Speltips: Dagens Dubbel Tips till Romme fredag 11/6

Jodå.. Det blev allt son och far på dubbeln igår och tippade till och med rätt på oddset.
14ggr satt som en smäck och med stor tuppkam går vi på raka dubbeln även ikväll.
Svårgarderade lopp från Romme om man ska välja den vägen då motbuden är svaga och då måste man ta fram stora penseln i så fall.

Dagens Dubbel 1 – 2640m Voltstart
Favoriten :
1 The Engine är inte svår att gilla. Tog sin andra seger senast på ett imponerande sätt. Var kanske inte i blodigaste sällskapet men det är det inte ikväll heller.
Tog spets senast men släppte efter lite tryck och gick ut och tog återigen över och blev pressad återigen halvvarvet från mål men gick säkert undan till enkel seger.
Westholm har stallet fortfarande i bra form och brukar vara offensiv i loppen.
Vettig favorit när motståndet är ganska svalt och spetschansen nästan garanterad.
Motbuden :
10 Zinco Jet kommer dra på sig mycket spel men det är ingen lätt uppgift med 40m på favoriten att hämta in. Satt fast senast så den nollan i raden tar jag inte så allvarligt på. Värre då att han stannade betänkbart i starten innan och har i ärlighetens namn inte sett lika vass ut på slutet.
Ska utmana här men spelvärdet är ganska lågt även om han går bäst med ryggresa.
3 Bästa Sebbe från Nurmos verkar bli bättre för varje start men samtidigt tycker jag inte det är tillfälligheter att det är så många andrapris och få segrar. Håller ofta farten och slutar i striden men blir ofta nerspeedad av någon som fått bättre resa.
Tycker han blir lite överspelad på läget här.
13 Empire Garbo hade en riktigt bra unghästkarriär men har haft det lite trögare efter det. Rent tidsmässigt ska han duga här och blir intressant med Erik upp.
Krafter kvar senast och tränas av Svante Båth.
Skrällen :
6 Carlos Messi testades barfota runt om senast och vann för första gången på länge. Han behöver ju det där perfekta loppet numer men såg kraftigt förbättrad ut senast så 3% är ändå spelbart.
Vår Vinnare :
1 The Engine

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
2 Hazard Boko har fått ett perfekt spår här och älskar att gå i ledningen. Åtta segrar på fjorton försök (plus fyra andraplatser) men brukar också tävla i lite hårdare sällskap än detta.
Kommer utmanas första biten men har svårt att se att någon tar en hel längd i starten.
Kommer bli och ska vara favorit i loppet. Bra chans om han slipper tokkörning.
Motbuden :
4 Coin Perdu är knapp favorit just nu men så kommer det inte att förbli då han knappast kommer förbi Hazarden i starten. Kanske kryper ner i rygg men oavsett så var han fin vid segern senast men mötte då t ex Zinco Jet från första avdelningen så lite skillnad på motstånd ikväll.
Ändock första motbudet.
6 On Track Piraten verkar aldrig få ålderskrämpor och går ner ganska rejält i klass till den här starten.
Jag skulle inte bli förvånad om han går ut och bara vinner ett sånt här lopp men inte heller om han blir oplacerad från dödens.
Hästar av den här kalibern har ofta hög lägstanivå så jag lutar mer åt succé i så fall och visst vore det kul om han fick vinna ett lopp även denna säsong.
1 Going For Gold Zaz är för dom som vill gardera riktigt brett i loppet.
Brukar söka rygglopp nu för tiden och visst kan han få ett perfekt lopp i rygg på ledaren här och därifrån har hästar skrällt förr. Lite långsökt dock.
Skrällen :
5 Ajlexes Cubano har jag haft som skrällbud varje gång på slutet och han har inte gjort mig besviken trots att segrarna uteblivit. Bortsett från meningslösa speedracet senast så har han levererat varje start på slutet och i början av April höll han strålande i dödens på Chapuy och har visat fortsatt form efter det. Totalt ospelad till 0% tycker jag är hårt och lite orättvist men vi tackar och tar emot.
Visst, det måste nog klaffa maximalt om det ska bli seger men jag tror han slår de flesta i loppet trots procenten och ett kul platsspel/tvillingspel är han.
Vår Vinnare :
2 Hazard Boko

Spelförslag :
DD 1 : 1 The Engine
DD 2 : 2 Hazard Boko + (6 On Track Piraten med mindre peng)






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se