Speltips: Dagens Dubbel Tips till Mantorp måndag 13/9

Veckan inleds på Mantorp med sitt korta upplopp och inledande loppet är lite smålurigt med många hästar som har svårbedömd form vilket gör att en skräll verkligen ligger på lut.
Tidiga favoriten 5 Hodder med Goop tror jag inget alls på så den ratas.
Kvällens spik kommer i avslutningen där det låter uppåt på 3 Dats So Cool som förhoppningsvis kan komma till ledningen denna gång och då ska vinstchansen vara god. Gör han inte det så vann han från dödens över aktuell distans på övertygande sätt näst senast så ingen fara men givetvis svårare.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart
Favoriten :
5 Hodder är den tidiga favoriten i ett jämnt lopp och strecken kan vara lite lustiga så här dagen innan men får bedömas på nuvarande streck. Känslan på förhand var att skulle bli överstreckad på Björn Goop och så verkar det också ha blivit. Senaste segern kom förra sommaren och även om han springer ok tider i loppen och blir kraftig kuskförstärkt här så är spelvärdet absolut noll och jag har ingen vettig känsla att han skulle duga till seger här heller.
Speciellt inte då han var blek senast. Pass för mig.
Motbuden :
4 Baron Frontline tycker jag gör bra lopp hela tiden och vore väl värd en seger i raden efter alla pallplatser på slutet. Kim Eriksson gjorde det bra senast han körde hästen och får man bara en vettig position från fjärdespåret tror jag han ska kunna duga långt. Försöker man kolla i spåkulan lite och hittar en strykning invändigt så han får spår 3 i volten tror jag han skulle kunna leda loppet runt om.
Väldigt intressant här.
6 Harri K vann enkelt mot liknande hästar näst senast och verkar komma mer och mer efter uppehållet. Senast hade han svårt utgångsläge i tuff konkurrens men avslutade riktigt bra till ett femtepris. På visad form ska han räknad väldigt tidigt i detta lopp.
2 Mr Montechristo verkar ha tappat formen lite på slutet men stallet verkar lite uppåt inför den här starten och då det saknas hästar från springspår på start ökar spetschansen drastiskt.
Till denna starten ska man testa rycktussar vilket ger en riktigt bra extraväxel på vissa hästar.
Faller det väl ut kanske han kan ta fjärde årssegern. Något inte många i loppet har chansen att göra.
10 Bara Du Chene tog fyra raka segrar i början av året och efter det tävlade han nästan uteslutande i V75 och plockade faktiskt pengar i stort sett hela tiden.
Ytterligare ett ekipage som har bra grundkapacitet men dunkel form.
Skrällen :
8 Mr Julian har tvälat mestadels i monté på slutet men vann i billigt gäng i somras från ledningen.
Går nog allra bäst där vilket blir svårt från tillägg men Magnus Jakobsson upp är intressant och med tanke på att loppet innehåller flertalet hästar med tveksam form så finns det en del som skulle kunna överraska. 8 Mr Julian är en av dom till bara 3%.
Vår Vinnare :
4 Baron Frontline

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart
Favoriten :
3 Dats So Cool verkar hålla bra form för dagen och har lottats till ett bra startspår. Har två raka 11-tider på kort distans varav den ena från dödens där han vann enkelt efter att ha plockat ner en så pass bra häst som Vitro Diablo. Den gången var jag inte alls med på att han skulle göra en så bra insats men det misstaget gör jag inte igen.
Här tror jag Jepson har införskaffat sig så pass mycket respekt att invändiga släpper honom till tät och då ska vinstchansen vara god. Spik!
Motbuden :
5 Sato är kanske normalt sett bästa hästen här men gjorde minicomeback senast och gjorde en halvseg insats. Kanske gått framåt med loppet i kroppen men frågan är vart Håkan ska ta vägen efter start? Dödens kanske är ledigt men vinna därifrån är svårt. Inget distansplus heller.
Trots detta är han nog vettigaste motbudet och man får nog hoppas att favoriten får svar om spets och en jobbig löpning.
9 Criterion är lite svårplacerad i loppet men har ganska bra startryggar och får Örjan i vagnen vilket säkert gör flertalet meter. Risken är väl att han också blir överspelad just därför men håller han sig under 20% och mellan 7-8ggr på vinnarspelet är det nog ok.
7 Grinnebys Orion är en V75-härdad gamling som återkommer efter lite kortare vila. Kan mycket i grunden och vill man gardera lite bredare är han ett tänkbart alternativ.
Skrällen :
2 Hurricane River fick ledningen efter ett halvvarv senast och höll till knappt före mål. Jag tror inte att han kommer dit återigen men kanske kan hålla vinnarhålet. Går även han 11-tider över distansen och har ett bra spår för att skrälla här.
Vår Vinnare :
3 Dats So Cool

Spelförslag :
DD 1 : 2-4-6-8
DD 2 : 3 Dats So Cool






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se