Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Mantorp måndag 1/11

18+ år | regler och villkor gäller | stödlinjen.se | Gäller för alla nya spelare | 6x omsättningskrav på sport/trav, 1.80 min odds | Bonusen är giltig i 60 dagar

Ny vecka och också ny månad. Sista månadens tävlan innan barfotaförbudet träder i kraft.
Kvällens dubbel på Mantorp är inte de bästa loppen som körts men med vintern i antågande är det nog bara att vänja sig skulle jag tro.
Tycker 1 Beethoven är kvällens intressantaste om han bara lyckas försvara innerspåret.

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart
Favoriten :
4 Zapaca Grim verkar bli rätt så stor favorit här vilket inte förvånar med tanke på att loppet håller riktigt låg kvalité för att vara ett dagens dubbellopp.
Gjort bra prestationer hela tiden och visat att han duger i en V75-final men riskerar återigen att få göra grovjobbet här och jag är inte helt säker på att han lyckas plocka ner ledaren.
En av två intressanta hästar i loppet men när denna är streckat till månen och klara motbudet som också tros ta ledningen över korta distansen är inte ens hälften så mycket streckad så är det inte svårt att räkna ut var värdet finns.
Men som sagt, en av två med vettig vinstchans.
Motbuden :
1 Beethoven är den jag pratar om givetvis. Här ska man ladda allt vad som går för att hålla upp innerspåret och i spets har han två vinster och två andrapris på fyra försök vilket vittnar om att i spets är han svårslagen.
Senast galopperade han av ren friskhet när man drog norsken in på upploppet och det var nog segern som rök där såg det ut som. Håller man upp innerspåret här måste man bli väldigt svårslagen.
9 Hugo R.C är inte alls så tokig men början komma till åren och behöver de rätta ryggarna numer för att räcka som bäst. Rätt kvick ut bakom bilen så ska nog kunna rygga Beethoven i starten och få rygg ledaren här och om favoriten håller tempot upp utvändigt så kan nog Hugo utmana om segern med lucka.
Skrällen :
2 Forever Newport skulle kunna kuppa sig till spets här om han öppnar riktigt raskt.
I vilket fall borde man få ett lopp i främre träffen, kanske andra ytter i rygg på favoriten t o m med lite tur? Vinner dock lite för sällan för att vara ett riktigt allvarligt motbud så får nöja sig med skrällnicken.
Vår Vinnare :
1 Beethoven

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
3 Envy Secret har dragits med sämre lägen ett tag men ändå gjort det ok trots det.
Här säger man sig tro kunna sno åt sig ledningen där hon har två segrar på två försök. Tänkbart då det är ”fördel ston” i proppen men möter rätt tuffa motståndare och det är ett ganska hårt favoritskap att bära. Kan gå från spets, känns väldigt sårbar annars.
Motbuden :
9 Hera Sisu tycker jag är en hårdare häst än favoriten vilket kanske behövs från bakspår men hade tre raka innan man gick ut i kval till Derbystoet där hon satt fast med krafter kvar bakom riktigt bra hästar. Tycker att hon har visat att i liknande klass som denna brukar hon vara med och utmana om segern och klar förstahäst för mig.
6 Joyo har 338K på kontot och loppet är stängt vid 340K så står riktigt bra inne i loppet. Har en riktigt vass avslutning i loppen om hon får ett lopp på väntan. Dock så oroar alla galopper i raden givetvis men får man runt henne felfri så kommer hennes avslutning bita bra.
Intressant här.
2 Voyager West är lite ojämn i prestationerna men har ett bra spår här för en resa i främre träffen. Satt fast med lite krafter senast och innan det har han fått anfalla från kön två gånger i rad med en bra och en dålig prestation. Ojämn som sagt men kapacitet finns om han vaknat på rätt sida.
Skrällen :
5 Enderbest har segrat två gånger på slutet men det har varit i riktigt låg klass så ska inte överskattas.
Dock så kan han öppna snabbt bakom bilen och jag tror det är 5050 att han lyckas ta sig förbi favoriten från start. Sen om man väljer att köra där eller släppa är en smaksam men hur som haver borde han få ett bra lopp. Kan skrälla.
Vår Vinnare :
9 Hera Sisu

 

Spelförslag :
DD 1 : 1-4
DD 2 : 6-9

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100% upp till 1000 kr
  NordicBet
  18+ år | regler och villkor gäller | stödlinjen.se | Gäller för alla nya spelare | 6x omsättningskrav på sport/trav, 1.80 min odds | Bonusen är giltig i 60 dagar
 • Snabbast
  100% upp till 1500 kr
  Betsafe
  18+ år | regler och villkor gäller | stödlinjen.se | Gäller för alla nya spelare | 6x omsättningskrav på sport/trav, 1.80 min odds | Bonusen är giltig i 60 dagar