Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Halmstad måndag 10/1

FSport fantasy trav

Förra veckan avslutades på bästa sätt där båda mina förstarankade Philip och Magic Caviar vann och dubbeln gav fina 57ggr pengarna. Inte illa och nödvändigt efter alla stolpe ut under veckan.
Ni var ett par stycken som ryggade där Öysteins lappar gladde mig mest.
Vet att han är en trogen läsare så riktigt kul att se en nettovinst på nästan 2000kr på en satsad hundralapp. Grattis!!
Kvällens dubbel ser rätt så intressant ut där jag tror det är dags för 2 Can Lane nu när han äntligen har ett bra spår bakom bilen.
Tyvärr en stark favorit även i avslutningen så stor risk för blygsamt odds men jag streckar två skrällar med i andra i hopp om lite utdelning.
Men raka dubbeln på 2-2 är trolig men tråkig.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :  
2 Can Lane har jag varit och kladdat på flera starter i rad nu och han har varit riktigt bra men haft lite otur i slutskedet av loppen där han ofta gjort loppen själv. Tredje gången gillt nu och från ett perfekt utgångsläge bör segern han är väl värd ligga inom vettigt räckhåll.
Enda orosmolnet är att han är en halshäst men det ska vara soligt väder och någon plusgrad i Halmstad hela dagen/kvällen imorgon vilket borde vara positivt i alla fall även om det alltid är lurigt den här årstiden.
Äntligen läge för spets här och i ledningen har han fem segrar på sex försök så det känns som att det är upplagt för seger nu. Starten senast var från svårt spår på V75 och där backades han sist och sen körde till slut och avslutade ok mellan hästar utan att brukas för fullt.
Helstängt och jänkarvagn nu. Jag spikar.
Motbuden :
6 Hurricane River har bevisat bra form och var trea bakom Nero Maximus senast och starten innan det så vann han enkelt efter att ha attackerat varvet kvar.
I grunden är han inte sämre än favoriten och med ombytta spår hade han nog blivit favorit i stället.
Tidigt motbud om favoriten får trafikproblem.
9 Infinitus har varit bra på slutet trots uteblivna segrar men har ett vettigt läge här med rygg på favoriten i starten. Skulle gynnas av tempo då han är mer stark än speedig.
5 Thriller N.P har bra form och kan öppna hyffsat bakom bilen. Inte vunnit på länge men mest varit tillfälligheter och har 22 segrar på 61 starter så gillar att sticka nosen först.
Skrällen :
10 Mahma Lane är Untersteiners andra häst i loppet men är nog den som varit ute i tuffast tänkbara sällskap i loppet så raden kan vara en aning missvisande. Behöver givetvis lite klaff på loppet för att kunna skrälla men kapaciteten är det inget fel på även om hon inte är lika bra längre som hon var som unghäst så är 6% helt ok.
Vår Vinnare :
2 Can Lane

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
2 Lisa Lisieux är lite över medel ut bakom bilen men förmodligen tillräckligt för att hålla ut övriga.
Värre med invändigt i så fall men hon släpper nog om frågan ställs.
Loppet är ”fördel ston” så de killarna hon möter är inte riktigt lika tuffa och på Vaggeryd i somras var hon riktigt vass, då menar jag riktigt vass.
Ingves missade ledningen från innerspår men klev ut och körde resolut för spets och trots tufft öppningsvarv vann hon med ”halva upploppet”.
Inga framgångar på svensk mark efter det men bevisligen finns det fart och motståndarna radar inte direkt upp segrarna så väldigt vettig favorit.
Motbuden :
7 Global Countess debuterade för Hanna senast men slog på en startgalopp så loppet blev mest en genomkörare. Avslutade dock riktigt bra så passas nog i denna start med.
Lite väl mycket spelad dock från svårt spår.
10 Ups Face visade senast att han har en bra avslutning om han får rätta ryggarna att gå i under slutvarvet. Gick riktigt bra till slut och trots spåret räknas han tidigt om det strular för favoriten.
5 Barbados Mail har inte riktigt visat vad han kan på svensk mark ännu efter en svag debut och dubbla galopper men verkar ha lite fart i sig och Ingves upp är intressant.
1 I'm The Only One vek sig från ledningen senast men har bra chans att få rygg ledaren här och där har ju hästar skrällt förr så strecka om du garderar brett.
Skrällen :
12 Jeans'n Passion är ny i Lövgrens träning så lite osynad här men har en hög segerprocent och intressant med debut hos proffstränare när hon bara är streckad på ynka 3%.
Passa denna tidigt om du garderar.
Vår Vinnare :
2 Lisa Lisieux

 

Spelförslag :
DD 1 : 2 Can Lane
DD 2 : 2-5-12

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.