst här rent kapacitetmässigt och känslan är att han kommer få ett lopp i ryggar fram till sista sväng och jag tror inte vi behöver någon 100%-ig form för att han ska vara starkast till slut.
För att jämföra med favoriten så sprang Yankee Dee 1.11.8/1640m femte starten i livet medans favoriten var tapper senast på 1.14.3 över samma distans.
Svårt att se hur 7 Yankee Dee inte borde vara favorit i det här loppet faktiskt.
2 A Nunja Kid får slåss om ledningen mot främst 4 och 5 men utifrån kommer säkert båda favoriterna med ladda en bit. Kan gå och svarar bra i spets i så fall men kan också bli aningen för tufft så kanske att man släpper och hoppas på lucka?
Har ganska vettiga tider i kroppen så kan gå?
4 Banana Joe är med ganska startsnabb men också stark så inte beroende av spets. Tiden näst senast var strålande med också en hängtid men sådana kan flytta fram hästarna också.
Återkom senast efter ett par månader och fick optimal resa och spurtade helt ok som trea i mål.
Vid bredare gardering kanske man kan strecka.
Skrällen :
1 Alfas Lucky Luke är bara streckad på en ynka procent från perfekt spår bakom bilen. Vinner inte så ofta men är startsnabb och borde som allra sämst få tredje inner, kanske rygg ledaren med lite flax.
Givetvis sämre än de bästa i loppet men har i stället läget. Långskott.
Vår Vinnare :
7 Yankee Dee
Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
9 Arch Lane är normalt sett given tipsetta i ett lopp som detta men var väldigt blek senast och man har inte hittat svar på varför utan ”gissar” på att banan var för lös och man ”provar en start till”.
Inte de man vill höra på en favorit precis. Kommer dock från idel tuffa V75-lopp så kanske bara är bäst i enklare sällskap och stämmer allt blir han givetvis svårslagen. Bör dock garderas.
Motbuden :
7 Djokovic blev jag ruggigt besviken på näst senast när han inte kunde hålla undan efter att ha fått bestämma i ledningen. Senast tog man dödens frivilligt varvet från mål och höll ok bakom Sidney Celeber som var stor favorit i loppet.
Jag är svag för den här herren ska jag erkänna så kanske lite färgad men det är en riktig tuffing normalt sett och jag tycker Lennartsson upp är hyperintressant.
Måste streckas.
11 Dollar Doc var med i samma V75-lopp som favoriten senast men galopperade bort sig. Gått bra i stentuffa gäng hela tiden och går ner rejält i klass här.
Tredje strecket i loppet för mig.
1 Look Complete från Iikka Nurmonen gör en intressant start här på svensk mark och vann faktiskt senast han startade här. Startsnabb, innerspår och rutinerad häst är bra faktorer så är nog inte helt borta om favoriterna sviker.
2 Fonda Boko är ärligheten själv men streckas upp över 10% här vilket är för mycket tycker jag då han inte vunnit lopp på femton månader. Ärligheten själv och kommer säkert dyka upp på målfotot återigen men först? Nej.
Skrällen :
8 Västerbo Highscore har ett skitspår rent ut sagt men har visat lite smygform på slutet och brukar duga bra i dessa klasser. Med lite flax kan han allt duga här med och 2% är lågt.
Vår Vinnare :
7 Djokovic
Spelförslag dagens dubbel :
DD 1 : 2-7
DD 2 : 7-9






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se