Speltips: Dagens Dubbel Tips till Boden torsdag 27/5

Tuppkammen växer med ytterligare en dubbel i tisdags. Dessutom var både förstarankade och redan i ingressen trodde jag att Sibylle Tinter skulle ta en dubbel.
I och med att man känner sig odödlig så tror jag att jag hittat en vettig rak dubbel till kvällens tävlingar. 8 La Norna i inledningen har vunnit 9/10 segrar från ledningen och med strykningarna tror jag Hanna styr på direkt för att ta över.
I avslutningen så imponerade 9 Leave Your Socks On storligen senast och från ett ok bakspår tror jag han återigen blir svårslagen.
Vill man gardera någon av mina spikar skulle jag trots allt gardera i avslutningen då det är mer som ska klaffa där.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart
Favoriten :
12 Ladybug Lara blir favorit efter lite strykningar och gjorde ett bra lopp bakom favoriten i andra avdelningen. Fick dock ett perfekt lopp hela vägen och kunde anfalla i sista sväng men kunde inte plocka ner Leave Your Socks On.
Detta var andra loppet efter uppehåll och toppformen bör närma sig men jag undrar om Salmela har anmält till fel avdelning för står ganska hårt inne i detta lopp på pengarna.
Man gillar ju kombinationen av Petri/Uffe så klart att hon kan vinna detta från ett bra läge.
Speciellt då värsta motbudet ströks men det luktar lite skräll på förhand.
Motbuden :
8 La Norna vann näst senast efter tidig ledning och var ute mot övermakten senast.
Visat bra form starterna innan senast men man ska ha med sig att hon har vunnit 9/10 segrar just från ledningen så hon trivs nog allra bäst där.
Med bara tre hästar på startvolten är det dock inte otänkbart att Hanna är offensiv direkt efter start.
Bra chans i så fall. Sårbar från kön men bakom de två mest betrodda är det otroligt öppet och jag kommer satsa mina ägg i samma korg på att Hanna vet vad som gäller med La Norna.
13 So Gå Kleopatra behöver nog ha lite tur från det här läget men tidsmässigt kan hon utmana de bästa i loppet och hon står bra inne på pengarna.
Kan vara ett kul streck till 6% vid bredare gardering.
6 Lollipop Girl är påpassad till denna start men segrarna kommer alldeles för glest nu för tiden för att motivera höga procenten.
Möter inte mycket och på V64 skulle jag strecka om jag inte spikar men på DD tycker jag inte det finns något värde alls. Pass.
Skrällen :
4 Affair Amok ska spara speeden så länge det går vilket gör att hon inte vinner så ofta men är ofta med i främre träffen. Har inlett året helt ok och har inte varit sämre än femma på årets sex starter.
Med bara tre hästar på startvolten och bättre spår efter strykningarna borde man få ett perfekt lopp.
Sen ska bara luckan komma i rätt tid så kan nog första årssegern komma till ynka 4%
Vår Vinnare :
8 La Norna

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
9 Leave Your Socks On övertygade stort senast när Mika tog dödens frivilligt och höll tempot uppe trots bra häst i ledningen. Kopplade enkelt grepp redan i början på upploppet och svarade ärligt på anfallen bakifrån. Såg smällfin ut och blir nog svårslagen här med någorlunda vettig resa.
Motbuden :
1 Maxi är naturliga spetsbudet och har gått i spets tre senaste starterna med en seger och två tredjeplatser som facit. Även rygg på en hårddragande Anthem vore inte fel.
Räknas tidigt bakom favoriten.
7 Amperage Hanover har gjort bra lopp på slutet och som brukligt med Salmelas hästar så kommer han mer för varje start. Halvlurigt utgångsläge som kan ge en jobbig inledning men är långt framme om det löser sig.
10 Kalles Caviar Ås och 8 Yakari är två starka herrar men med svåra utgångslägen.
Skulle loppet bli överpaceat med t ex en hårddragande Anthem i ledningen så kan det gå trots läget men ett sånt scenario bör gynna även en formstark favorit.
Skrällen :
6 Anthem är ständiga skrällen. Bra fart de gånger han håller sig i rätt gångart men de är lätträknade.
Fördel med framspår bakom bilen och skulle Sandra få iväg henne från start kommer man köra framåt tills man får ledningen och sen hålla ett jämnt hårt tempo.
Segeraktuell i så fall.
Vår Vinnare :
9 Leave Your Socks On

Spelförslag :
DD 1 : 8 La Norna
DD 2 : 9 Leave Your Socks On






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se