Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Eskilstuna tisdag 7/9

18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

Rumphuggen dubbel igår när favoriten ströks och mina kvarvarande streck var inte intresserade av att tävla alls. Min vinnare i loppet 1 Aronia vet jag inte vad Henriette hade fått för körorder på för man laddade inte från start och satt kvar i tredje inner tills 50m före mål.
Vet inte om hästen inte kändes fräsch men det var en väldigt passiv styrning. Nya tag.
Kvällens lopp på E-Tuna är lite småluriga då 1 Bugatti Miles blir stor favorit i inledningen trots lite mindre bra insatser på slutet. Dock så är motbudet så pass få att det blir ändå att luta sig mot honom på dagens dubbel ikväll. På V64 skulle jag nog gardera med en eller två för värde.

Dagens Dubbel 1 – 2640m Autostart
Favoriten :
1 Bugatti Miles från stall Redén blir givetvis stor favorit här från perfekt utgångsläge. Eller ja, perfekt och perfekt. Daniel hade säkert hellre tagit spår 2 för att gardera sig lite men jag tror Bugatti är så pass snabb första biten att han klarar av att hålla upp innerspåret. Speciellt då de tre mest betrodda fick spår bredvid varandra och distansen är lång så man vill nog inte toköppna första biten ändå.
Dock, skall det sägas att senast hetsade han upp sig bakom bilen och galopperade bort sig och starten innan det var han ”bara” tvåa. Visserligen från byngligt läge och han var på intet sätt dålig och det blir nog skillnad om han får löpa ut i eget tempo i spets.
Sköter han sig blir han nog svårslagen och vill man gardera så räcker det nog men något enstaka streck emot.
Motbuden :
3 Dollar Doc lär dock göra ett tappert försök att ta sig förbi första biten och med lite tur kanske det lyckas samtidigt som man håller favoriten instängd på innerspår.
Aningen långsökt kanske men man kan även hitta ner i rygg på ledaren och ta honom på speed den vägen. Har visat full form och inte alls otänkbar.
2 Bottnas Explosive gillar distansen och har ett bra spår här men det är lite dödensrisk när alla har grupperat sig. Klarar det men blir så klart mycket tuffare att plocka ner favoriten i ledningen.
Bra häst över distansen och strax bakom de mest betrodda.
9 Nika har gjort det bra på slutet och tål en repa i spåren men jag tycker motståndet går upp en klass till det här loppet och det är lite för glest mellan segrarna för att jag ska tro helhjärtat på seger.
Skrällen :
8 Cobbys Nana lever på sin styrka så distansen är kanske t o m i kortaste laget men gör bra insatser även över 2640m. Spåret är inget vidare men skulle de mest betrodda komma bort eller ha en sämre dag så kommer hon nog vara med och slåss om segern.
Vår Vinnare :
1 Bugatti Miles

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
3 Håna Am blir knapp favorit på V64-strecken och även om kapaciteten finns så tycker jag inte han alls visat någon uppåtform det sista, tvärt om så var han närmast usel senast och starten innan det gav han sig lite väl enkelt ifrån ledningen. Nja, den här favoriten borde man kunna jobba bort. Schas!
Motbuden :
9 Gordon Brodde borde nog vara favorit på insatsen senast och blir det kanske på dubbeln. Gjorde debut för Hans-Owe senast och trots ljummet motstånd så imponerade han stort. Såg mycket fin ut och har säkerligen gått framåt med det loppet i kroppen och kommer han bara till något så när från spåret så räknas han tidigt igen.
6 Haitkin Am gör en riktigt intressant start här men man gör nog klokt i att kolla värmningen på denna herre då han inte alls har haft aktionen med sig på slutet.
Nu har man testat barfota runt om i träning vilket har fungerat bra och förhoppningsvis faller väl ut.
Har man hittat nyckeln till aktionen där tror jag han vinner busenkelt mot detta motstånd.
Inledde karriären med sex raka segrar på övertygande sätt innan det började strula och Uffe kör nog framåt direkt.
2 Bonfire Ås har visat bra form på slutet även han och är tänkbar vid lite bredare gardering. Glöm loppet senast, då gick allt fel och bättre spår denna start. Endast 5%.
4 Digital Eye går ner i klass här mot vad han tävlat i det mesta på slutet. Inte direkt kvick från start men bör få en bra position från spår 4 bakom bilen. Det är dock glest mellan segrarna så tenderar nog att bli lite överstreckad då han kommer från stall Goop.
Skrällen :
7 Chip Mc Kei'em vinner inte så ofta men har en intressant kuskförstärkning i Jorma som förmodligen är full av självförtroende efter framgångarna. Har gjort två bra lopp på slutet från byngliga spår och visat full form. Tidsmässigt är han inte mycket sämre än favoriterna och med flygande finländaren i vagnen kanske viljan kommer också? Intressant om man garderar till bara 2%.
Vår Vinnare :
6 Haitkin Am

 

Spelförslag :
DD 1 : 1 Bugatti Miles
DD 2 : 2-6-7-9

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100 kr extra
  NordicBet
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Snabbast
  100 kr extra
  Betsafe
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.