Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Romme fredag 4/6

18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

Tyvärr ströks min spik under gårdagen men tippade rätt vinnare i avslutningen i alla fall där Fredrik Persson fick stjäla loppet totalt med 3 Arvid S.H.
Inte mig emot och 4.43 som vinnare var tacksamt.
Kvällens lopp från Romme håller hög klass och jag kunde inte sära på hästarna i någon avdelning så det fick bli två i varje men intressantast är 7 Syoss i avslutningen då han verkar bli bortglömd till den här starten.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart
Favoriten :
6 Eld Tekno har varit bra varje start och kallblodskungen J-O Persson säger att han är den klart hetaste segerchansen av sina och då de tillhör de mest betrodda så får vi lita på vad han säger då han oftast har rätt angående sina hästars chanser men jag är inte säker på att han blir släppt till någon tät och kommer 10 Oppgårdsdrängen ifatt varvet från mål kan den bli tuff.
Står ändå 20m bättre till än senast och nu rycker man alla skor för andra gången i livet. (oplacerad i hårt gäng första) så vettig favorit givetvis.
Motbuden :
10 Oppgårdsdrängen har dock slagit favoriten två starter i rad men det var som sagt från lika start och enligt tränaren ska det bli tufft att hämta in 20m extra.
Jag är dock inte helt enig då jag tycker han visat riktigt bra form när han slapp norrlands vinterbanor och ensamt tillägg är inte lika farligt och fältet är litet.
Jag tycker värdet är riktigt bra på 10 Oppgårdsdrängen när han inte blir favorit.
5 Wolt kommer från samma stall som ovan och galopperade visserligen senast men hade nog varit segerfarlig återigen annars. Van vid tillägg och Kontio passar bra på kallblod.
7 Soldhöjdens Drake har ännu inte vunnit i år på sina fyra starter men varit bra varje gång utom vid galoppen i årsdebuten då. Bästa loppet gjorde han för just Jansson för tre starter sen där han kopplade grepp efter en perfekt styrning av Torbjörn men blev nerspeedad sista biten.
Får han loppet dyker han nog upp där framme återigen.
3 Mjölner Rönner var blek senast trots bra resa men tränaren säger att det berodde på foderbyte.
Tar spets här och vill prova där säger man.
Tror inte det håller till vinst men kan häxa till det för favoriten.
Skrällen :
8 B.W Bille är sista bidraget från stall Persson och här kör chefen själv och även om det inte indikerar bästa chansen från stallet som det normalt sett brukar göra så är han ju ändock en fena på att köra den gode Jan-Olov så till 2% tycker jag man bör strecka om man garderar loppet.
Vår Vinnare :
10 Oppgårdsdrängen

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
6 Quarcia får gälla som min favorit även om strecken ser konstiga ut så här kvällen innan då förhandsfavoriten strukits så vi får gissa oss fram lite.
Jag tycker 6 Quarcia ska ha bra vinstchans från ett bra spår och även om tränaren aviserade rygglopp tror jag man ändrat uppfattning nu när favoriten inte kommer till start.
Körande Kim Moberg är riktigt duktig och känner hästen väl.
Från ett perfekt spår tror jag hon tidigt kommer till spets och blir sen svårslagen.
Motbuden :
7 Syoss är nog farlig att underskatta här. Vann enkelt i årsdebuten och hade lite otur senast på V75 med dåliga ryggar i loppet som Swagger galopperade bort segern.
Möter inte alls lika hårt motstånd här och ska med på alla kuponger.
9 Adi Gallia var ganska påpassad i det loppet som 8 Valley Brodde vann senast men felade bort sig direkt. Magnus får en ny chans här och spåret behöver inte alls vara så dumt.
Vinstrik häst som borde stå på tur för ny seger snart.
8 Valley Brodde hann dit på linjen före en bra Bag´s Simoni senast men avslutningen var riktigt vass då han satt långt bak i sista kurvan. Gynnas av strykningen och Örjan upp är ju ingen nackdel.
Borde utmana om segern trots spåret.
1 Zinco Jet hade jag nog tippat etta från ett annat spår då han utan tvekan tillhör de bättre i fältet men innerspåret är inte alls bra och han riskerar att bli fast.
Skulle Kontio hitta ut så lär han utmana om vinsten. Risk för att han blir överspelad dock så avvakta morgondagen.
2 Manuzio Hanover kom med fina vitsord till stall Melander och har givetvis gjort skäl för havren då han plockar pengar i nästan varje start. Dröm för en hästägare men som vinnarobjekt? Nja.. Jag har inte känsla alls för att han ska vinna. Man säger att han gjorde bästa loppet i år senast men då var han ju ”bara” tvåa spelad till 1.47. Tvåa är väl bra? Jodå, men jag tycker mest han håller farten över upploppen och jag saknar lite av explosiviteten han hade som yngre. Nja. Pass från mig.
Skrällen :
3 Mellby Don Juan vann näst senast efter en bra resa och det är nog det som krävs nu för tiden. Hästen är dock bra i grunden och lite småintressant med Jansson upp då han alltid kör vårdat.
Perfekt spår då han är snabb ut bakom bilen men blir nog svårt att svara utvändiga hästen första biten men kan få tredje inner och lucka.
Vår Vinnare :
6 Quarcia

Spelförslag :
DD 1 : 6-10
DD 2 : 6-7

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100 kr extra
  NordicBet
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Snabbast
  100 kr extra
  Betsafe
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.