Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Örebro torsdag 16/9

18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

Torsdagens dubbellopp från Örebro håller ganska hög klass faktiskt och favoriten i inledningen har varit hopplöst osäker det sista så garderingen är tidig. Spiken kommer istället i avslutningen i form av 5 Indy Lane som efter en riktigt imponerande unghästkarriär gjort comeback efter skada och verkar vara tillbaka i gammalt gott slag.

Dagens Dubbel 1 – 2100m Autostart
Favoriten :
4 Vice Versa Diamant har utan tvekan bästa farten i loppet men har inte mindre än fyra(!) raka galopper i raden. Oroar givetvis även om upphämtningen senast var riktigt bra så formen är det nog inga fel på. Tidigare har man provat barfota bak och runt om. Nu ska man testa barfota fram istället och slår det väl ut är han hästen att slå men garderingen är given så länge som han inte behagar att gå felfritt.
Motbuden :
6 Valnes Isidor har pausat kort men var riktigt bra vid segrarna i somras och förstärks nu i vagnen av Björn Goop. Tål att göra lite själv i loppen och skulle favoriten göra bort sig återigen har jag en stark känsla av att han kommer gå fortast till slut.
3 Break Through står till skillnad mot favoriten riktigt bra inne på pengarna i loppet efter att ha testat vingarna på bl a V75. Tillbaka senast i bättre konkurrens och svarade för en riktigt stark avslutning i spåren på en bra tid. Hon borde komma till från detta spår även om det inte blir någon ledning.
Räknas vid gardering.
5 Powerbank ska man utrusta med stängt huvudlag samt prova barfota runt om på för första gången.
Intressanta ändringar givetvis då han är startsnabb och ska ha bra chans att komma till ledningen men jag har ingen jättefeeling för att han är en tiger i spets heller.
Motbud men inte min förstahäst i loppet.
1 Chang har varit struken för feber och det vet man ju själv hur man kan må efter något sådant så lite tveksamt om han kommer prestera på topp direkt och rankas ner en aning pga det.
Annars fin fart och Jepson har lyckats bra med honom tidigare. Får garanterat bra lopp från innerspåret.
Skrällen :
8 Kainai Goj fungerade inte alls senast på Axevalla under Stochampionatshelgen där han startade i det speciella ”heatloppet” där man går två lopp samma tävlingsdag med ombytta spår.
Såg dock bättre ut i andra heatet än första även om båda slutade i galopp. Hade bra resultat innan det och brukar ha en vass avslutning. Blir säkerligen totalt bortglömd från spår 8 denna gång så vill man gardera brett så skulle jag strecka.
Vår Vinnare :
6 Valnes Isidor

Dagens Dubbel 2 – 2100m Autostart
Favoriten :
3 Kate Baldwin fick startbilsvingen i huvudet senast vid starten i Berlin så glöm. Normalt sett travsäker och rejäl tjej. Rätt så kvick ut bakom bilen om man laddar och det gäller nog främst att hålla utvändiga 4 Dark Roadster bakom sig i starten men jag tror det blir svårt. Hästen är dock riktigt bra och har bra startspår men segrarna kommer lite för glest för att jag ska tycka det är en riktigt bra favorit då inledningen kan bli jobbig.
Motbuden :
5 Indy Lane är jag riktigt svag för. Storstegad herre med en vinnarskalle av guld. Blev tyvärr skadad som unghäst men visade klass när han vann tre raka på bra sätt efter drygt två års bortavaro.
Efter det så har han tampats på bland annat V75 och plockat pengar varje gång.
Mycket tidig i loppet för mig.
1 In Love Boko vann enkelt senast efter en vass avslutning. Kanske inte mot värsta motståndet men insatsen var vass och han har lottats till ett bra spår här.
Med tanke på att det kan bli lite körning inledningsvis mellan 3 och 4 så kan han få perfekta loppet i draget här.
4 Dark Roadster tror jag tar en längd på övriga och kommer till ledningen. Vunnit 6/12 i den positionen men jag tror att kort distans är hans bästa så Ida behöver nog få bestämma en bit om det ska bära hela vägen in i mål. Tja, kanske?
6 Tonique har riktigt bra styrka och är van vid tuffa lopp som V75. Går hela vägen in i mål och skulle gynnas av hårt tempo inledningsvis. Barfota runt om till denna start med som slagit väl ut tidigare.
Skrällen :
7 Eclipse Am har lämnat familjen Kolgjini och återfinns numer hos Sabine Kagebrant. Namnet kanske inte ringer några klockor men det här är en tjej som är van att sköta om miljonhästar som t ex Gigant Neo då hon har arbetat hos både Melander och Goop.
Alltid intressant men ny regi och hästen visade ju bra fart redan innan så det ska bli intressant att se honom starta här.
Vår Vinnare :
5 Indy Lane

 

Spelförslag :
DD 1 : 4-5-6-8
DD 2 : 5 Indy Lane

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100 kr extra
  NordicBet
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Snabbast
  100 kr extra
  Betsafe
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.