Speltips: Dagens Dubbel Tips till Skellefteå måndag 19/7

Ny vecka och den här avslutas på bästa sätt med Stochampionatshelg på hemmaplan.
Blir dock ingen folkfest det här året heller men fina lopp som sig bör.
Kvällens tävlingar på Skellefteå innehåller 3 From The Mine som slog sig in i eliten förra säsongen med flertalet övertygande prestationer.
Dagens uppgift ser mer än tilltalande ut och på fyra friska ben ska segerchansen vara mer än vettig.
I andra avdelningen tror jag mest på 9 Tangen Frikk som gjorde debut på svensk mark senast och gjorde det riktigt bra. Tror att man tidigt kör framåt även idag då han är starkare än Skellefteåbodarnas hembrända och man vill nog dra sönder loppet. Står i 9ggr som vinnare just nu men skulle tro att han landar runt 5-6ggr vilket är helt ok.

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart
Favoriten :
3 From The Mine har en skräddarsydd uppgift framför sig med bra spår, kort distans och förmodad ledning tidigt i loppet där man har 14 segrar på 21 försök.
Kommer från seger och i nuvarande klass ska han vara extremt svårslagen med dessa faktorer.
Ingen idé att krångla till saker utan det bör vara spets och slut här.
Motbuden :
5 Selmer I.H är nog den som skulle kunna utmana om favoriten har en dålig dag eller gör bort sig med galopp. Distansen är dock inte hans bästa även om han har gjort bra lopp även på kortare distanser så finns risken att han blir tempotorsk. Skulle dock tempot bli för högt under vägen så går han hela vägen in i mål och tänkbart motbud i så fall.
4 Cupido Sisu vann från ledningen senast i lite enklare omgivning men visade fortsatt fin form i alla fall och skulle nu favoriten galoppera så tar han förmodligen ledningen enkelt och ska slås där.
Som det är nu tror jag inte man tar en längd sida vid sida och Uffe nöjer sig nog med att krypa ner i rygg på favoriten och hoppas på det bästa. Kan gå..
Skrällen :
6 Mily fick två lopp i kroppen efter sitt Frankrikeäventyr men har därefter tagit en kort paus igen.
Det fattas nog lite för toppformen men har nog skaffat sig en hel del hårdhet mot fransyskorna och skulle Selmer I.H hålla farten uppe utvändigt om favoriten så håller hon sin fart hela vägen över mål.
Vår Vinnare :
3 From The Mine

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart
Favoriten :
13 Lome Storm går bra varje gång och vann säkert mot enklare motstånd senast och gillar verkligen längre distanser. Därför tycker jag också att dagens favoritskap är lite i fara då han knappast snabbstartar från springspåret på tillägg utan förmodligen hamnar bland de sista i loppet.
Att sen hinna runda fältet på bara två varv kan bli tufft. Tidsmässigt säkert bäst här men riskerar att bli slagen på speed av någon smygkörd som får bättre resa.
Hade det varit 500m längre eller mer hade jag spikat direkt. Nu tvekar jag kraftigt då han är överspelad som favorit.
Motbuden :
9 Tangen Frikk stod för en imponerande Sverigedebut när han tidigt kom till ledningen och försökte dra i ett så hårt tempo som möjligt trots den dryga distansen. Höll sånär på att bli överflyglad ändå på bortre långsidan men svarade med frambenen och visade sen moral hela upploppet ner mot stallkamraten Grisleprinsen G.L.
Trea i samma lopp var dagens favorit men då stod man inte på lika start som idag utan Tangen Frikk hade 20m till godo. Tror dock att 9 Tangen Frikk kommer att tidigt avancera framåt även i detta lopp för att dra hårt i ledningen då han lever på sin styrka.
Mitt första streck i loppet.
8 Kalmar skall dock inte underskattas och jag trodde nog detta skulle bli favoriten i loppet.
Galopperade i årsdebuten men kom tillbaka på ett bra sätt och fick en urblåsare till denna start.
Högkapabel herre som alltid presterar i loppen om felfri och slutar nog i främre träffen återigen.
10 Källsjöviking är kanske huvudet sämre än de bästa i loppet men Mats Gällerstedt är duktig med kallblod och man ska nog inte nonchalera hästens fina form helt.
Till endast 3% tycker jag man kan strecka om man vill ha med en rensare i loppet.
Skrällen :
7 Järvsögrej har ingen rolig resultatrad men var med i samma lopp som favoriten och min vinnare Tangen Frikk senast. Tog en invändig resa samtidigt som Tangen Frikk drog hårt i spets och det verkade passa Järvsögrej för i sista sväng kom han fram i rygg på ledaren och såg segerfarlig ut men fick aldrig chansen. Liknande läge idag för en invändig resa och med lucka kanske han kan utmana om att rensa bort 99% av alla kuponger?
Vår Vinnare :
9 Tangen Frikk

Spelförslag :
DD 1 : 3 From The Mine
DD 2 : 8-9






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se