Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Solvalla måndag 26/7

18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

Så var Stochampionatshelgen över och inga framgångar för mig på spelet mer än ett par vinnare under söndagen. Manfred däremot satte V75:an på lördagen till andelsköparna och varje andel fick nästan 3K var på satsad 200-ring. Grattis ni som deltog!
Säga vad man vill om Redén/Örjan men det finns nog ingen i Sverige som är så bra på att ställa i ordning hästarna till de stora loppen som Daniel.
Örjan hade nog vunnit det där loppet med Honey Mearas hur dom än hade gjort.
Imponerande återigen från stall Redén.
Kvällens tävlingar från Solvalla håller hög klass och det är flertalet roliga lopp på V64 med 100k i förstapris.
Melander står för hälften av hästarna i avslutningen och kör själv min spik i omgången.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
4 Bridge Maid har haft ett litet uppehåll men det brukar inte bekomma Nurmos hästar nämnvärt.
Desto mer oroande i så fall med två galopper i raden och det faktum att hon visade rejäl nedåtform innan uppehållet. Då man inte ändrar alls i utrustningen till den här starten vill man nog se den gamla vanliga hästen innan man Haussar upp henne som favorit men det ser väldigt upplagt ut för en Kontio/Solvallalunk i spets. Startsnabb är hon och är det inte några minus i värmningen så tycker jag det är en befogad favorit.
Motbuden :
11 Genta Oh Ja verkar olikt många i loppet ha toppform men förtvivlat svårt att hålla sig i trav vilket inte heller är så kul som spelobjekt. Däremot var intrycket efter galoppen senast strålande och så fort polletten trillar ner på den här damen tror jag även segrarna kommer komma i klump.
6 Heaven Mearas provade kval till Stochampionatet senast men galopperade direkt när bilen släppte och kom sen aldrig in i loppet.
Riktigt vass starten innan från dödens och nu blir det faktiskt första gången med framspår bakom bilen. Svårt att sia om hur snabb ut hon är men i voltstart har det sett bra ut så räknar med att Jepson försöker att ladda en bit även om det blir svårt att ta en längd på 4 Bridge Maid.
7 Muzzle The Yakker har likt favoriten inte alls varit som bäst de två senaste starterna och fick t o m startförbud näst senast. Kom tillbaka under Sprintermästarhelgen men var inte alls bra och det är stora frågetecken för formen på den här.
Speciellt då Örjan kör för känner han minsta lilla tvekan så kommer han inte bruka hästen som vanligt och därmed ganska ointressant på ett spel som dagens dubbel.
Skrällen :
9 Chaebol gillar Solvalla och kommer från en bra prestation i lite enklare gäng.
Bättre läge nu trots bakspår då man har haft löjligt otur i spårlottningen på slutet med 10-10-7-12-12
Trots det två segrar i raden så anfalla bakifrån är inga problem. Lite kul till endast 4%.
Vår Vinnare :
4 Bridge Maid

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart
Favoriten :
3 Henry Flyer Sisu blir säkert favorit från ett fint utgångsläge och med en tid under 10 i raden.
Det var dock en liten hängtid bakom Sister Sledge och Bepi Bi under elitloppshelgen.
Senast blev det galopp 200m från mål efter att Mika försökte pressa sig till ledningen efter start.
Blev sen lite het i dödens och det var ganska slutsålt när galoppen kom.
Risk för liknande scenario ikväll då jag inte tror Italienarn i spets vill släppa och tycker det är en favorit i stor fara.
Motbuden :
7 Chestnut Hill vann enkelt näst senast och gav oss DD:n till 24ggr då men senast mötte han återigen Guldhästar och då blev det för svårt att räcka till.
Melander får väl varva mellan dessa lopp och guld tills hästen växer in i klassen.
Nöten sprang in $620 000 som två- och treåring i USA så helt talanglös är han nog inte.
Borde räcka långt återigen mot detta motstånd.
I skrivande stund är han streckad på ynka 8% men det är alltid missvisande en söndagskväll men jag tror inte han kommer bli favorit faktiskt.
I min bok är dubbla pengarna bra och jag tror han vinner enkelt utan strul.
2 Bubble Effe verkar skrivas upp lite överallt eftersom han är startsnabb och Italienarn vinner med det mesta han skickar hit. Senast tog han ner ledaren på Mikkeli men den hästen var bland de sämre i fältet så konstigt vore det annars. Hade inget svar mot övriga fältet efter det och gick i mål på en hög 13-tid. Kan givetvis springa fortare än så men tror han är väldigt överskattad mot dessa hästar. Bort bort bort.
Skrällen :
1 Capricornus är Melanders andra av fyra bidrag i loppet och även han en import.
Bara gjort en start på svensk mark och det var mot hästar som Cyber Lane och Short In Cash så nollan är inget att hänga upp sig på. Enklare debut kan man ju önska sig.
Kan säkert öppna bakom bilen och antingen håller Djuse ledningen eller får ett lopp i rygg ledaren.
Vinstchans oavsett.
Vår Vinnare :
7 Chestnut Hill

 

Spelförslag :
DD 1 : 4-6-11
DD 2 : 7 Chestnut Hill

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100 kr extra
  NordicBet
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Snabbast
  100 kr extra
  Betsafe
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.