Speltips: Dagens Dubbel Tips till Färjestad måndag 23/8

Ny vecka och den inleds på Färjestad med tyvärr ganska så sömniga lopp. Favoriten 9 Pacific Face bör dock ha en bra uppgift i inledningen och spikas på allt mot trötta konkurrenter.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
9 Pacific Face vann det riktigt långa loppet över 4000m på Axevalla under stochampionatshelgen för att sen bli inbjuden till självaste Åbys stora pris över tre varv.
Galopperade förvånande när attacken skulle sättas in och det är inget som han brukar göra.
Normalt sett bättre ju längre distanser och 2140m är i kortaste laget men han har vunnit tillräckligt med lopp över distansen för att jag ska tro att han grejar det här också.
Den stackaren som ska svara ledningen lär få det svettigt under slutvarvet och vinstchansen ska givetvis vara väldigt bra när motståndarna inte har någon dokumenterad storform.
Motbuden :
5 Nappa Scar ju naturliga motbudet men har inte startat på ett år och kommer knappast vara på topp direkt. Att han sen ska svara favoriten hela vägen och lyckas gå undan känns långsökt.
Men Lennartsson är en taktiker och kanske att han släpper till favoriten för att lifta med i rygg och slå den på speed? Farlig i så fall.
4 Cash Okay har faktiskt även han varit med i Åbys Stora Pris 2019 när Propulsion försvarade sin titel.
Även han slutade oplacerad men det vittnar i alla fall om att det är en häst med klass som brukar hävda sig på norska V75. Får Goop i vagnen här vilket knappast är en nackdel och räknas tidigt bakom favoriten.
3 Candor Hall slog bra motståndare senast i monté och faktum är att han sällan sviker i loppen trots sin höga ålder. Kan slå till igen om favoriten sviker.
Skrällen :
1 Test Drive är en sån där häst som går med i alla tempon oavsett klass. Ska helst ha ett lopp på rulle för att vara som bäst och har perfekt läge för det här.
Med tanke på att favoriten kommer vilja hålla tempot uppe under slutvarvet så kan nog fältet dras isär och många få chansen.
Vår Vinnare :
9 Pacific Face

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
4 Marble Arch får nog bära favoritkepsen här då han har bra utgångsläge och Goop i vagnen. Inte riktigt räckt till på rikstoton på slutet men vann från dödens i liknande lopp som detta för tre starter sen. Står sig bra i nuvarande klass men bör garderas tidigt.
Motbuden :
10 Del Ray Pellini tycker jag växt en klass i år och var helt ok på V75 senast mot tuffa hästar och var före dagens favorit i mål då. Jepson körde Marble Arch i det loppet men hoppar upp här i stället den här gången så han har bra kunskap om båda ekipagen. Givetvis chansartat från bakspår men går hon som på slutet kommer hon vara med och slåss om segern.
3 Endwithastar var blek senast men fick ett omöjligt lopp och ledsnade kanske lite. Riktigt formtoppad innan det och rätt så startsnabb och högaktuell för spets här där hon har 4-2-2 på nio försök.
6 She Follow me har rätt så bra meriter men åkte på en halsinfektion i somras som gjorde att hon fick stå över en hel del träning. Gjorde comeback senast och fick ett snällt lopp av Markus.
Kan en del men frågan är om det inte behövs ett par lopp till innan formen sitter där? Endast vid bred gardering för mig.
1 Isan överraskade med två tuffa segrar i lite billigare konkurrens innan man provade V75 på hemmaplan senast som dock slutade i galopp. Lite svår att sätta in i loppet då hon inte radat upp segrar innan det men läget är bra och formen verkar vara topp.
Ändå inte tidig för mig.
Skrällen :
11 Briljant Sensation hade en riktigt bra fjolårssäsong men har inte kommit upp i samma standard under detta år. Tycker dock att man kan skönja en viss förbättring senaste starterna och har en vass avslutning om hon får rätt lopp. Lär knappast bli streckad på över 5% från detta läget men kan faktiskt en hel del.
Vår Vinnare :
3 Endwithastar

Spelförslag :
DD 1 : 9 Pacific Face
DD 2 : 3-4-10-11






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se