Speltips: Dagens Dubbel Tips till Åby torsdag 30/9

Tisdagen blev småtråkig då det såg så bra ut efter att 7 Massive Speed skrällde i första avdelningen.
Det vankades bra odds med min vinnare som tog spets enkelt men blev tyvärr överfallen av en stekhet 7 Global Agency. Sen gjorde väl Åke en taktikmiss som inte behöll ryggen på en het häst utan valde att ta dödens i stället i knallhårt tempo. Höll helt ok till tredjepriset men 2 Pastorns Lady tog i stället segern och dubbeln gav 100gr.
7 Massive Speed var första motbudet till 7 ggr och 2 Pastorns Lady skrällbudet i avslutningen till 15ggr så hoppas det gladde någon.
Torsdagens dubbel körs på Åbytravet med sitt klassiska open stretchspår. Lite småtråkigt kanske men favoriterna ser ovanligt starka ut i båda avdelningarna och jag spelar den raka komben även om att avstå spel är inte fel heller om oddset kryper neråt.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
3 Global Agreement har tagit åtta segrar på nitton starter varav sju från spets och en från dödens så man kan lugnt konstatera att han gillar att vara med i främre delen av loppet.
Bra läge för spets här från spår tre och där har han alltså sju segrar och tre andrapris på elva försök.
Bra papper. Senast tog Johan dödes varvet från mål och fullföljde loppet bra utan att pressas nämnvärt till andrapriset.
Borde hålla ut samtliga i starten och tvivelaktigt att Bergh skulle bråka heller då loppet går på Åby. I så fall kryper nog Johan ner i rygg och ska ha lika god chans från open stretch.
Men grundidén är spets och slut.
Motbuden :
2 Reddington slog faktiskt favoriten näst senast men då kom han till ledningen efter halvvarvet samtidigt som favoriten hade bakspår och sedemera fick dödens.
Har styrkan och gjorde ett bra lopp senast på V75 från svårt spår så formen verkar fortsatt god.
Gissningsvis försöker Bergh komma förbi Zaffiro Jet invändigt i starten och rygga favoriten då det finns open stretch att tillgå.
8 Bordeaux S kommer från Jerry Riordan och har en riktigt vass spurt med rätt lopp.
Kanske svårt att komma till från spåret men dom får inte kivas för mycket i starten Bergh och Untersteiner för då kommer Bordeaux S bli tung till slut.
1 Zaffiro Jet kommer säkert dra på sig en hel del spel från sitt innerspår men med orutinerad kusk samt tveksam form står jag helt sonika över helt.
Skrällen :
7 Echelon är Jerry Riordans andra häst i loppet men är i skrivande stund 0%-are vilket jag tycker är tufft då jag tror att han passar på open stretch.
Ska ha smygresor och är riktigt startsnabb. Skulle Bergh hinna till vinnarhålet före Echelon kanske man laddar ytterligare för att sen släppa tillbaka till favoriten eller så tar man tredje invändigt.
Oavsett vad är han så pass snabb från start att han borde hinna ner till plankan tidigt och på så sätt få optimal ryggresa.
Vår Vinnare :
3 Global Agreement

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart
Favoriten :
5 Suarez har även han ett fint spår bakom bilen för att försöka förlänga sin segerrad. Raden ser kanske sisådär ut men faktum är att han har haft ett fantastiskt år med hela nio(!) segrar.
Dock så hårdnar motståndet betänkligt här så ska man täcka upp en favorit så tycker jag det är denna även om jag tror båda favoriterna har vettiga segerchanser.
Motbuden :
10 Fossens Wally har visat bra form på slutet och går bra att anfalla bakifrån med. Varit och testat rikstoton med lite tuffare hästar och gjort det bra. Kanske tufft att plocka ner favoriten om den får ledningen men kommer blanda sig i segerstriden annars.
7 Shapes fick dödens senast över distansen och höll anständigt. Blandar och ger lite i insatserna men är normalt med på målfotot. Att han rankas ner en aning är för att segrarna kommer lite för sällan.
12 Milos Ganador har givetvis iskallt spår men Jepson upp är intressant och han har en rykande avslutning i loppen. Intressant också att han ska gå barfota runt om för första gången sen vinsten för fyra starter sen.
11 Roller Coaster Ås är egentligen inte så tokig och har Johan lyckats med Globalen i första dd:n är nog självförtroendet på topp här. Tre helt ok insatser på slutet efter att man har fått ordning på travet. Vid bred gardering.
Skrällen :
Don’t Be Shy är startsnabb men tränaren Johan Svensson aviserar ett passivt upplägg där hon ska gå till slut. Blek senast men åtgärdat efter det och var bra vid vinsten för tre starter sen. Bafota runt om och bra spår men ändå bara 2%.
Vår Vinnare :
5 Suarez

Spelförslag :
DD 1 : 3 Global Agreement
DD 2 : 5 Suarez






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se