Speltips: Dagens Dubbel Tips till Halmstad måndag 31/5

Baksmällan efter helgens lopp kommer nog sitta i ett par dagar och man kommer tycka de flesta lopp ser småtråkiga ut men samtidigt är sommartravet här med stormsteg och vi har både sprintermästaren och stochampionatshelgen kvar att se fram emot.
Stort grattis till Örjan/Redén till vinsten i alla fall och det var nog skönt efter fadäsen med Proppen.
Kvällens dubbel från Halmstad känns ändå ganska småintressant och jag tycker mig ha en intressant vinnare i avslutningen till ynka 5%.
Kommer nog stiga under morgondagen men tillhör nog knappast favoriterna.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
9 Golden Guard blir ganska stor favorit här trots bakspåret. Inte så konstigt kanske när samtliga på framspår har exakt noll segrar tillsammans sista fem starterna.
Har i alla fall visat full form senaste starterna och även om de flesta segrarna kommit från ledningen så går han alldeles utmärkt även bakifrån.
Jonathan känner hästen väl och vettig favorit på förhand även om loppet är vidöppet och spelvärdet därav lågt på alla favoriter.
Motbuden :
11 Mystic Mom är van vid lite tuffare hästar än detta och Jerry Riordan har ju redan visat vilken form han har på stallet för tillfället. Bara 8% på en tvärspeedig häst som ”måste” anfalla bakifrån känns riktigt bra. Första motbudet och bra vinstchans om det bara blir lite lite tempo.
12 Spartak Face har ju iskallt spår men Lugauer har även han full form på stallet och den här är rätt så bra för klassen. Tänk på att han passas extra om det blir en strykning invändigt då spår 11 är mil bättre än spår 12.
10 Peakadilly har inlett året med två segrar men senast blev det galopp.
Vunnit mestadels av segrarna i Danmark och är kanske inte riktigt lika vass som favoriterna här men kan få perfekta loppet i rygg på någon mer betrodd och då biter nog avslutningen bra.
5 Ironman Pellini är inte så tokig egentligen men det var länge sen han visade den där riktiga vinnargnistan och jag står över spel ikväll. Pass.
Skrällen :
1 Borups Racing hade en rykande avslutning senast från svårt läge i kön och har mycket bättre utgångsläge ikväll. Går bra hela tiden och måste nästan komma närmare segern för varje start.
Kanske redan ikväll?
Vår Vinnare :
11 Mystic Mom

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart
Favoriten :
1 Black Mission är tidig favorit vilket förbryllar lite då innerspåret lätt kan bli en fälla här med startsnabba konkurrenter utvändigt. Har annars gått bra i nuvarande klass och att Uhrberg kör tycker jag är plus istället för Steen Juul.
Kan gå om det löser sig.
Motbuden :
6 Wolf Of Wallstreet är ny i träning hos Conrad Lugauer och man rycker alla skor direkt för första gången vilket är en signal på att man förväntar sig en bra insats direkt.
Känslan är att Conrad kommer trycka av honom rejält från start för att ta över ledningen tidigt och då kan han bli en tuff nöt för övriga att knäcka. Bara 5% känns hyperintressant.
7 Kondor Dream går bra varje start och verkar bli lite bortglömd här till bara 9%.
Hävdat sig väl i V75-lopp och trots spår långt ut på vingen borde man hitta en ok position i loppet.
Avslutar starkt och min 2-3:e häst i loppet.
9 Baltimora Spav är ett helt osynat kort för mig men kommer med bra rapporter från Italien. Jag vill nog dock se honom mot denna typen av motstånd innan jag streckar.
Skrällen :
3 Eye In The Sky är den jag tror tar spets initialt men Claes Svensson säger att hästen inte tål tryck under vägen så det låter ju som att man vill släppa till någon bra. Förhoppningsvis till min idé i loppet och Lugauer bara kommer iväg bra.
Kan vinna med lucka till slut och ställer förmodligen till det för favoriten i starten.
Vår Vinnare :
6 Wolf Of Wallstreet

Spelförslag :
DD 1 : 1-9-11-12
DD 2 : 6 Wolf Of Wallstreet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se