Speltips: Dagens Dubbel Tips till Hagmyren fredag 28/5

Vi går för Home Run i veckan då alla tips har suttit hela veckan. Inget odds att skryta om under gårdagen då fler än jag räknade ut loppscenariot i inledningen och gjorde Hanna till favorit.
Eller kan det vara så att mina tips är så heta så man styr vem som blir favorit? : )
Riktigt så stor är inte tuppkammen ännu men det var i alla fall minsta möjliga antal kombinationer igår och fem gånger degen tillbaka är inte kattskit.
Lite annorlunda dubbeltips ikväll som inte är lika ingående då jag vill ge mina tankar angående Elitloppet innan helgen vilket kommer postas separat dagen innan.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart
7 Steinfaks tycker jag är en vettig favorit om än knapp sådan då han är rejäl och sällan gör ett dåligt lopp. Barfota runt om är ett klart plus för honom.
4 Guli Rubin slog faktiskt favoriten på Gävle och nu står han gynnsamma 20m före vilket kan likställas med framspår kontra bakspår i Gävlestarten. Borde kunna köra sig till ledningen här och är hästen att slå.
Två betrodda så nu vill jag ha två skrällar med på systemet.
2 Demex hade lite otur senast och drogs bakåt men avslutade vasst till tredjepriset när luckan kom.
Brukar smygas och kan få perfekta loppet här i rygg på ledaren om inte J-O Persson lurar alla och provar i ledningen. Faktiskt obesegrad i spets efter sju försök. Kanske långsökt men har i vilket fall toppform och klart intressant till endast 5%
9 Pydin blir väldigt bortglömd här och har extremt höga toppar när han får aktionen att fungera och verkar trivas med Tomas Pettersson i vagnen. Det blir ingen Elitkamp i år som man sparat hovarna till så därför rycker man skorna här istället vilket är andra gången i livet (galopp första ggn) men tränaren säger att det är stora plus barfota runt om.

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart
10 Conrads Rödluva är ju en undantagshäst som normalt sett rundar det här gänget alla dagar i veckan men var väldigt blek i årsdebuten och även om man ”skyller på” skit i kroppen så känns det inte som att man kommer vara speciellt offensiv till denna starten så jag står helt enkelt över och chansar bort favoriten ikväll.
6 J.H Mannerheim har absolut toppform och har vunnit både bakifrån och från spets senast och jag tror han har fin chans att ta tredje raka här. Borde kunna få ta över ledningen tidigt från 5 Doctor Doxey Zenz.
Vet att 1 och 3 är startsnabba likaså men ska dom svara doctorn så kommer J.H Mannerheim få en bra resa i draget ändå.
7 Global Adventure förstår jag inte riktigt varför han är streckad på endast 6% ikväll. Har gjort tre bra lopp i rad utan att få vinna men två senaste i mycket tuffare konkurrens. Vunnit 16/32 lopp så är ingen bluff. Kan få perfekt lopp i draget här och intressantaste strecket på förhand.

Spelförslag :
DD 1 : 2-4-7-9
DD 2 : 6-7






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se