Speltips: Dagens Dubbel Tips till Bollnäs fredag 3/9

Det är inte bara Swagger som Sandra Eriksson skördar framgångar med utan även gårdagens spik 8 Devils Tongue gjorde ett imponerande lopp vid vinsten igår. Tyvärr tröttnade ledaren markant sista biten och mitt skrällbud Nehemiah hann dit på linjen.
Vet inte om det var någon häst som egentligen var bra i loppet, snarare Nehemiah som var minst dålig. Men det var ingen vidare klass på loppen heller.
Vi stannar kvar norrut och drar vidare till Bollnäs denna fredag.
Lite roligare lopp än under gårdagen och framför allt favoriter som känns givna att försöka jobba bort. 2 Best In Show i avslutningen känns klart intressantast på förhand med skoryck och lopp i kroppen.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart
Favoriten :
2 B.W. Bille har rad som lämnar mycket att önska men hade nog haft bra chans att knipa segern senast utan galopp. Innan det var det alldeles för tufft motstånd i Derbyt.
Läge här för att tidigt ta hand om ledningen och då ska givetvis vinstchansen vara god.
Men.. han har galopperat lite för ofta för att jag ska vara nöjd och samtidigt möter han äldre och tuffare hästar som knappast allihop kommer låta han sitta och mysa i spets. För mig är garderingen given och jag tycker det är en vettig favorit att chansa bort.
Motbuden :
6 Sundbo Rymling har liksom favoriten haft svårt att hålla sig till trav men här finns det fart så det räcker och blir över. Borde komma i väg ok från spår 3 och då tror jag Robert kommer vara offensiv.
Går han bara felfritt så tror jag han kommer vara långt framme.
14 Fräcke Prins har ett svårt läge med bakspår på 20 tillägg men är samtidigt van vid att runda fält i loppen. Kommer han bara till någorlunda så ska han nog vara med och utmana om segern återigen. Tidig.
9 Sölvsveds Atlas kommer från samma stall som favoriten och har ett fint spår i starten för en snabbstart. Tränaren tror inte att han plockar 20m på favoriten men kan kanske krypa ner i lämpligt läge och då har han tagit igen tillägget tidigt.
Skrällen :
3 Sör Tinder kan nog riva åt sig ledningen inledningsvis här då invändiga hästarna är lite osäkra på benen. Släpper säkerligen till favoriten om han håller ihop aktionen men har visat toppform på slutet på bra tider i mål. Inte alls borta här.
Vår Vinnare :
6 Sundbo Rymling

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
6 Vanja gör bra lopp varje start men vinsterna har inte haglat i år som föregående gjorde. Var dessutom märkligt blek senast men gick utvändigt kanske lite för länge. Normalt sett tidig men tror inte hon får någon ledning här och är där med sårbar.
Motbuden :
2 Best In Show debuterade i ny regi senast och fick ett lopp i kön där hon gick med i ryggar och avslutade helt ok. Lopp i kroppen och skoryck till den här starter är positiva faktorer och nu är det läge för ledning runt om då det inte är några speciella startraketer med framspår.
Kan bli bortglömd på raden och intressant.
11 Teton Miss Annie är nog en av de hästarna med snabbaste farterna i kroppen i loppet och även om läget är dåligt så är 11 bakom bilen inte total katastrof. Har en vass avslutning och är van vid tuffare motstånd än dagens. Mycket tidig.
3 Insignia har ett bra utgångsläge och skulle kunna komma till tät med lite medflyt. Bara streckad på 1% för närvarande vilket är på tok för lågt. Ska inte tillhöra favoriterna heller och vinner kanske lite för sällan men garderar man loppet tycker jag hpn är ganska tidig ändå.
Skrällen :
12 Shehuntyoudown tog sin livs första seger från liknande läge på Eskilstuna för tre starter sen. Satt fast med krafter starten efter och fick fritt alldeles för sent för att hinna få upp farten.
Senast var det tokhårt emot och hon hamnade alldeles för långt bak så glöm.
Visat uppåtform hela tiden och kan nog lifta med i lite bra ryggar här till en ynka procent.
Vår Vinnare :
2 Best In Show

Spelförslag :
DD 1 : 3-6-9-14
DD 2 : 2-11






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se