Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Boden/Bollnäs V64-Express fredag 5/11

18+ år | regler och villkor gäller | stödlinjen.se | Gäller för alla nya spelare | 6x omsättningskrav på sport/trav, 1.80 min odds | Bonusen är giltig i 60 dagar

Äntligen fredag och det var en fin vinnare man vurmade för under gårdagen. 12 Pastorns Lady var fortsatt riktigt fin och avgjorde enkelt sista biten till fina 7.50 ggr degen. Jag ska inte en nämna Örjans styrning med storfavoriten i första avdelningen men det är inte illa att lyckas köra bort en storfavorit i lopp med bara fyra hästar…
Hoppas vinnaren gladde någon i alla fall och nya tag till kvällen.
Norrland delar på tävlingarna och det ser väl småtrevligt ut på förhand med relativt jämna och svårtippade lopp. I inledningen höjer sig kanske 10 Dante Godiva lite över mängden men det var länge sen han var så bra som i unga dagar och trots segern senast är jag lite osäker på var han står för det var trötta ben i mål.
I avslutningen tror jag någon från tillägg kommer plocka hem segern och viktar mina streck däråt.
Lycka till.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart
Favoriten :
10 Dante Godiva har gjort två bra lopp i nya regin och kanske kanske är han på väg tillbaka till fornstora dagar? Inledde nämligen karriären på allra bästa sätt och var högt ansedd i sin kull.
Normalt sett ska han ha väldigt bra chans att runda det här gänget men det är svårt att lita på honom fullt ut innan man har fått se om han har hittat tillbaka.
På det tycker jag han trots allt är en ganska dålig favorit och garderingen är given.
Motbuden :
2 Bring Me Bajern blir min vinnare i loppet. Galopperade visserligen senast men gick i väg från fjärde i volt gången innan så spåret oroar inte. Tvärt om så tror jag att Långben kommer köra mot täten här och där har Bajern tre vinster på fyra försök.
Borde bli tuff för övriga att plocka ner om han når spets.
12 Gazoline Mearas gjorde debut för Sandra Eriksson senast men såg inte direkt gnistrande ut i loppet så måste ha gått framåt med loppet i kroppen för att duga här.
Oroande dock att man rapporterar om dåliga träningsförhållanden och att man är osäker på hur han hanterar fjärdespåret i volten.
Verkar dock streckas upp mot stjärnorna och marknaden har sällan fel så passas på gamla meriter.
4 Nehemiah är klart intressant här och från ett bättre spår hade jag nog spikat för han har verkligen visat toppform på slutet. Skulle någon häst invändigt bli struken så flytta upp honom överst i ranken för då kan det nog bära av mot spets.
Som det är nu får Jens koncentrera sig på att komma i väg och ta vad som bjuds. Borde dock hamna ok på det trots spåret och inte borta.
6 Keiron Nalan är inte så tokig vilket nio segrar på 38 starter vittnar om. Trivs i Norrland och gynnas ju närmare barfotaförbudet vi kommer. Springspår borde ge en bra position från start och till 3% tycker jag man bör strecka om man garderar loppet lite bredare.
Skrällen :
1 Proud L.A känns gjuten för rygg ledaren här och Gunnel Fredriksson som tränar är ingen duvunge i travsammanhang även om man kanske inte ser henne så ofta på V75 så har hon fått fram en hel del fina hästar. Just Proud L.A är nog lite underskattad i loppet då han saknar årsseger och ska kanske inte vara så mycket streckad heller men har visat uppåtform på slutet och hade lite otur i loppet senast. Får en perfekt resa här och kan skrälla till ynka 1%.
Vår Vinnare :
2 Bring Me Bajern

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart
Favoriten :
10 Dark Roadster är en vettig favorit då jag tror tilläggshästarna är hårdast i fältet och av dessa borde nog Dark Roadster vara tuffast.
Lite långt mellan starterna nu dock men har ju funkat tidigare. Har gått bra hela tiden och har en tung slutrökare om han bara får lite lite hjälp på vägen.
Ska vara favorit för möter i ärlighetens namn bara ett par vettiga hästar.
Motbuden :
12 Syoss är ju svår att inte tycka om men frågan är om han inte gör sina bästa lopp i ledningen trots allt? Provade V75 senast så ursäktad om det blev lite för tufft.
Mycket bra innan det och skulle man pricka starten så kanske man kan komma före favoriten fram och köra till. Lite mkt om och men dock och trots att det rör sig om en riktigt vinstrik herre så håller jag favoriten något högre här på grund av tillägget.
13 Rally Hans är vann vid tuffare motstånd och har ett bra spår för en vettig start här.
Riktigt usel näst senast men fick nog inget fäste verkade det som. Bättre med barfota runt om senast och samma balans ikväll. Har farten.
3 Again Kronos är den som är streckad på framspår och visst skulle han kunna rinna undan från spets då Jorma brukar vara offensiv men man vet inte riktigt vilken form hästen har efter litet uppehåll.
Kan gå men tilläggshästarna kommer vara tunga under slutvarvet.
Skrällen :
4 Jaguar C.Boko är bara streckad på 2% men kommer nog trenda uppåt under kvällen då han har blivit nerstruken till ett betydligt bättre tredjespår.
Vann från spets näst senast och siktar nog dit återigen. Hävdade sig helt ok i rikstoton i somras så kan duga med klaff här med.
Vår Vinnare :
10 Dark Roadster

 

Spelförslag :
DD 1 : 2-4
DD 2 : 3-4-10-13

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100% upp till 1000 kr
  NordicBet
  18+ år | regler och villkor gäller | stödlinjen.se | Gäller för alla nya spelare | 6x omsättningskrav på sport/trav, 1.80 min odds | Bonusen är giltig i 60 dagar
 • Snabbast
  100% upp till 1500 kr
  Betsafe
  18+ år | regler och villkor gäller | stödlinjen.se | Gäller för alla nya spelare | 6x omsättningskrav på sport/trav, 1.80 min odds | Bonusen är giltig i 60 dagar