Speltips: Dagens Dubbel Tips till Gävle tisdag 15/6

Ingen DD igår men 4 Rally Ida föll verkligen med flaggan i topp. Fick dra fram vinnaren hela sista varvet i stort sett och höll strålande till andraplatsen så lite synd.

Kvällens dubbel från Gävle ser ganska svår ut och nu får det vara slut på favoriter som håller från ledningen. Jag tror det kan smälla rejält i avslutningen och sågar båda favoriterna ikväll.

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart
Favoriten :
4 Zack Bris gjorde en blek årsdebut men blir ändå knapp favorit här även om det är oerhört jämnt spelat på förhand. Går säkert framåt med loppet i kroppen och nu rycker man alla skor för första gången så uppenbarligen förväntar man sig en bättre insats.
Oskar säger att han är osäker på formen och det får man ju ta på allvar.
På plussidan är mycket bättre spår, startsnabb, Jänkarvagn, helstängt och barfota runt om.
Svårbedömd.
Motbuden :
1 Balder D.K hade ett halvdåligt utgångsläge senast men kom igenom fint varvet från mål och togs upp i sista sväng för att spara krafter. Väl ut i spåren igen såg det rätt så klart ut trots att favoriten ledde men då kastade han sig i galopp istället.
Det var allt annat än tomt i det läget och minst en andraplats som rök. Troligtvis segern.
Spåret nu kan bli en fälla då han bara är medel ut men hittar han bara ut blir han garanterat segerfarlig. Å andra sidan har jag inte gett upp spetskampen helt då ingen är sådär blixtrande ut så kanske att man kan hålla upp med hjälp av övriga?
2 Harper Seabrook har ett perfekt spår här då han går allra bäst med rygglopp. Kanske att man kör annorlunda denna gång över korta distansen men oavsett så ska han räknas tidigt.
7 Isa är det som jag tror kommer sitta i front efter 500m. Frågan är bara om det blir för vass inledning men hon kan springa en 10-tid i front vilket borde räcka väldigt långt i detta gäng om inte öppningen fäller henne.
Skrällen :
6 Ricke är med där framme och hugger utan att få vinna. Senast var avslutningen dock riktigt pigg och mycket bättre än på länge så formen är nog på väg åt rätt håll.
Kan nog en del om han bara kommer till från spåret.
Vår Vinnare :
1 Balder D.K

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart
Favoriten :
1 Violette Face kunde inte utnyttja springspåret senast på V75 men Oskar tycker innerspåret är lättare att försvara. Jag tycker dock inte att det var speciellt mycket tryck i hästen senast och det är inte jättemycket sämre motstånd här. Räknas från spets men känns ytterst sårbar.
Jag provar att såga helt.
Motbuden :
3 Freckless brukar öppna bra från start och utmanar nog favoriten om spets inledningsvis men jag ska erkänna att jag har dålig koll på hur vass Claes Stolt är i jollen så jag vågar inte sia om starten alltför mycket. Klart är dock att hästen är bra nog för att vinna detta och bör vara långt framme.
15 Västerbo Grosbois brukar starta i guld så handikappas med 40m tillägg här.
Dock är jag inne på att han kommer komma riktigt bra på det tidigt här då han dels är ensam på sin volt plus att han är snabb från start så första tillägget borde han äta upp innan första kurvan.
Skulle du sätta Milligans School eller On Track Piraten här skulle han knappast vara streckad bara på 6% så jag tycker värdet är rätt så tilltalande faktiskt även om han givetvis måste vara bra för att plocka alla längder.
10 Orlando är bra i grunden och återkommer här efter ett halvårs bortavaro.
Borde räknas direkt och har fått ett helt ok utgångsläge med tredjespår på 20-fållan. Man rycker alla skor direkt vilket också är positivt. Van vid mycket tuffare motstånd.
11 Okashi Cheri, 6 Lövdala Symphonie, 5 Romeo Dana och 13 Saga Doc är sådana hästar som är totalt ospelade och egentligen tror jag kanske inte att vinstchansen är speciellt stor men då jag tror det kan smälla rejält vill jag strecka ett par riktiga kantbollar också.
Skrällen :
4 Ozzy's Melody har varit struken efter senast så man vill ligga lite lågt på förhand men hästen brukar kliva iväg bra i volten och skulle det rent av bli en strykning invändigt så är han mitt klara spetsbud.
Senast ryckte man framskorna och det föll väl ut med en vinst så nu provar man att rycka även där bak. Tycker 5% är på tok för lite då det luktar skräll i loppet.
Vår Vinnare :
3 Freckless

Spelförslag :
DD 1 : 1-2
DD 2 : 3-15**-10-4-5-13-6-11* (i den ordningen om du vill ha färre kombinationer)*






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se