Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Hagmyren tisdag 6/7

18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

Inte lät man vinnarelden slockna under gårdagen och 26ggr pengarna på dubbeln var riktigt bra och min spik 6 Mill Cava gav nästan 5ggr som vinnare vilket överraskade lite men vi klagar inte.
Även chansspelet med 10 Modern Times var inte helt oävet då hon avslutade riktigt vasst fram till tredjeplatsen och såg faktiskt aningen vinstfarlig ut ett tag på upploppet till bara 2% och lägsta oddset var över 100ggr med henne.
Fina formen håller i sig således och till kvällens lopp på Hagmyren är det kallblod för hela slanten.
Två stora favoriter på förhand men jag tycker den första är ytterst tveksam efter senaste prestationerna och spelar ett annorlunda förslag den här gången.
Min raka dubbel 8-12 bör ge mellan 40-50ggr men jag minigarderar en aning.
Spelförslaget hittar ni längst ner som vanligt.

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart
Favoriten :
4 Lesja Odin var en snackhäst som kom med 29 raka segrar innan första förlusten kom och vips så är det två raka tredjeplatser istället och där han senast avslutade helt ok men utan chans på vinsten då Mats E Djuse höll ett bra tempo i ledningen och inte gav köhästarna en chans.
Normalt sett borde det vara toppchans och speciellt då Ulf Ohlsson svingar sig upp bakom istället för tränaren Öystein Tjomsland.
Motståndet är rätt så klent så visst måste vinstchansen vara riktigt bra men spelvärdet är riktigt uselt.
En så här stor favorit som brakar till spets och ”bara vinner” kan ändå ge ett visst värde men så här stor favorit med tveksamma insatser på slutet lockar ändå till gardering.
Motbuden :
3 Valle Storm kommer från stall J-O Persson som är den som ska hedras i loppet och Mats mötte favoriten senast men visade ingen speciellt respekt då och med tanke på läge och spetsbud så skulle jag tro att han vill prova i spets även med Valle Storm.
Senast körde han Järvsö Tord mot favoriten och galopperade då bort segern med 50m kvar så revanschlustan finns nog där även med Valle Storm som biter ifrån sig bra i ledningen han med.
8 Norrbo Odin brottas med att hålla ordning på benen emellanåt och mår säkert bra i kuskförstärkning i form av Rickarn N Skoglund. Gynnas av att ha blivit nedstruken ett spår vilket gör stor skillnad och fart finns det i hästen. Skulle gynnas av att favoriten får svar om spets och göra lite jobb. Då kan avslutningen bita bra för formen är ok bara man håller sig i trav.
6 Edbest får en av de hetaste kuskarna i vagnen. Sex segrar på 26 starter senaste månaden ger en segerprocent på nästan var fjärde start.
Hästen är inte alls så tokig och skulle man komma förbi samtliga i starten så provar man nog i ledningen för där är han obesegrad efter tre försök. Provade rikstoton senast och liftade med till femtepriset efter att man försökte utmana sista halvvarvet. Passas.
Skrällen :
11 Månremus och 12 Vimse Lars är två typiska skrällar i ett lopp som detta. Båda har bra kuskar i vagnen och bra fart under hovarna men ger inte alltid allt i loppen.
Skulle favoriten ha en dålig dag och man vill gardera loppet brett skulle jag strecka båda.
Vår Vinnare :
8 Norrbo Odin

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
12 Nårje är något svår att räkna på och man lär få sitta med hjärtat i halsgropen om man spelar för en galopp på vägen är mer regel än undantag på sistone.
Spåret är väl som en kort galopp i sig så det vill nog till att han håller någorlunda ordning på benen den här kvällen om det ska räcka till seger. Två senaste starterna har slutat med seger trots galopp och det går sannerligen undan mellan galopperna.
Får han bara trava in sig ett varv så tror jag att han ska kunna hålla sig i skinnet och felfri tror jag han vinner med halva upploppet.
Kommer bara galoppen första varvet tror jag han har vettig chans att komma ikapp och förbi ändå.
Riktigt bra segerchans.
Motbuden :
7 Prins C.K är den som favoriten verkar ha mest respekt för och jag förstår varför. Inte riktigt rosat marknaden i år jämfört med tidigare men verkar närma sig toppformen allt mer.
Näst senast vann han enkelt efter att ha avvaktat med attacken till sista sväng och senast galopperade han i början på upploppet helt omotiverat med vad som såg ut en vattentät seger.
Mats E Djuse känner hästen väl och kommer ge favoriten en match om segern men tror det krävs en större galopp om han ska hålla undan.
2 Grude Tilla vann senast med Uffe men är tränarkörd nu vilket är ett litet minus. Bäst på kortare distanser och brukar söka ryggar över full väg men får hon perfekta loppet kan det räcka hela vägen.
Dock mer streckad än 7 Prins C.K i skrivande stund vilket är aningen för mycket och försämrar spelvärdet markant.
6 Tåga Viktor går med i de flesta tempon men vill inte göra så mycket på egen hand och därav fler andra/tredjeplatser än segrar. Men formen är bra och båda favoriterna har osäkra ben som ofta slår på galopp så bakom dessa är han ett segerbud.
Skrällen :
5 G.G Qurre är ingen vinstmaskin han heller men har gjort det bra mot tufft motstånd och fått riktigt bra tider i kroppen. Sånt kan ge utslag när man går ner i klass och får lite mod om man känner att man rår på motståndet.
Vår Vinnare :
12 Nårje

Spelförslag  :
DD 1 : 4-8 ( 3-6 med lägre insats)
DD 2 : 12 Nårje

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100 kr extra
  NordicBet
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Snabbast
  100 kr extra
  Betsafe
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.