Speltips: Dagens Dubbel Tips till Åby torsdag 18/11

Till kvällens lopp från Åby så är det Johan Untersteiner som är i fokus och han har bra hästar med smaskiga lägen i båda avdelningarna så visst kan det gå vägen fullt ut men 1 Le Adonai har varit struken sen senast för halsinfektion och man vet aldrig om han tvingas dra tåget i ledningen kan det bli för tufft. Jag provar att gardera i stället för att spela raka.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
1 Le Adonai har ett riktigt smaskigt läge där han har vettig chans att svara upp innerspåret som han gjorde näst senast men fick ge sig sista biten. Ändå bra.
Senast hade han innerspår även då och öppnade bra men fick kliva ut och ta över efter ett halvvarv och sen var aldrig segern hotad.
Dock varit struken för halsinfektion efter det och gått långt mellan starterna nu så kanske att man väljer ryggresan och open stretch till slut?
Vinstchans oavsett om bibehållen form.
Motbuden :
10 Let It Be Steel med Pappa Untersteiner är en av de som är värst emot. Fick ruskigt tuff inledning på Åby näst senast med tredjespår i ett halvvarv innan man kom ner men höll bra. Senast vann man enkelt efter att ha styrt loppet som man behagade. Det var mycket luft till tvåan i loppet.
Bra bakom bilen och hamnar nog bra på det direkt.
5 Gone Fishing är även han från stall Bergh och här tycker jag det är läge för att kanske trycka sig till spets om nu Johan inte laddar för fullt i inledningen av loppet.
Gått bra hela tiden från alla positioner och Mika brukar vara offensiv i loppen.
6 Hollywood Wildcat brukar avsluta starkt i loppen men senast var det för tufft på V75 och duger bra i nuvarande konkurrens.
9 Easter Dream har tre segrar på fyra starter för Bergh och även om det varit knappa segrar på slutet så har hon ändå visat skalle och hållit nosen först. Kanske inte riktig lika bra som de mest betrodda ännu men ska inte nonchaleras.
7 Celine är ytterligare en Berghtränad tjej som kanske möter lite för bra killar här men nu provar man rycka alla skor vilket är riktigt intressant. Har höga toppar och vid bred gardering.
Skrällen :
2 Gloriana N.O är lite smålurig här. Dalborg väljer bort men i loppet men är snabb bakom bilen och kommer garanterat få drömresa från spår två. Möter några tuffa mot normalt men avslutade vasst näst senast och låg på i ledningen senast på tungsprungen bana så jag tycker man kan skönja lite smygform mellan raderna. 2%.
Vår Vinnare :
5 Gone Fishing men oerhört svårt.

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
2 Behind Bars med Johan U blir favorit även i denna avdelning. Övertygat hittills och nu ska man utrusta med norskt halvstängt. Bör gå framåt med loppet i kroppen och jag tror ingen kommer bråka om ledningen med honom och där borde segerchansen vara väldigt god då motståndet är ganska svalt.
Motbuden :
4 Ribot debuterar hos Bergh som agerar motbud även i denna avdelning. Vilat dock så behöver nog lite hjälp på vägen för att utmana favoriten men klart bra häst och första motbud om favoriten gör bort sig eller får tryck under vägen.
6 Radio Gaagaa är den som jag tror främst kommer utmana favoriten om ledningen men Johan känner den här hästen väl efter att den tidigare var i träning hos pappa Peter.
Kan kanske t o m komma ner i rygg och skrälla via stretchen?
Skrällen :
5 Profinitif kommer säkert streckas upp en bit efter fina prestationer på V75 men har inte vunnit sen Sundsvall brann och jag har svårt för såna hästar form eller inte.
Får skrällnicken på raden.
Vår Vinnare :
2 Behind Bars

Spelförslag :
DD 1 : 2-5-7-10
DD 2 : 2 Behind Bars






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se