Speltips: Dagens Dubbel Tips till Halmstad måndag 6/9

Ny vecka som förhoppningsvis ska bjuda på lite bättre sport än föregående.
Det börjar bra i alla fall med en minneslopp för Joakim Sandkvist som tragiskt avled 2014 endast 28 år gammal efter ett hjärtstopp under en löparrunda.
Halmstadsprofilen verkar ha lockat lovande hästar där David Perssons Oxidizer får bära favoritkepsen.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
Oxidizer fick inte tag i spetsälskande Chapuy senast men avslutningen var vass på kanske inte bästa distansen för hästen. Möter rätt dugliga motståndare här med men medeldistans är bättre och visst ska han normalt sett bara vara bäst här. Vettig vinstchans från alla positioner inklusive dödens men antagligen släpps Ohlsson tidigt till front och då ska han bli ytterst svårslagen.
Motbuden :
11 Adde S.H vann från liknande läge näst senast och var sen ute i tuff V75-final senast från spår lite väl långt ut på vingen. Ner i lättare klass nu men plockar knappast ner Oxidizer om den får bestämma i tät. Utmanar tidigt om det inte stämmer för honom dock för tillhör de bättre i fältet.
1 Ganyboy bör väl nämnas i denna kategori, speciellt om han skulle mot förmodat lyckas hålla upp innerspåret. Då släpper inte Adrian någon ledning. Oavsett så lär man prova framåt direkt om fritt då han lever på sin styrka och är nog den som främst vill utmana favoriten. Luktar dock fast i tredje inner.
4 Infinitus har farten i kroppen men kommer sällan till i loppen då han är sölig ut bakom bilen. Skulle Adrian sätta fart på loppet från spets eller dödens så kan han dock komma in i loppet för håller farten in över mål oavsett tempo.
Skrällen :
2 Cobbys Olifant är startsnabb och tar nog ledningen initialt men borde vilja släppa till favoriten. Inte vunnit på länge men har fått två lopp i kroppen och bör gå framåt för varje start.
Krävs kanske att det häxar för favoriten men får ju bra lopp härifrån och skrällen ligger på lut.
Vår Vinnare :
Oxidizer

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart
Favoriten :
3 Victory Highness gör det bra och hade två raka segrar på kontot innan man provade vingarna på på rikstoton senast. Blev en fjärdeplats till slut som faktiskt var bäst hittills i den konkurrensen så formen förmodligen fortsatt bra. Rätt så bra ut bakom bilen och det krävs nog att hon lyckas hitta till ledningen för att leva upp till favoritskapet.
Motbuden :
2 Radio Gaagaa kommer från stall Untersteiner där Peter har dragit ner på verksamheten efter att ha kämpat med utmattningssyndrom. Debuterar här i ny regi och på gamla meriter ska han stå sig bra i detta gäng tycker jag. Kommer nog göra allt för att försöka hålla ut favoriten i starten.
Vinstrik herre som ska tas på allvar direkt.
9 Borups Umami vinner inte ihjäl sig direkt men gjorde ett riktigt bra lopp senast och har bra startryggar här. Tänkbar om man vill gardera brett.
5 Intouchable har gjort vassa avslutningar hela tiden utan att få vinna och kanske passar 1640 bättre för en tvärspeedig dam som detta. Gynnas av tempo och har fint spår.
Skrällen :
1 Aronia är lite intressant med dessa förutsättningar. Bara streckad på 3% trots fint utgångsläge och snabba tider i kroppen. Lägg där till att man rycker alla skor för första gången någonsin.
Henriette Larsen har kört mycket lopp åt Untersteiner och är duktig kusk.
Hade innerspår på Jägersro i februari och höll ledningen enkelt, såg ut att gå mot en bekväm seger men tröttnade lite och slutade trea.
Har inte haft så här bra spår bakom bilen på länge då hon haft bakspår eller tillägg senaste tiden.
Passas riktigt tidigt.
Vår Vinnare :
1 Aronia

Spelförslag :
DD 1 : Oxidizer
DD 2 : 1-2-3






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se