Speltips: Dagens Dubbel Tips till Gävle torsdag 9/9

Båda förstarankade vann i tisdags och nästan 10ggr var bra betalt. Till kvällens tävlingar på Gävle ska vi försöka rida på vågen. Testar ett annorlunda system för kvällen med hela nio kombinationer men oddsen är därefter. Lägst 30ggr och som högst 220ggr då vi väljer bort en del favoritspelade hästar.
Ska ni vrida om armen på mig om en rak dd så hade jag valt 2-8. I vilket fall tycker 7 Malkin är en riktigt dålig favorit i avslutningen om det inte kommer ett par strykningar invändigt.

Dagens Dubbel 1 – 2640m Voltstart
Favoriten :
5 Don Viking är tidiga favoriten på strecken, förmodligen då han gjorde en bra insats senast över distansen i SM. Lite skillnad på förutsättningar den här gången med innerspår på tillägg men samtidigt är motståndet mer normalt. Gillar längre distanser och intressant med Djuse upp men bör garderas tidigt.
Motbuden :
7 Björs Frej är nog den som visat allra färskast form tillsammans med streckfavoriten och slog densamme i SM senast då han knep andraplatsen bakom omöjlige Månlykke A.M.
Vann säkert innan det i lite enklare omgivning och det blir återigen Uffe som kör kvällens lopp.
Mycket tidig.
2 Bellfaks vann senast 28 augusti förra året så kanske märkligt att han tippas så pass högt här?
Har tidigare haft problem att hålla sig i trav och samtidigt tävlat i tuffast tänkbara konkurrens så dagens uppgift är riktigt tilltalande. Står 20m före de allra värsta som han annars brukar starta lika start med och nu borde ingen där framme vara intresserad av att svara ledningen.
Ska han vinna någon gång så är det nog nu.
9 Smedheims Solan kommer även han från stall J-O Persson men brukar köras av Mats E Djuse så det är inte så att han är bortvald på något sätt. Mats jobbar hos J-O så han känner alla hästar väl.
Smedheims Solan lever på sina vassa avslutningar och har ett passande läge här att gå med i ryggar och sen spela ut sin speed.
Skrällen :
6 Pydin skulle startat i SM senast han också men ströks då han inte var fräsch för dagen. Allt väl nu igen och har visat bättre och bättre form på slutet. Det är ingen hemlighet att han fungerar som bäst ju kallare det blir i luften och med tanke på att han slagit liknande hästar förut får 4% räknas som ett fynd.
Vår Vinnare :
2 Bellfaks

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart
Favoriten :
7 Malkin blir favorit här efter spetssegern senast men har ett spår långt ut på vingen och är inte alls lika snabb ut med bilstart så vinglerisken är överhängande.
Bra nog att vinna från kön men fortfarande en favorit i stor fara som jag ser det. Pass.
Motbuden :
8 Jaques Noir har två raka andraplatser och verkar närma sig toppformen. Rätt så kvick ut vid laddning och räds inte dödens mot dessa hästar. Borde räknas tidigt trots spåret.
Van vid att möta riktigt tuffa konkurrenter i V75-klass så jag sticker ut hakan och tippar honom etta trots risigt spår.
10 Valley Brodde tycker jag har absolut bäst fart i loppet och även om han inte varit lika vass i år som tidigare så tycker jag han ska ha vettig chans att lägga detta gäng på rygg.
Likvärdiga förutsättningar som inför senaste segern. Tre månaders bortavaro, bakspår och kort distans. Största brasklappen är att han är ojämn och känner Örjan minsta tvivel så blir det väl femte invändigt och sen är den dagen förstörd. Sund vinstchans om han är fräsch.
2 Rally Hans har ett bra spår här och borde få ett bra lopp. Distansen är kanske inte hans bästa men det ser ut som det kan bli lite tempo på loppet då både 3-4-5 är snabba bakom bilen och fart skulle gynna honom.
5 Smokey Herman möter kanske lite tuffare hästar än normalt men växer en klass om han skulle komma till ledningen och det är inte otänkbart att 4 Önas Nougat kan tänka sig att släppa.
I tät har han 20 segrar (!) på 31 försök. Till 4% tycker jag man borde strecka om man garderar loppet.
Skrällen :
3 All Star vinner inte så ofta men går med i alla tempon och har ett perfekt läge här för en invändig smygare. Fast med krafter kvar i tufft gäng senast.
Vår Vinnare :
8 Jaques Noir

Spelförslag :
DD 1 : 2-7-6
DD 2 : 2-8-5






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se