Per Anderssons blogg

Speltips: Dagens Dubbel Tips till Eskilstuna tisdag 11/5

18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

Kvällens dubbel från Sundbyholmstravet ser rätt så intressant ut då favoriten i inledningen galopperar i stort sett varje start så att chansa bort den på ett spel som dagens dubbel känns givet.
Plockar med bara skrällar och en betrodd från bakspår för att gardera mig lite.
I avslutningen tror jag 7 Indy Lane har bra chans på tredje raka då spetsbudet gärna släpper till just honom.

Dagens Dubbel 1 – 2640m Voltstart
Favoriten :
2 Titan Yoda vann direkt i sin nya regi senast även om han sin vana trogen galopperade halvvarvet från mål. Debut över läng distans men bör passa denna herre bra och Ulf Ohlsson är riktigt intressant på den här hästen.
Van vid tuffa lopp och står 20m bättre till än vad han borde med tanke på alla pengar som han har galopperat bort så favoritskapet köper jag men då han är hopplöst osäker skulle jag gardera tidigt och på dagens dubbel går jag på en annan häst med bättre meriter.
Motbuden :
9 Tullibardine Boe tror jag man kan få bra värde på i det här loppet då hon saknar ettor i raden.
Tyvärr är hon ganska osäker i loppen även denna tjej men Per Lennartsson är en riktigt intressant ändring. Inget illa ment mot Rickard L Jansson som kör i vanliga fall men hetare kusk än Per får man leta efter.
Distansen och hemmabana är två stora plusfaktorer och nu återgår man till vanlig vagn och skor runt om som hon brukar gå. Borde gynnas av det lilla fältet och är min vinnare.
8 Hungarian Hotwax har gjort två starter för Magnus och i debuten var han sisådär men senast riktigt fin. Magnus själv tror att han gick för tidigt med hästen på Örebro vilket gjorde att han ledsnade så till denna start kommer man köra på lite chans varpå innerspåret passar bra.
Speciellt då det bara är sju hästar på startvolten.
Kan få ett riktigt bra lopp härifrån och passas tidigt till bara 3%.
5 Forcement är en stark häst som Magnus A Djuse faktiskt är den kusk som vunnit samtliga sex segrar på elva försök. Hopplöst osäker men klarar man bara av starten så brukar han sköta sig.
Passas tidigt felfri.
4 Jumanji Love vill jag inte riktigt släppa då jag tycker han gör bra lopp varje gång utan att få vinna.
Rätt kvick ut i viltstart och jag utesluter inte att man lyckas ta sig till ledningen trots snävt spår.
Släpper förmodligen till första bästa men bör få ett bra lopp.
Skrällen :
6 Girlpower Sisu är den jag tror sitter i spets efter 500m om favoriten skulle strula med travet och där är hon obesegrad efter två försök.
Verkar ha fin form på köpet då insatsen senast var den bästa på länge och kunde lika gärna gett en vinst. Bara 7% är spelvärt.
Vår Vinnare :
9 Tullibardine Boe

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
7 Indy Lane var väldigt lovande som unghäst och hade faktiskt fyra raka segrar i början av karriären. Skadade sig tyvärr som 5-åring och gjorde comeback i mars i år. Två raka segrar från ledningen och det är stor chans för samma position även ikväll.
Sista starten innan skada på Romme 2018 längst ner i raden så var han spelad till favorit på V75 från spår 11 vilket han inbefriade så ni förstår att kapaciteten är skyhög.
Mycket bra vinstchans. Spik!
Motbuden :
6 Zinco Jet har jag vurmat för tidigare och vann dd-lopp i mars på bra sätt. Galopperat efter det och senast var avslutningen helt ok. Skulle det strula för favoriten kommer Uffe hugga direkt och styra på tror jag och då är istället 6 Zinco Jet hästen att slå.
Blir nog svårt att plocka ner favoriten från dödens/kön.
8 Cyrano De B har precis som favoriten hög grundkapacitet men slår inte favoriten från spets.
Har annars en vass avslutning och loppet är ihåligt.
Kommer sluta långt fram. 2-3a?
11 Divine ska egentligen inte ha med segerstriden att göra från detta spåret men ibland är hon bara hur bra som helst och just Emilia verkar trivas fint med henne.
Garderar man brett i avslutningen kan det vara ett roligt streck för procenten kan inte bli höga.
Max 5%
Skrällen :
4 Bon Ego till 8% är givna skrällbudet. Startsnabb och har årsdebuten avklarad efter lång bortavaro på grund av gaffelbandsskada.
Tränaren säger dock att han behöver fler lopp i kroppen för att komma till sin rätt och vill ha ett rygglopp här. Snabbstart till spets och sen släppa till favoriten är nog vad tränaren Björn Röcklinger vill säga mellan raderna då han tidigare tränade favoriten och vet hur bra han kan vara men det gör Bon Ego till ett roligt skrällbud och givet plats/tvillingspel.
Vår Vinnare :
7 Indy Lane

Spelförslag :
DD 1 : 4-5-6-8-9
DD 2 : 7 Indy Lane

Per Anderssons blogg

Per Andersson

Per "Monopol" Andersson är en välkänd profil i Pokersverige, med bland annat uppskattade bloggar på Poker.se. Efter över 10 år som anställd på Axevalla travbana är han en inbiten travfantast med ett brett kontaktnät.

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100 kr extra
  NordicBet
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Snabbast
  100 kr extra
  Betsafe
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.