Speltips: Dagens Dubbel Tips till Åby torsdag 3/6

Blygsamt DD-odds även i tisdags men den var i alla fall rätt och man får nog börja vänja sig vid lite fler favoritdubblar nu när det blir varmare väder.
Två fina lopp från västkusten bjuds vi på under torsdagssolen och än så länge är 1 Townshend Broline ganska stor favorit (41%) i avslutningen vilket jag inte köper alls så den ska vi nog kunna jobba bort.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
2 Romero är en av 3-4 stycken som höjer sig över övriga här i detta inledande lopp.
Blir nog rätt stor favorit från perfekt spår och Conrad Lugauer har ju stallet i toppform så med tanke på att han vann mot likvärdigt gäng senast så bör vinstchansen vara god återigen.
Blir dock ingen ledning direkt för den tar nog invända 1 Unico Broline men man brukar köra offensivt med den här herren och jag tror han tidigt blir släppt till spets.
Svårslagen.
Motbuden :
1 Unico Broline gjorde ett bra lopp senast och avslutade bra efter luckan kom i slutsvängen. Stefan Persson är inte direkt Jorma Kontio när det kommer till att svara spets så jag tror man släpper om bara favoriten kommer tidigt eftersom man har open stretch att tillgå.
Kommer utmana till slut och inte otänkbar.
6 M.T Oscar har jag varit och petat lite på emellanåt för jag tycker hästen är ärlig och alltid gör sitt bästa och har en jämn lägstanivå. Gick bra som tvåa från rygg ledaren senast på Jägersro och blir det tempo på loppet så har han en bra avslutning.
9 Dornoch Am galopperade senast men gick bra innan det och jag trodde ju lite på honom senast på Axevalla så han får en chans till då han bör bli bättre för varje start och nu kör Christoffer själv vilket jag ser som positivt.
Skrällen :
3 Bransbys Juke Box har fått ett bra spår och Crebas är nöjd med förberedelserna inför loppet.
Nu rycker man alla skor återigen som för två starter sen och det fungerade väldigt bra då som trea.
Behöver kanske ha optimalt lopp för att utmana om seger men till 2% är han ändå intressant.
Vår Vinnare :
2 Romero

Dagens Dubbel 2 – 2640m Autostart
Favoriten :
1 Townshend Broline tar inte ledningen men bör få ett passande lopp på innersniffen hur som haver.
Gillar distansen och stallet är positiva men jag tycker nog han blivit lite väl stor favorit då han inte alls var bra senast i Danmark. Nja.. inget värde alls just nu till 41% tycker jag.
Motbuden :
3 Arvid S.H tycker jag nog borde vara favorit i loppet med tanke på att han går ner ganska mycket i klass till den här starten. Van vid V75-motstånd och till enbart 13% från passande läge tycker jag han är klart intressantast.
5 Enjoy The Game gillar jag skarpt i ett lopp som detta. Okomplicerad häst som gillar hårda tempon och inte omöjligt att Steen Juul tidigt söker sig framåt i loppet. Bör streckas på alla seriösa kuponger som inte singlar.
10 Dortmund mötte favoriten senast och var flera längder före i mål. Lever på sin styrka så distansen passar bra och borde vara långt framme med vettigt lopp.
9 Thriller N.P har inte startat sen början av 2020 och har haft problem med fräschören hela tiden.
Kom tillbaka i mitten på maj och Jepson fick verkligen bära honom i loppet men galoppen halvvarvet från mål var nog oundviklig. Annars hög kapacitet och kan absolut runda ett sånt här gäng alla dagar i veckan så att kolla värmning på den här är nog viktigt.
Skrällen :
8 Bag's Simoni är helt ospelad för tillfället och jag förstår varför med det risiga spåret men hästen håller bra form och är riktigt snabb bakom bilen så förhoppningsvis kan Henna trycka sig till spets och släppa till någon bra. Då har hon en riktigt vass avslutning i så fall.
Vår Vinnare :
3 Arvid S.H

Spelförslag :
DD 1 : 2 Romero
DD 2 : 3-5-8-9






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se